DRÖMMEN OM ATT FÅ SKRIVA EN EGEN BOK

Insåg för ett tag sedan hur mäktigt det skulle vara att en dag få skriva en egen bok. En självbiografi. En bok med målet att stärka barn, unga och/eller vuxna som befinner sig eller har befunnit sig i en liknande sitaution som jag.
 
Någonting jag märkt är det enorma tomrummet som behövs fyllas när det kommer till just ämnet mobbning och då menar jag inte bara tomrummet i sociala medier utan överallt. Så många mail och kommentarer jag fått genom åren från unga människor som tackar för att jag delat min historia och för att det fått dem att inse att de inte är ensamma och alla föräldrar som hört av sig och tackat för att deras barn haft mig som förebild när det varit tufft. Det är något av det största jag fått höra. Att vara en förebild.
 
Idag vet jag vad jag saknade där och då... Jag önskar att det funnits en bok eller en blogg (fanns dock inte alls då) där jag kunnat hämta styrka, någon som gått igenom liknande sitautioner som jag gjorde då, och där jag för en stund bara kunde få känna att jag inte var ensam och att jag duger precis så som jag är.
 
Jag tänker mig lite som mina personliga texter jag delat genom åren här på bloggen, detta skulle vara en bok om - Allt från drömmar, tonårstid, mobbning, utanförskap, att växa upp i en småstad, att våga sticka ut, att orka ta kampen för att bli accepterad för vem du är, mitt jobb, sociala medier. Ja, det är faktiskt en dröm jag har. Att en dag få skriva ”En bok av Jakob Andersson. Wow.
 
 
En printscreen från när Stiftelsen Friends delade min historia på sin Facebook-sida. Läs här!Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0