Bilder från dagen!


Äntligen! :D

Jag säger bara.. ÄNTLIGEN! Så fick kameran lite plats i vardagen, och jag har idag fotat! Som jag väntat på att få tid till fotograferingen! Alltså ni vet när det nästan finns hur mycket tid som helst till fotografering.. Och idag har det funnits! Hos min bror. Så jag håller nu på och laddar in dom i datorn, sen vartefter kommer de att dyka upp på bloggen! :)

Vad gör du , precis just nu?


Ta hand om er, hoppas ni haft en bra dag! :)

Sista November, Första advent..

Då har yttligare en månad gått, och känns inte som det var alls länge sen jag skrev precis samma sak.. Eller hur? Tycker ni inte tiden går läskigt snabbt ibland? Detta året har bara rusat förbi, och tänka sig, inom en månad är det nytt år, igen!

Idag är jag med familjen och mormor hos min storebror. Vi har precis fikat, jag och min bror ska snart in till den lilla staden och handla lite julklappar. Blir att handla till Mamma tror jag, och sen en födelsedagspresent till min bästa väns mamma som det ser ut nu, beror på ifall jag hittar något. De andra ska bege sig hem till mormor för att pynta lite, och käka mat. Jag och brorsan ska vänta på att hans flickvän jobbat klart sen ska vi umgås, har verkligen saknat dom!

Sen blir det chill bara, invänta 1 december och skolan..


M i n   f r å g a   t i l l   e r   i d a g . .
Har ni börjat inhandla julklappar än? :)

Julens tid är här..

Nu börjar alla julkänslorna komma allt mer, nästan alla fönster är pyntade, och folk springer runt och börjar smått julhandla, och julmusik spelas i affärerna. Det är såndana här småsaker som får allt det kalla, dystra och tråkiga att återigen bli varmt på något sätt. Att komma hem efter att ha gått ute i kylan, känna hur hela ansiktet sticker på en när värmen återkommer. Är det inte en rätt så härligt känsla ändå? Jag har med tiden blivit allt mer depp över när snön kommer, men kommer aldrig sluta säga att på julen och nyår då ska snön ligga där. Det är ju hela grejen med julen! :)

M i n   f r å g a   t i l l   d i g   ä r . .
Har snön stor betydelse för dig och julen? :)I mitt fönster hänger nu en julstjärna, precis som varje år.

Lite smått med bloggtorka..

Jag vet att bloggen inte varit uppdaterad nu på två dagar, delvis för att jag har tagit en paus från datorn i helhet, det vill säga även min bilddagbok har istället umgåtts med vänner, och vänner som jag inte varit med på ett tag. Och jag kan sammanfatta allt som att jag har haft det helt otroligt roligt. Kände att det är dags för att bara ta en kort kort paus från att skriva på bloggen, ta kort, och känna såg "tvingad" fast att jag egentligen inte gör det. Kan inte riktigt beskriva känslan men i alla fall. Jag kommer nu sakta men säkert att börja gå tillbaka till bloggvärlden och internet liksom. Men samtidigt känner jag att jag vill umgås massvis med mina vänner såklart! :)

Har inte alls blivit mycket utav den saken nu på senaste pga av olika anledningar, bland annat att det varit massvis med andra saker runt mig, skolarbeten och andra saker. Och det känns skönt att bara ta en paus från allt och bara ta dagen som den kommer, på riktigt. :)

Fotografering har det inte heller blivit mycket av, men detta beror på skolan och att tiden inte har funnits, vilket ni säkerligen har hört från mig tidigare, men hoppas ni har överseende med de? :)

Har i alla fall en fråga till er..
Är ni uppdaterade på några roliga "bloggtävlingar"?
Som såklart även riktar sig till oss killar dvs.

Kul att se! Haha.

Nästan alla som skrivit i mitt förra inlägg vad de önskar sig i julklapp, har svarat någonting som har med kameror och dess utrustning att göra. Haha. Lite komiskt. Alla vill angtingen ha digitalasystemkamera, eller så vill de ha utrustning till sin nuvarande system. Lite småroligt? Det har även ramlat in lite frågor tillbaka till mig om vad jag önskar mig, och för några dagar sen skrev jag i min bilddagbok ungefär samma sak som här, och frågade vad de på bilddagboken önskade sig i julklapp. Och visste då själv inte riktigt vad jag ville ha. Men nu har jag kommit på en liten lista, men med ganska dyra saker dock. Men dessa saker är de jag kommit på sådär spontant..

