FRÅGESTUND - DEL 2.

1. Vem ger dig inspiration?
- Det finns så många olika sätt att inspireras på. Jag inspireras utav min familj och mina vänner. Jag hittar klädinspiration på stan, i tidningar, på bloggar. Det finns så himla många olika sätt att inspireras på.
 
2. Läser du någon av dina läsares bloggar? 
- Jag läser ingen av mina läsares blogg varje dag, men självklart kikar jag in då och då på dom när ni kommenterar (och uppger er bloggadress). Så fint att få ett ansikte på sina läsare! :)
 
3. Hur har du gjort för att få en sån stor blogg med många läsare?
- Jag har bara varit jag. Alltid. Och jag antar (och hoppas) att det är just det som ni läsare tycker om? Men antar att jag fick endel läsare i och med att när jag började blogga 2008 så var det inte många killar som bloggade. Nedan ser ni några gamla bilder på mig! :)
 
 
 

 
4. Hur länge var du mobbad? 
- Jag tror att mobbningen började redan på låg- och mellanstadiet. Sedan pågick det fram tills jag började gymnasiet. Värst var det under de 3 åren på högstadiet.
 
5. Om du skulle få en anledning till att sluta blogga, vad skulle de vara? 
- Att jag inte tycker att det är kul längre eller att ni slutar läsa.
 
6. Hej fina Jakob! Innan jag ställer frågor vill jag bara säga att du är underbar <3 Din blogg inspirerar verkligen, många tankar och får mig att tänka på ett annat sätt (på ett positivt sätt)! Hur känner du när du får hat? 
- Faktum är att jag inte känner någonting alls, jag är så pass säker på mig själv att jag inte lägger något värde i de ord som dessa människor säger. Jag tänker att det säger så mycket mer om dom än det någonsin kommer att säga om mig. Jag fokuserar istället på alla er som varje dag överöser mig med kärlek och fina komplimanger. Jag lägger värde i att min familj och mina vänner älskar mig för den jag är.
 
7. Hur ser du på kärlek? (bortsett från familj och vänner). Är det något du vill ha i ditt liv, alltså letar du efter en partner eller tänker du mer "det händer när det händer"?
- Så klart jag vill ha kärlek i livet men jag tänker precis så som sa här ovan att "det händer när det händer". Jag har absolut ingen brådska. Jag är bara 22 år och mitt uppe i livet och jag älskar det! Jag tror inte att man kan "leta" efter kärleken, när du träffar rätt så gör du.
 
8. Hur känns det att ha jobbat på Marieborgskolan i Västervik och varit en speciallärare, din fula jävel.
- "Din fula jävel"? Haha. Tack? Det känns jättebra! Tack för att du uppenbarligen inte kan låta bli att läsa bloggen.
 
9. Du får säkert en drös med mail/kommentarer, finns det att chans att du kan komma ihåg dom om man skulle skriva igen? Skulle du liksom komma ihåg "Juste det var ju h*n som skrev och berätta om sin resa och min hjälp", eller något sånt. 
- Jag får en hel del mail som du säger, men det är klart jag skulle komma ihåg! Om jag inte skulle komma ihåg på en gång så är det bara att ge mig en liten "återberättelse"ifall det är så att du inte svarar i/på den mailkonversation vi skrivit tidigare då kan jag ju läsa vad vi skrivit tidigare. Så maila på kära du.
 
10. När åker du till GBG nästa gång? 
- Tanken var att jag skulle ha åkt till Göteborg nu på fredag och hälsat på hos Nellie och familjen Berntsson. Men tyvärr blev det inte av då Nellie skulle iväg på tävling (som nu blev inställd läste jag) och nu får jag besök i helgen. Så, det får bli framöver! :)
 
Emelie Philipsen!

Har alltid beundrat dej och det var sjukt intressant att läsa dina svar!

Svar: men åh! tack snälla! kram! :)
Jakob

2013-11-14 | 19:15:03
Hemsida: http://arabheest.blogg.seDitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0