HAPPY HOLIDAYS

 
Halsduk från Filippa K - Finns här!
 
Titta vilken fin överraskning som väntade på mig häromdagen! Nämligen ett fint pressutskick och God Jul-hälsning från fina Sanna och gänget på Zalando.se. Jag blev så himla glad och överraskad av detta paketet och den fina hälsningen! Tack! :-)
 
Efter jobbet idag ska jag åka in till stan och träffa en vän! :-) Vi har tänkt att käka något och sedan bara sitta och prata ikapp om de senaste månderna som gått sedan vi senast sågs. Mysigt! Jag försöker att hinna med så mycket som möjligt, träffa så många som möjligt, varje dag nu innan min flytt. De senaste dagarna har varit väldigt känslomässigt jobbiga (på ett privat plan) och jag inser att jag haft haft alldeles för mycket jobb de senaste månaderna att jag helt åtsidosatt mig själv, mitt egna välmående eller bara något så enkelt som att pausa en sekund eller två och bara njuta av nuet och också smälta/hantera saker som hänt längst vägen. Det är verkligen så himla viktigt.
 
En annan sak... Det känns sååå overkligt att jag idag bara har en vecka kvar på mitt nuvarande jobb/företaget som jag arbetat på i över 4 år! Nästa vecka lämnar jag tillbaka nyckeln, åker till Småland några dagar över jul och sedan åker jag tillbaka till Stockholm och fortsätter packa ner lägenheten och förbereda, fira min födelsedag, fortsätta packa och städa och sedan invänta flyttfirman som kommer att hämta upp och transportera mina saker till nya lägenheten. :-) Var det någon som sa vila?
 
- Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlinks.
Karro

Så sjukt fin färg på halsduken! :D Vill ha!

2016-12-14 | 16:44:54
Madelene

Vila kan man göra när man blir gammal,eller?
Kom ihåg att ta hand om dig själv bara så att du inte går in i väggen det första du gör.
kram

2016-12-15 | 02:20:55
Hemsida: http://madeleinemargareta.blogg.se/Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0