NI FRÅGAR, JAG SVARAR DEL 1

Varför bloggar du? Vad är målet med ditt bloggande? 
 
Ja, den frågan har man funderat en hel del kring sedan jag började blogga för några år sedan. När jag startade denna bloggen hade jag inga som helst förväntningar, för vem visste egentligen då att det fanns någonting att hämta här och att bloggandet skulle komma att bli såhär stort? Ingen. Idag är bloggare nutidens "kändisar" som ständigt finns inbjudna på galor, har egna företag i form av klädmärke, webbtv-serier och gästkollektioner hos stora varumärken inom modebranschen. Härftigt och väldigt inspirerande.
 
Jag tillhör en av de personer som alldeles för ofta kan komma på mig själv att hysteriskt klappa händerna (haha) eller studsa omkring när bekanta till mig fått spännande jobberbjudanden! Jag blir så himla peppad och så otroligt glad för deras skull. I dagens läge förväntas man nästan missunna eller vara avundsjuk - Men sådan är inte jag. Jag ser inte andra bloggare som mina konkurrenter utan istället som "kollegor". Jag vet inte hur många gånger jag suttit i möten eller i mailkonversationer och tipsat företag som andra bloggare istället för att "roffa åt mig" av hela kakan själv. Jag tycker det är viktigt att kunna lyfta varandra. Att hjälpa varandra istället för att "slå undan benen".
 
Hur som helst, för att återgå till frågorna.... Varför bloggar jag? I början bloggade jag som en form av offentlig dagbok - En plats där jag dokumenterade min vardag i både bilder och text. Idag har bloggen blivit en del av mig, en del av mitt liv, Jag bloggar fortfarande för min egen skull och för att jag tycker att det är kul, men idag med en tydligare riktning och mål. I alla fall för mig själv. Jag vill inspirera. Jag har låtit min historia som mobbad bli en stor del av bloggens personliga inslag. Jag vill "möta" mina läsare här, personer som känner igen sig i mina upplevelser och erfarenheter - Jag vill visa att han eller hon inte är ensamma. Jag vill visa att vi visst kan även om ingen annan tror det. Jag vill påminna alla där ute att vi är fantastiska precis så som vi är. Jag drivs av alla fina mail, kommentarer och av de människor som kommer fram på stan och berömmer mig. Det pushar mig framåt enormt mycket och blir mitt bevis på att mina ord gör skillnad för någon.
 
Sen att bloggen har öppnat många dörrar för mig personligen, för bloggen och att jag fått samarbeta med störa företag är ett väldigt stort plus i kanten och någonting jag älskar att göra. Att utvecklas och träffa nya människor, knyta kontakter och växa som person. Allt detta i kombination är det som får mig att vilja fortsätta.
 
Filippa

Åh så fint skrivet, blir ju nästan rörd av att se hur fantastiskt fina människor det finns. Tänk om alla människor lärde sig lite av människor som dig, vad fredlig och fantastisk jorden hade varit då! Har nyss läst en massa andra inlägg du skrivit, tycker du verkar vara en fantastiskt fin människa som dina vänner ska ta till vara på :D

Fortsätt med det du gör o ha en fortsatt fin kväll, kram!

Svar: Åh! Alltså finns inga ord. Tack!
Jakob

2014-03-24 | 21:49:23Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0