Vaknade med ett stort leende på läpparna imorse, mycket var med all säkerhet tack vare det helt fantastiska läsarmailet som ramlade in i min inkorg igår. Vet ni, jag har fortfarande så himla svårt att ta till mig att någon annan människa kan se mig som sin inspiration och förebild, att människor tackar mig för att jag delar med mig av mina berättelser om hur jag fått armbåga mig fram i livet, kämpat för att bli accepterad när man faller utanför alla normer och regler för hur samhället säger att du SKA vara, mobbningen under skoltiden och hur jag idag faktiskt är stolt över vart jag kommit. TACK till er, ni är fantastiska och jag blir uppriktigt rörd, ibland till tårar när jag läser era mail. Tack!
Annars då... Igår mötte jag upp Jennie i Skanstull för att sedan ta tunnelbanan hem till mig och laga pannkakor med glass och hallonsylt - Därefter spenderade vi timmar vid mitt köksbord och pratade om livet, jag tror att vi hann med att prata om väldigt mycket av det som finns mellan himmel och jord. Älskar sådana stunder och framför allt sådana människor, människor som jag vet att jag kan lita på. Det är en av mina stora svagheter annars, att lita på nya människor. Jag älskar att lära känna nya människor, men att lita på dom, att öppna upp mig och släppa dom nära inpå livet krävs en hel del och värre blir det när man gång på gång blivit sviken av människor som man trodde så mycket bättre om.
Men hur som helst, bild ett: Pannkaksmiddagen igår. Behöver jag ens nämna HUR gott det var? Pannkakor är underskattade. Bild två: Imorse precis innan jag stack iväg till tunnelbanan.
  pannkakor, detvarmindag, middag, glass, hallonsylt, bloggare, veckorevyn jakob andersson, jakob, detvarmindag, instagram, bloggare, veckorevyn, modebloggare, dr denim, iphone
Angelika Kettunen

nej... nu blev jag sjukt sugen på pannkakor! hahahah :(

2013-02-08 | 21:46:49Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0