ANSWERS.

Vilken bloggportal skulle du välja om du fick välja precis vilken du än ville? :)
Svar: Oj, den var svår! Kanske Spotlife. De gör verkligen ett grymt jobb och har en härlig blandning på profiler och bloggar inom olika kategorier. :-)
 
Trivs du i Stockholm?
Svar: Jag inte bara trivs, jag älskar Stockholm. Bästa beslutet någonsin att ta steget och flytta hit. Det känns fortfarande lite overkligt att jag faktiskt köpt min alldeles egna lägenhet också. Vuxenpoäng! ;-) Haha.
 
 
Mitt nyrenoverade kök i lägenheten.
Om du vill se fler bilder så kan du klicka här.
 
Hur är det när du hälsar på hemma i Västervik?
Svar: Det är såklart jättekul att träffa vänner och familj! :-) Men det innebär också en hel del "påhopp" om jag till exempel är ute och dansar med mina vänner. Det är få gånger (kan räkna dessa tillfällen på en hand utan att ens använda alla fingrar) som jag kommer hem efter en kväll ute med mina vänner och kan säga att jag haft superkul kvällen igenom utan någon form av incident. Det är ganska sjukt såhär vid närmare eftertanke men jag har (hur galet det än låter) blivit van. Det sticker väldigt mycket i folks ögon att jag vågat gå min egna väg och att jag inte är rädd för att sticka ut.
 
Saknar du Västervik?
Svar: Staden i sig, nej. Mina vänner och familj, ja! Väldigt mycket. Väldigt ofta. Älskar dock att vara i Västervik under sommaren. Finns nästan ingen finare plats då. :-)
 
Händer det att människor tar bilder med dig när du är i Västervik?
Svar: Ja, det händer! Känns lite märkligt att gå på stan och bli knackad på axeln eller stannad inne på H&M och någon frågar "Kan jag få ta en bild med dig?" i sin egna hemstad. Men jag tycker det är superkul och värdesätter enormt mycket att ni tar er tiden att komma fram och säga hej, ta en bild och kramas! :-)
 
 
En bild från i somras i Västervik med några härliga läsare. :-)
 
När fyller du år?
Svar: 31 December! Nyårsafton.
 
Vart kommer du att fira jul i år?
Svar: Tillsammans med släkten på min pappas sida i Västervik. Så himla mysigt och jag längtar såååhäär mycket! :-)
 
Vad jobbar du med?
Svar: Jag jobbar som Social Media & PR ansvarig för makeup märket NYX Cosmetics i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
 Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0