1. Objektiv, blixt, batterigrepp (något av dessa tre är det jag helst vill ha)
2. Kläder
3. Parfym
4. En byrå till mitt rum, samt större TV.


Sen har jag inte hunnit komma på mer. Haha.

Drygt en månad kvar till Julafton.. :)

T A C K S A M H E T !

Tack tack tack, jag vill bara säga tack! Tack till alla er som dagligen klickar in på min blogg, till alla er som kommenterar och skickar mail där ni skriver helt otroliga saker. Fortsätt med det, för jag tror inte ni riktigt förstår hur mycket det uppskattas av mig. Om ni bara visste hur mycket det verkligen betyder!

Det är så otroligt roligt att varje dag kunna känna att jag gör detta för att jag själv vill och inte för att jag måste, att dagligen mötas utav härlig respons från er! Känslan går nog faktiskt inte riktigt beskriva. Tack!

Svar på frågestunden

1. JAKOBS BLOG ÄR BÄTTRE ÄN DIN :)
Kan inte du ta några seriösa bilder på mig och Ida någon gång ? :)

Svar: Det kan jag nog göra Richard! ;) Haha.

2. Vad ska du göra efter gymnasiet?
Svar: Jag vet inte. Förmodligen jobba i Norge ett tag. Sen vet jag inte. :)

3. Vad vill du bli?
Svar: Fotograf just nu, men det kan ju hinna ändra sig.

4.När började du fotografera?
Svar: Sommaren -06. :)

5. Är du religös?
Svar: Nej, inte på så sätt att jag går till kyrkan på söndagar osv.
Men man undrar ju ibland vad det är som gör att saker blir som de blir i vissa lägen. Bra som dåliga.

6. Gillar du redbull?
Svar: Faktiskt aldrig smakat. Den ni! Haha.

7. Sega råttor vs klubboor?
Svar: Klubbor

8. Vilket är ditt favoritmotiv att fota?
Svar: Natur/Landskap och människor.

9. Samla ihop massa fotobloggare och ha en fotobloggträff i sthlm, någonting du skulle tänka dig att göra ? :D
Svar: Ja, det skulle vara riktigt roligt måste jag säga! :) Frågan är ifall nån skulle vara intresserad. Haha.


10. Jag har två frågor. Den första, när började du fota på "riktigt"? Och den andra, vart ifrån får du all inspiration?
Svar: På första frågan.. påriktigt påriktigt blev nog när jag fick min första systemkamera Januari -07, men hade blivit allt mer seriös efter ett tag då jag haft min digitalkamera. Därav ville jag utvecklas.

På andra frågan.. Jag får den nog genom att jag verkligen vill det jag gör, jag ordagrant älskar att fotografera. Det är det stora intresset från min sida vilket ni säkert förstått vid det här laget. Men jag vet inte, jag bara "ser" motiv, vinklar och föreställer mig många gånger innan vad jag vill fota just då. Det bara "ploppar upp" i huvudet, och jag ser en bild. Men.. många gånger blir det ju inte riktigt som man tänkt sig. Det krävs tålamod. :)


11. När började ditt fotointresse "på allvar"? :)

Svar: Tror faktiskt endå redan sommaren -06 med min första kamera. :)

12. Har du något "favorituttryck"?
Svar: Faktiskt inte, eller jag tror inte det. Haha. I alla fall inte vad jag kan komma på. Får fråga mina vänner. :)

13. Första (egna) kameran, när fick du den?  
Svar: Sommaren -06Tack till alla er som ställde frågor! :)

Blev ni avskrämda ifrån att fråga?

Känner såhär att mina "regler" inför  tävlingen kanske var lite avskräckande..? Men det var inte så jag menade. Så fråga på precis som vanligt och som ni gjort annars! Trodde faktiskt att fler hade frågor medtanke på att jag ganska ofta får dom i mina inlägg så tänkte att jag skulle ge er alla chansen att få fråga och framför allt kunna få svar på de.

Så fråga på precis som vanligt i inlägget nedan här på bloggen eller skicka din fråga till detvarmindag.blogg@gmail.com ifall du hellre vill de.

FRÅGESTUND! (avslutas imorron, Måndag kl. 22:00)Så fråga på! :)

Såhär dagen efter..

