VI BEHÖVER PRATA

Caroline

Hej Jakob!

Måste bara få säga att du är så klok! Jag förstår verkligen inte hur människor idag, 2017, och säkert fortfarande 5 år framöver kommer säga att det är en sjukdom att älska någon som är det samma kön som man själv är. Sjukt hur dom tänker?

Att man ska få behöva vända sig om för att få känna sig säker för att hålla handen, eller få kyssas eller så. Varför bryr sig så många människor om vad andra älskar och inte älskar? Har dom inget annat liv?

Finns massor av frågor!

Du och din pojkvän (precis som alla andra) ska få leva ett liv, skaffa vovve, Volvo å villa om man vill. Skaffa barn, what ever! Ni är människor, ni är inte annorlunda för att ni har en annan sexuell läggning. Dom som inte accepterar er är inte fullärda än, that's it! Dom har inget att komma med, för kärleken är större och mäktigare :) Alla ska få älska det dom vill, hatet kan man hålla för sig själv, och bara gå sin väg. Svårare än så är det inte.

Tack Jakob för att du är du, att du tar dessa snacken till en nivå som många kanske inte vågar. Du är en inspirerande person som jag mer än gärna skulle vilja träffa och lära mig mer av! Härliga du <3

Kram, Carro <3

2017-08-24 | 22:29:30
ACR

När jag träffade din mamma i somras så talade jag om för henne att jag tycker att det är så roligt att du har träffat kärleken.Hoppas att hon blev glad över det.Med den här videon fick du mina tårat att tränga fram,så fint gjord.Var stolt över dig själv och här kommer med kärlek!!

2017-08-25 | 08:57:00Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0