dagens fråga(or)

1. Hur är vädret i din stad/by?


2. Vad gör du idag?


3. Kan du rekomendera några bra bildbloggar?
Det var nog allt för nu, hoppas på lite svar när jag tittar in senare. :)
Bye sålänge!

same, it's just the same.same like always.

Hittade migsjälv!

För att prenumerera på bloggen, klicka på länken nedan. Sen vet jag inte mer om den saken, haha. Såg bara att man kunde klicka "prenumerera" Hade ingen aning om denna grej förens nu, kanske är lite efter? Vad vet jag. Men men, såg iaf att 3 personer är prenumeranter. Undra vilka de är? Grymt kul iaf ! Tack för de. ;)


http://www.bloggkoll.com/blogg/27063/jaakke

panic

utanför ditt fönster finns liv

today, 29 Juni

Idag är det en chilldag, tror jag. Iallafall är det så den har börjat. Senare idag blir det att grilla och lite sådär är det tänkt iaf. Fårse vad det blir när mammsen is back home again. Förövrigt är jag på ganska kasst humör idag, grejer som folk säger som retar upp en och sen känns det som hela ens dag är förstörd. Antar att du vet vad jag menar. Suck. Men men, på nått sätt får man väll göra det bästa av situationen och hålla sig undan eller nått. Haha. För att slippa tjurasönder. (det är kanske inte riktigt så farligt, överdrev visst där lite.. wops) Men men, nya bilder kommer förhoppningsvis senare under dagen, hade tänkt mig att sätta mig och börja kolla igenom om de blev någe bra igår. Tog inte alls mycket men fårse om de lilla som fastnade blev nått att ha, och därefter får vi se ifall det dyker upp nått här. Men det är iallafall tanken..


Passar på att göra en dagens fråga, bara för att se ifall det är nått som uppskattas;

Vad är dina planer för dagen?


Bye sålänge!

Fel och brister, vi alla har dom.Jag vet inte vad du väntar dig, och inte heller orkar jag ödsla min tid. För det är det jag gör när man ens skänker en tanke till detta. Jag tycker bara att det är så pinsamt så jag vet inte ifall jag ska skratta eller gråta, men förtillfället är nog skrattet det som ligger mig närmast tillhands och det jag tänker att fortsätta att göra. Jag har tröttnat på falska människor, lögner och svek, det är någonting jag alltid hållt mig ifrån, men ibland blir man den iblandade, Det så fint kallade offret. Den alla tycker synd om liksom, men det är inte det jag är ute efter, att alla ska visa medömkan, verkligen inte. Det hade märkts ifall det var det jag var ute efter. Jag lovar. Just nu vill jag bara sammanställa en snabb text, för att få skriva av mig. Men samtidigt göra det på ett sånt sätt så att endast den som är indragen ska förstå, jag skulle kunna hänga ut människor om jag ville, Visst skulle jag de. Men det är inte det jag är ute efter, inte nånstans, för jag är inte beredd att sjunka till samma låga nivå. Jag tänker stå med huvudet högt, jag tänker stå för den respekt som varje enskild person har, men som man så lätt kan kasta bort. Och jag säger inte att jag är en person inte har några fel och brister, för en sån person existerar inte, och kommer inte att existera. Men jag är medveten om mina fel, och kan stå för det jag gör. Se från andras persptektiv och åtminstone försöka sätta mig in och förstå. Jag vet vad innebörden av förlåt betyder.

En sommarkväll.

LW!

För mer information om kommande sommarturné så kolla in www.winnerback.net

Och vill du höra hans senaste singel Strimmor, klicka på länken nedan.
www.myspace.com/larswinnerback

Webbläsare?

Kan vara så att designen blir jättefel i Mozilla Firefox och Safari, eller?
Men designen är anpassad till Internet Explorer. Så. Nu vet ni iaf.

Välkommet att kommentera, lika välkommet som i min bilddagbok,
där även majoriteten av mina bilder ligger.

Flowers

The world is turning around

Första bilden till BILDbloggen! Wihu! ;)Hatar att ramarna på bilderna blir fucked up på bloggen.
Iaf, en bild som togs nåndag i veckan. Gillar den faktiskt.

Hello!

Maybe I'm back! har fått ett infall om att skriva lite. Fråga mig inte varför och kan minst likasnabbt få för mig att ta bort den igen. Haha. Men men. Njut av stunden eller nått. Tack.

Hörs senare. Bye.
RSS 2.0