Kan säga att kvällen igår blev riktigt lyckad, helgrymt! Så ett stort tack till Fanny för inbjudan och en riktigt lyckad fest. Även ett helt gäng med grymma människor.. Kan det bli bättre? ;)

Snackade med en heldel personer som jag inte snackat med på 100år eller som jag inte snackat med alls tidigare, ni vet den gamla vanliga visan på fest.. ;) Folk blir mycket mer framåt och vågar. Fick även endel komplimanger ifrån vissa på festen som gjorde mig sådär extra glad, så ni kan ju bara gissa hur bra min kväll/natt blev då? :)

Nu idag är man seg och trött, så dagen blir att bara sitta här i vardagsrummet och sen mitt egna rum med datorn i knät och bara titta runt och halvsova samtidigt. Haha. Inte bakis, bara astrött. Haha. Mina ögonlock väger way to much.. I alla fall är det så de känns! ;)

Vad gör ni en söndag som denna?


Ta hand om er. Så hörs vi. Bye sålänge!

Fanny 18år!

Ikväll blir det födelsedagsfest för Fanny som egentligen imorron eller idag efter 12slaget blir 18. Så ikväll ska vi ha riktigt roligt och se till att Fanny födelsedag blir en dag hon sent kommer att glömma! :)

Besök Fannys blogg här och säg grattis du också! Det skulle göra både min och hennes dag ifall ni ville hjälpa mig med detta. Skriv i hennes senaste inlägg, ska bli roligt att se hur många som kan göra mig den lilla tjänsten då Fanny är en nära vän till mig. Så snälla.. :)


Nu faller första snön..

Nu på morgonen kom de första flingorna.. nu märker man vilken årstid vi är påväg emot.. Såhär när man sitter inomhus gör det mig ingenting, bara härligt då när allt är helt inklätt och julkänslorna kryper allt närmare.

Men det stora problemet kommer då.. när man ska ut och iväg någonstans. Det är kallt, man förfryser allt och ingenting, det blir halt och man tar sig knappt fram med cykeln på grund av att plogbilen ännu inte hunnit vara ute.. Men mitt i allt så har faktiskt vinter och snön sin charm, för vad vore julenstid utan snön..


Vad tycker du om snön?
När ska den komma, och när ska den försvinna igen?


Hejdå Idol..

Okej då är det dags att bojkotta Idol 2008. Nu har den mest talangfulla tjejen fått lämna. Så hejdå Idol, nu har de två bästa fått lämna. Anna och Loulou.

Tipsa mig!

Hjälp mig! Tipsa mig om bloggar som är värda att titta in på, har lite bloggtorka när det kommer till att finna de där riktigt bra och läs/se-värda bloggarna som fångar ens intresse.. Har du någon du vill dela med dig utav?

Självklart vill jag att bloggens/bloggarnas länkar ska finnas med.


S k r i v   d å   h ä r !  :)

eller maila till.. detvarmindag.blogg@gmail.com

Sharp and unsharp picture19 November

Hade "lång" sovmorron idag. Kunde varit längre, för när jag och några till kom till skolan så märkte vi att vi faktiskt inte hade någonting där att göra, så vi tänkte bege oss hem och göra ett bildspel och lite käka hemma hos mig. Men det hann vi inte heller då vi skulle gå igenom en sak på lektionen som kom efter, vi trodde att vi endast skulle få jobba med bildspelet men icke.

Så därför blev det att fördriva tiden på alla möjliga sätt! Haha. Dagen i skolan har annars varit grymt rolig, min klass är så.. ja, finner inga ord.. men helt grymt bra. Vi har alltid roligt i stort sätt! :) Känns konstigt att det nu snart endast är ett halvår kvar till studenten..

Någon mer som läser detta som känner igen sig?..
Att det kommit på en så fort att skolan snart är över?


Annars har det bara varit en likadan dag som igår, bara slappat hela dagen. Ingenting speciellt som har hänt med andra ord. Nu ska jag sätta mig att svara på kommentarer sen ett tag tillbaka. :) Hur ser din kväll ut?

Varit dålig på att svara..

Vill be om ursäkt för att jag inte alls har varit bra på att svara på alla fantastiska kommentarer jag fått, men tiden har inte funnits. Ni känner igen de ordet ganska väl vid det här laget va, inte sant? Men det är faktiskt sanningen, har inte alls kännt mig på topp idag, trött och bara allmänt sliten. Sedan har jag umgåtts med en kompis. Därefter har jag mest gjort.. jag vet inte, andra saker som har tagit upp min tid.

