FRIENDS

Ganska ofta slår det mig hur otroligt tacksam och glad jag är över de fantstiska personer jag lärt känna det senaste året. :-) Personer som idag är några utav mina närmaste vänner och personer som jag verkligen litar på. Några av dessa finns i detta inlägget och att vi dessutom är kollegor, hur fint är det? Att få möjligheten att vara kollegor med sina vänner, att kunna lyfta, peppa, stötta varandra i både jobb och privat. Goals! ;-)
 
 
Jag och Thomas för cirka två veckor sedan. Vi sprang runt på stan, käkade middag och drack goda drinkar tillsammans med Felicia och Mikael. :-)
 
 
Magiskt god chevrémacka på Fresco som ligger på Grev Turegatan. :-)
 
 
Jag och Mikael. :-)
 
 
Förra veckan (på min semester) var jag och hälsade på familjen i Västervik några dagar! Och en sak jag aldrig tröttnar på och som jag ibland kan sakna är att bara gå ner till hamnen och sitta och titta på när solen går ner. Det är verkligen någonting särskilt med närheten till havet och denna utsikt. Perfekt plats att sitta och rensa tankarna på eller hänga med sina vänner.
 
 
I måndags var jag och Sara på en rolig inspelning tillsammans med ett härligt gäng! Vad vi spelade in kommer jag såklart att visa så snart det finns ute. :-)Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0