FRÅGESTUND - DEL 1

1. Kommer du komma till Söderköping igen?
- Jag kommer säkerligen att komma till Söderköping igen, men det lär nog inte bli förens i sommar! Försöker att ha som tradition att åka dit på sommaren och äta glass. Älskar ju glass!
 
2. Hur var de att va med i Nellies serie?
- Det har såklart varit superkul! Jag är otroligt stolt över henne och hennes Youtube-serie och glad över att hon velat ha med mig i den. Filmteamet är supergoa! Så, tummen upp! Om någon missat "Jag är Nellie" så kan du se avsnitten genom att klicka HÄR.
 
 
3. Hur känns de att va en sån underbar förebild för så många? Du är min förebild! Jag vet inte hur, men du får mig att må så sjukt bra.
- Först; TACK fina du! Det värmer så himla mycket. Och för att svara på din fråga, det känns oerhört overkligt men fantastiskt fint och kul på samma gång! Ni är så fina.
 
4. Hur gammal är du? Din favvo butik att köpa kläder på? Hatar mest i världen?
- Jag är 22, fyller 23 i december. Några av mina favoritbutiker är H&M och Zara. Hatar är ett väldigt starkt ord, men jag hatar mobbning i alla dess former.
 
5. Vad brukar du göra på vardagarna?
- Åker limousine, äter på restaurang varje dag... Nej, jag bara skojar! :) Haha. Jag jobbar heltid, träffar och fikar med mina vänner, bloggar, handlar, lagar mat, städar och slappar i soffan framför tvn. Alla sådana där vardagliga saker som de allra flesta gör.
 
6. Vad är dina bästa tips när man har en dålig dag? Hur ska man vända en sämre dag till en bättre(eller till och med grym) dag? Du är en inspirationsskälla! Kram!
- Tack kära du! Vad glad jag blir! Försök att tänka positivt, fokusera inte på allt det du "saknar" utan försök att tänka på det du har, alla i din omgivning som älskar dig - Familj, vänner, släkt. Försök att fånga varje dag och alla fina stunder. Vi lever redan på lånad tid. Kom ihåg att njuta av så "enkla" saker som mat, kramar och frisk luft. Och det faktum att du finns. Fantastiskt fint.
 
7. Saknar du nån gång att bo i Västervik? 
- Nej. Jag saknar självklart min familj, släkt och mina vänner väldigt mycket men saknar inte att bo i Västervik.
 
 
8. Trivs du med att vara singel? 
- Jag trivs jättebra med att vara singel. Jag har aldrig förstått "hysterin" med att vissa människor alltid måste ha någon och hysteriskt letar kärlek. Jag tar det som det kommer, jag har hela livet på mig! Just nu försöker jag bara njuta av allt som händer. Sen är det klart att man någon gång ibland saknar att ha någon som hjärtat slår lite extra för på ett kärleksplan, men jag klarar mig fin fint! :)
 
9. Vad/var jobbar du? 
- Jag jobbar som Social Media & PR ansvarig.
 
10. Har du någon dröm, något du verkligen du vill göra innan du dör?
- Min största dröm är att få vara frisk, att mina nära och kära får vara friska och att jag får vara med.
Josefin

Måste bara säga att du ser riktigt bra ut!

Svar: Men tack snälla du! Kram! :)
Jakob

2013-11-13 | 19:27:40
Hemsida: http://nattstad.se/diariasDitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0