Men imorron ska jag verkligen ta tag i att svara, så tro nu inte att jag dissar er eller att jag skiter i de. Vid det här laget borde de allra flesta veta hur tacksam jag är för att just ni läser min blogg, och kommenterar osv. Det betyder mycket. Men man får även komma ihåg att man har saker att göra utanför bloggen, och i mitt fall har det varit ganska mycket utav den varan på senaste. Men återigen, jag är otroligt tacksam! :)

RÄTT SVAR I GISSA MOTIVET-TÄVLINGEN ÄR..

Kul att tävlingen blev lite mer utav en utmaning, då många hade svårt att lista ut vad de faktiskt var. :) Kul att få kämpa mycket, men många hade smarta förslag som även fick mig att se de dom såg. Intressant sånt här måste jag säga. Hur man av en och samma bild kan se så olika saker. Tycker ni inte de?

Det var dock några stycken som gissade rätt och de som vinner är föjlande..

1. S a r a | http://saaramarklund.blogg.se/
2. Sofia | http://sofiamalmberg.blogg.se/
3. ERICA | http://oiture.blogg.se/

Det var 4 personer som gissde rätt, varav den fjärde personen till mig är en kompis, men han kunde tyvärr inte stå med medtanke på att priset är en länkning och han har ingen sida att länka till. Så.. Tyvärr.. :) Men grattis till er tjejer! De som vann driver själva fotobloggar. Lite komiskt tycker jag allt. Inte sant? :)

Alla personers gissningar finns nu upplagd i kommentarerna under tävlingsbilden. :)
Tack till alla som deltog, ni gör mig så grymt glada genom att ställa upp! Tack! :)


Bilden är väldigt brusig, för hög ISO helt enkelt. En liten miss från min sida.
Men ni får ha överseende med detta. :)

Hoppas även ni deltar vid min nästa tävling! :)

Filmkväääääll!

Somnade precis som jag skrev tidigare, och vaknade omkring kvart i 7. Haha. Då gick jag upp åt, gick tillbaka till sängen. Bara ligger och degar, såååå skönt! Så nu skrev min vän Malin precis på MSN och frågade ifall vi inte kunde kolla film, och det ska vi göra. Mamma Mia, har faktiskt inte sett den. Så ska bli roligt och se vad alla snackar om. ;)

Ni som sett Mamma Mia, vad tycker/tyckte ni om den?
Den här bilden förklarar hela min dag. Haha. Såhär har den sett ut. ;)

Hemmakväll!

Ikväll blir det att bara sitta hemma och göra ingenting, är grymt trött och känner verkligen för att bara ligga nerbäddad i sängen med laptopen i knät samtidigt som man tittar på tv. Så otroligt skönt! Blir säkert att ta sig en powernap också, känner nu att jag håller på att somna. Haha.

Senare ikväll presenterar jag vem/vilka och framför allt om någon gissat rätt och vinner i min Gissa motivet-tävling! :)


Hur ser din tisdag ut?.. Regnar det hos dig också?

Ta hand om er. Bye sålänge!

Glöm inte tävlingen!

K L I C K A   H Ä R   F Ö R   A T T   T Ä V L A ! 

Ni har väll inte glömt att delta i min Gissa motivet-tävling? Ifall du gjort de klicka då på texten ovan, och skriv vad du tror att bilden föreställer. Senare ikväll eller senast imorgon presenteras vem och ifall någon har gissat rätt! :)

Vinnaren/vinnarna får varsinn länkning, blir det allt för många som gissar rätt så kommer jag att handplocka 3 st som vinner. Så var med och tävla du också. :)
Lycka till! :)

I'm so happy!

Idag inhandlades denna skönheten, LG X110, har precis kommit hem och ska nu fixa med de mobila bredbandet. :) Wihu! Datorn ska fungera som skoldator och självklart bloggdator. Just nu är jag oerhört glad! För som jag väntat på detta! Tack Mamma & Pappa. :)

Dagens fråga till er.. Vad händer hos er?
Och har någon/något gjort er extra glada?


Ovansidan ser aningen smutsig ut,
men det är den inte, det är skyddsplasten som sitter på. ;)

HAPPYFACE!

Just nu är jag så otroligt glad att jag spricker! :D Skriver mer om de senare! Wiiiiiii! :) För nu måste jag rusa!

Pictures frozen in time.

Var med och gissa du också! Tävling!

