DET ÄR DAGS!

 
Dessa människor! ♥ Om det inte vore för YouTube hade våra vägar förmodligen inte korsats. Tänk så mycket fint man får vara med om... :-) Bild från min Instagram @Detvarmindag.
 
Näst sista dagen på jobbet idag. Vi ska ha avtackning samt gå och käka julbord tillsammans. Därefter ska jag hem och packa min väska för att imorgon åka och fira jul med familjen! Längtar efter att få krama om dom. Sedan är det bara en vecka kvar tills jag fyller år och sedan väntar ett nytt äventyr och inte bara EN utan TVÅ nya städer! Malmö och Köpenhamn. Jag är så oerhört förväntasfull på vad som komma skall även fast att jag inte riktigt förstår ATT det händer. Jag tror inte att jag förstått att JAG blivit erbjuden en tjänst hos NYX Cosmetics. Att dom uppmärksammat och sett mitt jobb och därför vill ha mig! Allt har liksom gått så snabbt från förfrågan, intervju till att faktiskt bli erbjuden jobbet och bestämma mig för att tacka ja, packa ihop mitt liv och flytta.
 
Och på samma gång som jag är upp-över-öronen exalterad, pirrig och taggad så går jag också runt med någon sorts klump i halsen av anledningen att det finns så många som jag kommer att sakna så, så mycket. JAG VET att detta absolut inte är slutet på våra vänskaper, jag vet att Stockholm står kvar, jag vet alla dessa saker men själva uppbrottet och ta steget är jobbigt och där får folk tycka vad dom vill. Jag är en person som värdesätter och uppskattar mina relationer så otroligt mycket och därför är det jobbigt att veta att jag inte kan träffa och krama om dom mitt i veckan, spontant äta middag tillsammans eller gå på ett events ihop. Ja, allt det där som blivit en del utav min vardag och trygghet. Det är lite jobbigt att veta att jag nu ofta kommer att ha samma stressiga relation med Stockholm som jag har när jag åker till Västervik - Varje besök måste planeras och det är så mycket man vill göra, så många man vill träffa och man vill inte göra någon besviken. Men, jag är också oerhört förväntansfull på vad framtiden har att erbjuda! :-)
 
Och, som pricken över i... Jag är så himla glad över att få dela hela detta äventyret och ”resan” tillsammans med min kärlek. Ja, tänka sig att jag har gått och blivit kär! Det om något hade jag inte alls förväntat mig skulle ske under detta året. Men en sak är säker, jag har aldrig känt såhär tidigare. :-)
Amanda

Så kul att höra att du är kär! 😍 Och flytten kommer gå hur bra som helst. 😃

2016-12-20 | 22:11:09
Lisa

men hur fin att höra att du är kär?! och grattis till nya jobbet och flytten! :D

2016-12-21 | 09:55:24Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0