Tandläkaren 07:15, godmorgon?

..Imorse blev det att dra sig upp ännu tidigare än vanligt, jag skulle nämnligen befinna mig hos tandläkaren för en rutin koll klockan 07:15, lite sådär lagom tidigt ju? Haha. Dock.. Har jag aldrig haft ett hål förens nu, vilket jag även befarade då jag sett hålet men inte lidit utav de, inga ilningar eller liknande utan det har bara funnits där.

Schyssta som de var så såg de till att en tandläkare kunde komma och borra bort hålet då de ansåg att det var onödigt att boka en ny tid för detta pyttelilla hål, då hålet var så otroligt lite att de inte syntes på röntgenplåtarna och han sa även att det skulle gå fort att borra. Jag litade på honom och tog därför ingen bedövning, visst de kändes endå endel.. ilade, isade och var allmänt obekvämt men min enda tanke var "Tack och lov att det inte var ett "riktigt" hål! För fyfa... så ont de måste göra då!"


Eftersom de var schyssta och prioriterade hålet "istället" för rutinkollen, så ska jag jag tillbaka imorron och göra klart undersökningen vad jag förstog. Sedan imorron eftermiddag blir det att spendera ett par timmar på sjukhuset med armen, dags för ny röntgen samt träff med läkare. Imorron får jag veta hur det blir framöver.. Jag hoppas nu av allt att armen läker som den ska och att det "ser bra ut".

Håll tummarna för mig och armen..Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0