NY TÄVLING! Och priser i tävlingen till den/de som gissar rätt är varsinn länkning.
Blir det allt för många som gissar rätt, så kommer jag att handplocka ut 3 st som får varsinn länkning. Tävlingen avslutas imorgon, Måndag. Fram tills dess, gissa på! :) Lycka till!
Jag har även "Låst" kommentarerna nu, för att undvika att man skall skriva av varandras svar. :) Så bli inte "rädd" att det inte står att någon annan kommenterat. Haha. :)

Lycka till bästa läsare! Syna bilden. :)

15 November

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting nästan, imorse var jag och min Mor nere på stan en sväng. Tittade och kollade upp lite saker. Sen har jag bara varit allmänt slö, och kännt att dagen får gå åt att göra ingenting, utan bara få vara. Gå omkring och halvsova, och vara lite off så att säga. Och det har verkligen behövts.. :)

Så idag, har jag inga planer så, kanske att jag ska träffa min bästa vän senare, men ingenting bestämmt. Så vi får hela enkelt se vad som händer med timmarna. ;)

Så därför kör jag ett kort dagen-inlägg, och ställer lite frågor till dig nedan.. :)

1. Hur fann du min blogg?
2. Vem är du? / Ålder? / Vart kommer du ifrån?
3. Vad är dina planer för denna lördag?Ha en fortsatt bra dag, och ta hand om er. Bye sålänge!

Idol 2008

Först och främst temat var mycket bra ikväll måste jag säga. Gillar mer denna typen av musik många gånger, alltså att sjunga till själv. Annars är min musiksmak mycket blandad, istortsätt allt lyssnar jag på. Handlar om låten och artisten.


Kevin: Mycket bra framträdande, och han är en riktig entertainer! Dock håller jag med om att hans egna framträdande inte var det starkaste genom hans Idol-resa, men långt ifrån dåligt.

Robin E: Faktiskt ett av de bättre, och han överraskade ikväll genom att faktiskt platsa i i Soul-temat.

Robin B: Helt grymt framträdande, och han har verkligen vuxit röstmässigt. En helt ny person på scen! Grymt.

Johan: Tyvärr.. men jag gillade de faktiskt inte alls, dock var det somsagt långt ifrån hans tema ikväll, men nej på hans egna framträdande.

Alice: Ja, tack att denna person finns kvar i Idol, hon är så otroligt duktig att det fattas ord!

Anna: Finner inga ord för henne alltså, ikväll var hon mycket duktig! Låten är extremt svår att sjunga, eller framförallt få till på ett bra sätt, och göra den till sin egna version. Grymt.


Duetterna..


Alice & Robin B: Bra version och sammarbete, rösterna passade varann! Jättebra! Men låten är som juryn sa, väldigt.. Ah.. För "söt" så att säga. Men de båda är helt otroliga artister!

Robin E & Johan: Faktiskt riktigt bra, men dock verkade de lite osammansvetsade som Laila sa, men kanske var det en del utav deras framträdande, men faktiskt kompleterade de varann på ett bra sätt. Så där växte Johan lite för kvällen, men verkligen inte bäst ikväll.

Anna & Kevin: Helt grymt, de absolut bästa framträdandet under kvällen. Rösterna matchade perfekt. Great!


F R Å G O R   O M   K V Ä L L E N

Vad tyckte du om kvällens Idol?
Och vem får lämna ikväll tror du?

Hatar att inte ha pengar!

Kan vara bland de värsta alltså, känna att man vill så mycket men är begränsad många gånger, man tvingas prioritera saker, man vill allt men kan bara välja endel. Säger inte på något sätt att jag har det "dåligt" men ni vet ju hur det är? Man kan ju inte göra allt det där fast att man många gånger skulle vilja de. Och det suger.

Man handlar upp de på saker man i efterhand kan tycka var lite onödigt många gånger. Fast att det kanske egentligen var bra saker, eller så. Men man ångrar sig för att man vill något annat precis just nu. Nu är det i alla fall så att jag kanske inte kommer iväg till Stockholm imorron som planerat därför att jag helt enkelt inte har pengar. Och att ikväll är det gymnasie-fest som jag känner för att gå på tillvissdel, och nästa helg är det Fannys 18års-fest! :) Och därtill ska man kunna köpa present till henne ju! Den prioriteras helt klart!

Men vill så gärna på fotomässan. Men känner även att det har varit för mycket saker nu runt mig nu ett tag, och jag behöver få varva ner och bara va. Och därför känner jag mig inte riktigt i form. Det är väll på något sätt inte menat att jag ska komma iväg på den där fotomässan iår heller? Surt, men vad ska jag göra? pengarna sätter stopp!

