DENNA KVÄLLEN. MAGI.

Ikväll har vi, jag och Nellie, suttit som jurymedlemmar i Körslaget på Barncancerfondens läger Camp Bokenäs — 4 körer, 4 olika låtar, 4 körer fyllda av fantastiskt fina ungdomar som lagt en massa tid på val av låt, kläder och framträdande. Vi satt där och kunde inte låta bli att heja, skrika, sjunga med och med ett leende som sträckte sig från ena örat till det andra.
 
Inatt somnar jag med ett stort leende på läpparna — Och det tackar jag varenda person på lägret för. Sitter här framför datorn med min Camp Bokenäs-hoodie på och tårfyllda ögon. Tänk att jag får vara med om detta. Jag har fått träffa er. Jag har fått föreläsa. JAG. Om någon berättat detta för mitt 13-åriga jag så hade jag aldrig trott mina öron. Jag brinner för detta. Jag älskar detta. Jag älskar er. Tacksamhet. Några av er satte ett lite extra stora avtryck med härliga påhitt, skratt, kommentarer och personligheter. Ni har gett mig en dag, ett minne, som jag aldrig kommer att glömma. Detta kommer jag att bära med mig genom hela livet.
 
Responsen på vår föreläsning fortsätter att strömma in via sociala medier ikväll och jag vet inte vilka ord jag ska använda för att beskriva den enorma tacksamhet vi känner. TACK! Vill tacka för alla vackra leenden, fina ord och varma kramar. Säga tack för att vi fick komma och träffa er! Ni kallar oss för förebilder, men ni ska veta att NI är våra förebilder. Riktiga hjältar. Inspirationskällor. Större än såhär blir det inte och jag hoppas verkligen att vi ses fler gånger!
 
SÅ MYCKET KÄRLEK TILL ER. HJÄLTAR!
Imorgon kommer fler bilder från kvällen.
Anton

Tack för att man fick träffa er/dig! Det va så jävla roligt, ha det bäst! ❤️❤️

2015-05-17 | 00:05:47
anna

Du och Nelllie är verkligen grymma. Så fint att ni bryr er. <3 kram

Svar: Tack så otroligt mycket! Kram!
Jakob

2015-05-17 | 00:50:41
MAja

SJUKT grymma är ni!! Ni är verkligen bra förebilder och ni har hamnat helt rätt. Så glad blir jag!!

Svar: TACK fina du! Wow.
Jakob

2015-05-17 | 16:20:23
Hemsida: http://nouw.com/majaelfstrand
Lovisa

super inspirerande blogg har du , följer dig både här och på din instragram. Så fina bilder !

Svar: Wow, tack så fantastiskt mycket! :-) Kram!
Jakob

2015-05-17 | 17:17:14Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0