LIGHT BLUE

 
Dolce & Gabbana ”Light Blue” 40ml finns här och 75ml finns här!
 
Fick ett pressutskick för några dagar sedan med parfymen Dolce & Gabbana ”Light Blue” och alltså, kan vi bara ta en sekund att först prata om ytterförpackningen (som parfymen kommer i) som är i någon slags mocka-liknande finish? Så fin! :-) Och, doften... Wow! Jag har haft denna parfymen tidigare och den luktar sååå gott och fräscht! En perfekt julklapp till någon i din närhet. Jag är verkligen en sån sucker för parfymer, flera av er tänker säkert nu... No shit, really?! Haha. Detta vet ni säkerligen redan vid det här laget. ;-)
 
- Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlinks.
amanda

måste gå och lukta på den! :)

2016-12-15 | 13:42:06
Madelene

Favvo parfymen,älskar den!

2016-12-15 | 19:43:46
Joy Malou Schubert

hallå där! du är ju så stilig, man ba INSPO ON FLEEK! vad heter ditt berömda hårvax nu igen? det är från ett finare märke har jag för mig och är hårt i konsistens, du fick jobba upp det med fingrarna och värmen från handen i ett inlägg på YouTube. besvara mig gärna vad ditt hårvax heter 😊❤️ du är helt underbar, Jakob! jag är så glad att du syns och hörs offentligt. tack! ditt skratt och dina lyckorus stunder gör mina sömnlösa tårögda nätter fulla av liv och värme.

Svar: Åh, men hur fin är du?! Och tack för alla fina komplimanger! :-) Har gjort ett inlägg nu om waxet. ;-) KRAM!
Jakob

2016-12-16 | 00:28:22
Hemsida: http://nicolinda.blogg.se/
Joy Malou Schubert

åh tusen tack, vad kul! jag ska läsa det direkt! jag kollade tillbaka genom alla dina youtube videos tills jag fann vaxet också 😁😄❤️

2016-12-22 | 02:39:44
Hemsida: http://nicolinda.blogg.se/Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0