A place to hide away

Bloggtävlingar?

Ingen kan ju undgått hur mycket tävlingar det finns ute i bloggvärlden, där man kan vinna alla möjliga saker. Men nästintill ingenting riktar sig till oss killar som faktiskt finns här. När någon väl deltar så väljs de sällan ut. Tycker detta är riktigt tråkigt för jag menar.. Finns det ingen plats för killbloggarna? Allt handlar om gratissmink, till presentkort (på tjejbutiker), till allt vad vet jag..

Och att skriva till de som driver bloggen, ofta de lite större då, är ju bara lönlöst medtanke på att de inte svarar eller visar tecken på att de "bryr sig" tyvärr. Men men, bara en tanke jag halkade in på igår. Som aldrig blev av att jag skrev om, men här kom de..

Borde det inte finnas lite fler tävlingar som riktar sig till både killar och tjejer?
T.ex. Presentkort på affärer där det finns saker för både kille och tjej.. Håller ni inte med?

Ni har väll inte glömt?

Bilden är från www.fotomässan.se


Ni har väll inte glömt att till helgen är fotomässan i Älvsjö, Stockholm. Alltså mellan Fredag - Söndag. 14-16 November. Och som det ser ut nu så kommer jag att befinna mig på mässan, och då på lördagen! Ska ni dit?
Den jag har valt är följande..


H T T P : / / E M S E L I E . B L O G G . S E

Mer fakta kring bloggen, och med min motivering finner du nedan..

Av alla bloggarna som skickade in till tävlingen så fann jag en extra intressant och "udda". Och med "udda" menar jag på ett bra sätt. Alltså att den skiljer sig från de flesta andra bloggarna, och består utav ett helt annat innehåll. Denna bloggen drivs utav en 17 årig tjej vid namn Emelie, och hennes dagliga kamp. I sin blogg skriver hon om sin mamma som lider utav sjukdomen fibromyalgi. Såhär skriver hon till mig.."lite fakta om själva sjukdomen samt om hur det är för mig att leva med en mamma som jämt har ont, har humörsvängningar och inte har jobbat på flera år. Min kamp för att lära mig att inte ta ansvar över hennes liv, att sköta mig själv och bara vara dotter istället för att vara mamma åt min mamma.


Det är en hård kamp, och det är svårt för mig att låta bli att göra saker som egentligen inte är min sak att göra, men det gör så ont i mig att se min mamma ha så ont ibland, och veta hur mycket skit hon får stå ut med för att sjukdomen inte syns utanpå."


Jag tycker att den här tjejen verkar vara otroligt stark som dagligen fightas med detta, att se sin mamma lida dagligen kan nog vi alla, åtminstone de flesta förstå att det måste ta något fruktansvärt. Att många gånger få vara mamma åt sin egna mamma i ren kärlek till henne. Hon vill väl, men påminner sig många gånger att minnas att hon faktiskt bara är barnet, barnet i familjen. En 17 årig tjej.

Hon skriver även..

"Det är en hård kamp, och det är svårt för mig att låta bli att göra saker som egentligen inte är min sak att göra, men det gör så ont i mig att se min mamma ha så ont ibland, och veta hur mycket skit hon får stå ut med för att sjukdomen inte syns utanpå."


Vill du veta mer om Emelies vardag och kampen kring sjukdomen?
Klicka då in här.
HTTP://EMSELIE.BLOGG.SE

Dåliga uppdateringar, jag vet!

Jag får be om ursäkt att det varit dåligt med uppdateringar, men ibland gör man annat så att man får prioritera bort bloggen lite. Haha. Och idag har jag haft nationellt prov, och vi hade 5 timmar på oss och jag satt 3. Grymt jobbigt fy! Men det kändes som att det förhoppningsvis gick vägen, men det lär ju märkas framöver somsagt. :)

Sen efter skolan så drog jag hem till Victoria där vi chillat, kollat film, pratat, och sen somnade jag där ett tag. Så är precis hemkommen från henne och har käkat och lite så. Mycket trevligt somvanligt. Victoria är alltså en klasskamrat och mycket bra vän till mig, ingenting mer! Lovar er. Så ni behöver inte undra. :) Haha.

Nu ska jag kolla min mail, se ifall jag fått svar från Veckansblogg-vinnaren, har jag fått de så dyker det snart upp ett inlägg, där ni får reda på vem vinnaren denna veckan blev. Ser ni fram emot de? :)

Inte idag heller, men det har sin anledning!

