EN FRÅGA, MITT SVAR.

 
Jag fick en fråga i kommentarsfältet - "När får vi veta vad det är för spännande möten du går på? :)" i inlägget där jag berättade att jag varit på ett spännande möte! Såklart kommer ni att få ta del av det OM det går igenom! Grejen med dessa möten som händer då och då är att jag gillar inte att gå ut med för mycket information innan evenetuella avtal eller någonting är helt bestämt och därför väljer jag att inte berätta med vem eller vilka.
 
Detta var ett första möte gällande ett nytt projekt - Ett väldigt spännande sådant! Så nu efter vårt första möte så ska detta presenteras för flera personer och sedan ska det bollas idéer och fattas beslut. Ja eller nej. Men jag är noggrann med att inte tacka ja till saker som inte känns hundra procent "jag". Men jag tror att detta skulle kunna bli väldigt, väldigt kul! Men sedan ska såklart en massa detaljer falla på plats... Så, håll tummarna för att det går vägen, för om det blir av så lovar jag att ni självklart ska vara med på den resan! :-)
Alice Bössa

Tack, tusen tack för att just DU finns Jakob. Jag ÄLSKAR att läsa dina personliga texter som peppar en otroligt mycket. Tack för att du, just DU, är så himla underbar. Du ska veta hur mycket du förgyller mina dagar samt många andra! Kram fina du

Svar: Men wow, tack för dessa så, så fina ord! Jag blir så glad! Kram!
Jakob

2014-09-05 | 18:01:29
Hemsida: http://alicebossa.blogg.seDitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0