FULLT UPP HELA VECKAN

Fredag och denna veckan har verkligen varit fullt ös! Inte nog med att jag har min vloggvecka med totalt 8 (!) videos från New York (sista videon kommer upp imorgon, lördag 07:00) som ska redigeras, laddas upp etc. och dessutom jobbat (på mitt heltidsjobb) så har jag även haft andra saker inplanerat på kvällarna. Bland annat träffat min äldsta bror som varit i Stockholm några dagar, träffat Nellie, möte, hämtat ut paket, och alla vardagssysslor m.m.
 
 
Och... En väldigt kul sak, igår hade jag ett möte med min grymma manager Carro, vi satt och spånade på idéer och ett upplägg för en av mina stora drömmar i livet - Om än bara ett litet, litet steg närmare den drömmen så var känslan ändå helt fantastisk. Känslan av att drömmar KAN slå in! :-)
 
Kan tyvärr inte berätta mer men det kommer att innebära oerhört massa jobb från min sida (och måste hitta tiden, kan jag få fler timmar på dygnet?), men det känns så otroligt häftigt. Bara tanken Tänk om... ger mig pirr i magen. :-) Fyfan vad jag är glad att jag inte lyssnade på alla de där människorna som sa att jag aldrig skulle bli någonting och att jag aldrig dög. Våga drömma!
 
 
Från min Twitter igår @ Detvarmindag.
Madelene

Åh spännande!Can't wait to see what it is. Har hängt med sen way back och tycker det är så kul och se hur du har utvecklats och allt roligt du får vara med om.
Stor kram till dig!

Svar: Men hur kul att du fortfarande hänger med?! :-) Åh, men tack så jättemycket! Det värmer och betyder så enormt mycket. :-)
Jakob

2016-09-18 | 22:41:30Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0