Idag har inte Veckansblogg heller publicerats, och det beror inte på att jag varit lat eller liknande. För jag har det redan färdigskrivet, men väntar på lite svar från "vinnaren" då jag vill fråga om lite saker som står med ifall det är okej att jag har med de i inlägget. :)

Så hoppas på svar imorron och därefter publiceras vinnaren. :)

Hoppas ni haft en trevlig kväll, själv har jag umgåtts med Victoria vi har varit och handlat inför morgondagens nationella prov i Svenska B, och sen suttit och haft riktigt roligt. Hon är så grymt bra den där Victoria! :) Glöm inte att spana in hennes blogg! Man kan inte annat att skratta många gånger. Hon har humor av högsta kvalité. :)

Nu är det dags att sova, känns som att det kan bli en krävande dag imorron. Ha de bra! Bye sålänge!

11 November, dagen..

Dagen har varit helt okej, eller ah.. väldigt växlande. Och ute suger de. Det är mörkt, dystert och de regnar. Kan man bli mer peppad? Nej. Framför allt när det finns massvis man skulle vilja fotografera, men från dag till dag, eller nästan minut för minut så kan vädret göra en helomvändning. That sucks. Tycker ni inte de?

Idag har jag tänkt ta de lugnt, och senare framåt kvällen får det bli att publicera Veckans-blogg. Ser ni fram emot de? Lite kanske? :) Och just nu kom jag på mig själv att jag trodde att klockan var typ, 6-7 på kvällen.. Men klockan är inte ens 4 än. Ni ser ju vilken toppendag. Not.

Imorron har jag Svenska B nationellt HELA dagen, eller ah.. Från och med 08:20 har jag 5 timmar på mig att skriva uppsatsen, och 30 minuters rast är allt vi får på dom timmarna. (för att kunna äta lunch) Blir att ta med sig lite tilltugg under skrivningen. Pallar inte sitta och skriva utan att ha något med mig känner jag. Och just nu är motivationen till skrivningen ganska så låg. Någon mer som har denna skrivningen imorron?

Här har ni en grej som gjorde min dag bra mycket bättre än innan och fick mig att sitta och le framför datorskärmen. En tjej som jag vet följer min bilddagbok och gjort det ett bra tag, som skrev följande..

"Hej Jakob (:
Jag visa dina bilder för min fotograflärare, och hon tyckte att du var proffsig & att du hade talang. Hon hoppades på att du kommer fortsätta med att fota. Ville bara du skulle veta dt :*"


Hur glad blir man inte då?! Helt obeskrivligt hur människor jag inte känner kan göra min dag om och om igen. Slutar aldrig att få det där lyckoruset såfort nån säger någon komplimang till mig eller mina bilder. Helt otrolig känsla. Tack.Hann inte med idag..

Som ni märkt så hann jag inte med att titta igenom alla bidragen i min Veckansblogg-tävling, tyvärr.. Men tiden gick inte ihop idag, men imorgon ska jag verkligen försöka! Eller det ska upp imorron, men idag har jag haft annat för mig. :)

Men vill tacka så mycket till er alla som deltog, och säger återigen ifall du inte skulle bli vald denna gången så är det ingenting personligt eller någonting mot din blogg. Men mer än 1 person kan ju inte "vinna" men ni får jättegärna skicka in igen nästa gång? :) Men riktigt roligt att så många deltog faktiskt, det trodde jag inte. Har massvis att välja imellan och det är inte lätt! Verkligen inte..

Pictures can tell alot more.

Typiskt..

Jag började ju må lite halvkasst igårkväll, vilket även höll i sig imorse fast mildare. Hade extremt ont i min mage och illamående. Usch. Hatar det verkligen. Men det blev att bita ihop och ta sig till skolan trotsallt. Och är precis hemkommen och allt är fortfarande inte bra. Men bra mycket bättre för tillfället än vad det var igår. (fyf*n!)

Senare idag blir det att träffa Victoria, vi har endel att prata om och så. Så vi ska ut på en promenad och kanske käka lite. Vi fårse hur det blir. Men det är i alla fall min enda plan för dagen, annars blir det att bara ta de lugnt och försöka ta hand om sig och få detta att gå över..

Ska även försöka finna med att fixa ihop Veckansblogg-tävlingen och publicera den idag, men ni får ha överseende ifall det inte blir idag medtanke på hur jag mår. Och kanske därför kommer att publiceras imorgon istället. Hoppas inte ni blir sura? eller så, för det kommer upp det lovar jag!

