Fick just en hälsning från Sälen..

...Åååh, satt precis och hade webcam med mina kära klasskompisar uppe i Sälen. Skulle varit så galet roligt att vara med men av vissa anledningar så blev det inte så, och en anledning är somsagt den omtalade armen.. Men de verkade ha det bra (..men de sa att de saknade mig där!), men det var väll lite sura miner på vissa håll verkade det som, men det blir väll så när man umgås så tätt inpå varandra 24 timmar om dygnet i några dagar antar jag. Haha.

När jag endå drog upp den omtalade armen så kan jag passa på att visa hur armen ser ut nu med min skena samt en bild på "ett av alla" blåmärken som finns kvar. Detta är ett blåmärke som sträcker sig ner på min armbåge (som ni ser just nu flagnar), och under skenan är det värsta blåmärket som täcker hela överarmen.. Det är galet! Har dock ingen bild på just det, och jag vill nog inte ens veta hur armen såg ut när jag hade mitt gips, då jag hade som värst ont och skadan var precis ny. Räcker med att veta hur armen såg ut då jag fick klippa bort gipset på sjukhuset och ersätta med denna skenan.. Usch säger jag bara!

Såhär ser armen ut.. Ni ser armens vinkel på den vänstra bilden va? Mer rak än så kan jag inte få armen för tillfället.. Obehaglig känsla faktiskt..


Tobias

Läskigt med bruten arm sådär ;O

2009-04-25 | 23:45:25
Hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
fannysaknar dig vännen :(

2009-04-27 | 20:25:45
Hemsida: http://iiowa.blogg.se/Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0