NY FRISYR & BRÖLLOP VÄNTAR

 
Bilder från min Instagram @Detvarmindag
 
Jag har gått och klippt mig hos min frisör Veronica i Västervik i cirka 12 års tid (med undantaget vid ett tillfälle) och om cirka 2,5 vecka ska jag på min brors bröllop i Norge och tills dess måste jag verkligen klippa mig. Jag fick till och med en kommentar ”Ska du klippa dig snart?” - Då vet man att det börjar bli dags. Haha! ;-) Senast jag var hemma lyckades jag och Veronica inte få till någon klipptid och nu har jag ingen resa inplanerad till Västervik innan bröllopet vilket innebär att jag bokat en tid på en salong här i Stockholm.
 
 
Så, imorgon (onsdag) är det dags - Ny salong, ny frisör och jag är faktiskt lite nervös, haha! :-) Denna gång har jag även tänkt byta frisyr, så de senaste dagarna har jag suttit och googlat (och bett er om hjälp på min twitter) efter frisyrer och hår-inspo och jag tror nu att jag hittat frisyren jag ska köra på.
 
Jag har även tänkt att jag ska vlogga frisörbesöktet, så den vloggen kommer upp på lördag på min YouTube-kanal och då får ni se det färdiga resultatet. Jag har nu mailat till salongen för att höra ifall det är okej att jag filmar imorgon. Haha, life of a Youtuber... ;-)Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0