LISA SVARAR!

Vad är det bästa med Jakob?
 
Lisa svarar: Asså det är verkligen jättesvårt och bara säga såhär och utan att de ska låta töntigt men typ allt, haha! Men speciellt att han är precis lika galen och flippad som jag i många situationer och att han verkligen aldrig dömer mig eller någon människa utan tar en för just den man är! Han har alltid det rätta att säga och vet alltid vad just jag vill höra. Det sjuka är även att han kan "läsa av mig" av bara en blick eller en suck. 
 
Hur skulle du beskriva Jakob med 3 ord?
 
Lisa svarar: Omtänksam, galen (på ett sjukt roligt sätt) och generös. 
 
Hur länge har han bloggat?
 
Lisa svarar: Är inte helt hundra men har för mig sen 2008 ungefär. 
 
Hur är det att vara vän med någon som är känd?
 
Lisa svarar: Haha I love it! ;) Ne då, skojar bara, tänker aldrig på det faktiskt. Han är samma gamla vanliga Jakob för mig som han alltid varit. Vi pratar ofta om att de är så sjukt att just han har kommit "hit".
 
Hur träffades du och Jakob?
 
Lisa svarar: En av min pappas bästa kompisar skulle gifta sig och vi åkte ner till Falsterbo där det skulle ske. Där visade det sig att han (min pappas bästa kompis) även var/är Jakobs morbror. Vi möttes och sa inte så mycke till varandra utan kvällen gick mest ut på att jaga runt våra äldre syskon som då hade fått upp ögonen för varandra. Idag är dom gifta och har två barn! Så de var ett bra bröllop de där. :) 
 
Vad är Jakobs bästa vs sämsta egenskaper?
 
Lisa svarar: Det bästa är att han alltid finns där och bryr sig om alla i alla lägen. Och att om man behöver honom eller hans råd så vet man att han alltid är ärlig. Hans sämsta egenskap är lite liknande nästan, för ibland ställer han upp lite för mycke för folk och vill liksom se det bästa i vissa människor vilket leder till att han kanske t.ex. ger människor chanser på chanser att ändra sig.
 
Vad tror du är anledningen till att en sådan genomfin person som Jakob inte träffat the one?
 
Lisa svarar: Han har väl inte sprungit in i den rätta på tunnelbanan än, haha! Ne men de är jättesvårt... Jag tror bara inte att de har skett än men när det väl gör det ska det vara någon som är precis lika snäll och omtänksam som han. Som behandlar honom väl och visar att den är värd honom. Sen ska ju jag godkänna också ;) Men sålänge han är nöjd och mår bra så kommer jag inte va så svår i godkännandet, haha! 
 
Hur upplever du det om ni går på stan och folk vill komma fram och prata och fotas med Jakob?
 
Lisa svarar: Det är jätteroligt för man ser hur glad han blir varje gång! Jag blir också lika glad för då ser man hur uppskattat det han gör är, så jag hjälper gärna till med att agera fotograf! 
 
Hur skulle Jakob vara som pojkvän tror du? :)
 
Lisa svarar: Precis lika grym som han är som vän! Han skulle ställa upp för personen och garanterat se till så att personen alltid mådde bra. Tror att i ett förhållande med Jakob skulle man ha det så sjukt kul för de har man alltid med honom! 
 
Åh det måste vara helt underbart att vara så nära vän med Jakob!
Vad är erat bästa minne tillsammans?
 
Lisa svarar: Ja, det kan jag lova att det är! Oj, de är också jättesvårt att säga, haha... Kommer på massa sjuka grejer bara nu men det är saker som händer i stunden (där och då) liksom. Som att nån av oss råkar säga eller göra saker i fel stund (eftersom båda lider av nån sorts av ständig mun-diarré så händer der ofta, haha!), förstöra en hel middag p.g.a. nått fel med maten eller bara att vi hittar på massa roliga saker när vi ses! 
 
Träffas ni ofta?
 
Lisa svarar: Till och från men inte jätte ofta nu när jag pluggar i Gävle och båda har mycket för oss. Men till nästan 100% så pratar vi några timmar VARJE dag i telefon och det är aldrig en tyst stund! Tror att vi skulle kunna ha varandra i örat 24 timmar om dygnet och ändå ha något att säga hela tiden, haha. 
 
Vad gör ni när ni träffas? :)
 
Lisa svarar: Allt möjligt! Allt från att bara slappa i soffan och äta gott till att springa runt på stan och kolla på folk. 
 
Hur är Jakobs humor, har han lätt till skratt? :P
 
Lisa svarar: Vi har väldigt lika humor så frågar ni mig så är den helt fantastisk! ;) Men svaret på frågan: JA, det är inte ofta han inte skrattar när vi har hittat på något! 
 
Gillar Jakob att kramas?
 
Lisa svarar: Ja han är en kramgo människa! Så han kan man alltid gå fram och krama om. 
 
Du får välja en av de båda sakerna nedan som Jakob föredrar:
Vattenmelon/Jordgubbar
Sms/ringa( beror på med vem men med mig är de ringa ;) ) 
Godis/chips
Myskväll med vänner,familj/festa
Bok/film
Sommar/Vinter
 
Vartifrån är du?
 
Lisa svarar: Jag är ifrån Vimmerby så, 6 mil ifrån Västervik där Jakob är uppvuxen. 
 
Känns det konstigt att gå med Jakob på stan när det kommer fram folk och vill ta kort med honom?
 
Lisa svarar: Som jag sa lite innan tycker jag inte de för man ser hur glad han blir varje gång och då blir ju jag också glad såklart! Lite sjukt är det att folk vill ta bilder med "min" Jakob, haha, men de vill ju jag också ibland så då är de klart andra ska det med, haha! 
 
Har folk nånsin velat ta kort med dig också om dom velat ta kort med Jakob typ för att ni är kompisar eller så?
 
Lisa svarar: Nee, jag är för de mesta fotograf, nån gång har jag väl varit med på bild men det är ju inte direkt som att det är mig dom är ute efter, haha! Men det gör mig inget utan jag brukar passa på och prata lite då jag med! 
 
Hur gammal är du?
 
Lisa svarar: Jag fyller 21 nu i sommar! :) 
 
Vad tyckte du om han första gången du träffade honom?
 
Lisa svarar: Vi var inte så gamla då så det är klart att man skulle ge varandra lite "coola blickar" innan, men det släppte lika fort när vi började prata. 
 
Dina bästa styling tips?
 
Lisa svarar: Har inga speciella tips men tycker man ska ha på sig det som man själv känner sig bekväm i och känner sig fin. Så kör på bara! 
 
Vilken är din favorit kläd butik?
 
Lisa svarar: Det beror lite på men typ H&M, Gina Tricot, BikBok m.m. 
 
Vilket är ditt favorit djur?
 
Lisa svarar: Hund såklart! Har en egen liten vovve. :) 
 
Tack för alla frågor hörrni, hoppas att ni gillar svaren! Det var minsann kul att få vara med lite, haha! Min alldeles egen stund här i bloggen. Ha det gött! :) // Kram Lisa.
 
 
Jag och Jakob i söndags.Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0