FLER SVAR!

Tänkte svara på några fler frågot som kommit in senaste tiden... Så kul! :-)
 
Hur gammal är du? :-)
Svar: Jag fyllde 24 för 4 dagar sedan! :-)
 
Ville bara säga att du verkar så omtänksam, snäll och smart person och tycker att du är så cool och verkligen säger vad du tycker om olika saker :)) massa power till dig och här kommer mina frågor:
Har du någongång blivit utsatt för mobbning? 
Svar: Först och främst, tusen tack för dina fina ord! Och ja, under i stort sett hela min skoltid var jag utsatt för mobbning. Allra värst var det under högstadiet och jag skriver en hel del här i bloggen om just detta, dela min historia och erfarenheter i hopp om att stärka andra unga som befinner sig i liknande situationer - LÄS HÄR. Det är så himla viktigt att veta att man inte är ensam!
 

Har du haft falska vänner? 
Svar: Jag har absolut haft falska vänner och bekanta och de väljer jag att säga upp kontakten med. Jag har inget som helst behov eller intresse utav att omge mig med människor som inte älskar mig för vem jag är. Falska människor är osäkra människor.

Har någon sagt något hat face to face till dig?
Svar: Det har hänt flera gånger. Oftast är det personer som befinner sig i ett onyktert tillstånd som "hoppat på mig" med elaka ord och handlingar. Idag vet jag att 99,9% av dessa personer som viger sitt liv till att kränka andra, eller ha synpunkter på vem jag är och vad jag gör är bara avundsjuka. Finns ingen som helst anledning till varför de annars skulle lägga så mycket tid på en person de inte ens känner..? Eventuell "framgång" föder också mycket avundsjuka och hat tyvärr.
 
Är det många som läser din blogg varje dag? 
Svar: Jag har inte stenkoll, men ni är ett par tusen i veckan som är inne och läser. Galet. Men så kul! :-) Jag vill hålla på med bloggen för att jag tycker att det är kul, utöver bloggen så har jag ju ett superkul heltidsjobb som såklart tar väldigt mycket utav min tid. Det viktiga och det roliga är kontakten med er! :-)

Litar du lätt på människor? 
Svar: Nej, tvärtom. Har väldigt svårt att öppna mig för nya människor. Men jag är lyckligt lottad över att ha några fantastiska personer i min omgivning som jag verkligen litar på. Guld värt.
 
Anonym

Så kul att läsa din svar :)

Svar: Tack! :D Vad kul att höra!
Jakob

2015-01-04 | 21:02:21Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0