Mobilblogg

MMS

Här är den nya tröjan när jag stod i provhytten. Gillar ni den? :) Vad gör ni idag? :) Ta hand om er. Bye sålänge!

Tävlingen är nu avslutad!

Yes, då var den avslutad. Och nångång under morgondagen/kvällen kommer bloggen jag valt att publiceras här. :)

Ett stort tack till alla som skickade in, och lycka till nu! :)

Dagen i Svartvitt. Färg kommer sen.

Sista påminnelsen! Veckansblogg-tävlingen!

Påminnelse en sista gång! om veckansblogg-tävlingen som avlutas 00:00 inatt. Så vill du vara med så kan du klicka på följande länk http://detvarmindag.blogg.se/2008/november/veckansblogg-tavling-nasta-veckas-veckansbl.html#comment och veta vad du ska göra för att vara med.

Vill även påminna er att det gäller samtliga som deltar att ni ska länka i ett inlägg till denna tävlingen, det är en del utav din "ansökan". Så för dig som inte har gjort det är det nu en sista chans, och givetvis ska du skriva med det i din ansökan då det är lättast för mig för att kunna hålla koll på varje enskild person som deltar och så att ni följt instruktionerna. :)

Mitt val kommer upp under morgondagen. :)
Lycka till kära läsare!

Mobilblogga..

Tror att ni förstår vad jag menar.. Att det inte vill funka. Har försökt två gånger idag men det har inte alls velat som jag bett om minsann. Men men, det jag ville säga var att idag har jag inte bloggat som ni kanske märkt, men det har ju trotsallt varit farsdag och vi for till farmor och farfar på middag. Så där har jag hållt hus hela dagen och är precis hemkommen därifrån. ;) Det var mycket trevligt.

Så nu ska jag svara på alla helt otroliga kommentarer jag fått, jag tror inte ni vet hur bra ni faktiskt är. Gosh! Och sen blir det att redigera lite bilder som jag tagit idag. :)

Kort skärpedjup, magiskt!

Alla bilder idag är tagna med mitt 50/1.8mm. Och bländaren inställd på just f/1.8. Helt otroligt vad härliga bilderna blir enligt mig med all denna oskärpa och smetiga känsla. Håller ni inte med mig? 

Kortskärpedjup blir mer och mer "min grej" att fota med. Bilderna blir så levande på något underligt sätt. Detta objektiv är inte bara utmärkt till porträtt-fotografering, utan jag anser att det är ett otrolig bra narturfotograferings-objektiv likaså. I alla fall i den "stil" jag fotar med. Men somsagt alla har ju olika fotostilar, vissa gillar inte korta skärpedjup andra älskar de. Vissa gillar vinter och andra sommar. Det jag menar är att vi alla är olika när det gäller i stort sätt allt. Men jag placerar mig i alla fall tillsammans med alla dom som älskar kort skärpedjup. (Beror självklart på vilket motiv) Det är inte snyggt alla gånger, men många.Ny design till min vän Fanny!

Jag satt och pillade lite i photoshop när jag ramlade förbi lite bilder från en av de absolut bästa fotosessionerna jag gjort. Då självklart med Fanny som ni nu säkert förstår, började titta och leka lite med dom, och helt plötsligt resulterade de i att jag satt och gjorde en ny header till hennes blogg. Sedan la jag in den, och började leka med resten utav designen också.

Och faktum är att jag blev riktigt nöjd! Så ta er gärna en titt och lämna en kommentar där! Det skulle göra min dag!
http://faaaaaanny.blogg.se


Sen har jag nu även börjat fundera på att göra en liten Bloggdesigns-tävling framöver, som då ska gå till på ungefär samma sätt som Veckansblogg-tävlingen att man ska skickar in bilder och information om sig själv och bloggen till min bloggmail, sedan drar jag en vinnare. Så med de kunskaper jag kan inom det här med bloggdesigner så ska jag alltså göra den utvalde personens bloggdesign. 

Har alltså inte bestämmt mig än, och jag är ingen mästare på detta, verkligen inte. Men lär mig mer och mer hela tiden minsann. Men ni får bedömma själva utifrån de designer jag hittills gjort.. :)

http://vikkelito.blogg.se
http://j0ssss.blogg.se
http://faaaaaanny.blogg.se

Tycker ni att detta låter som en bra idée?
Skriv till mig isåfall :)


Hoppas ni har en fortsatt härlig lördagskväll! Bye sålänge!

From my day, Objektiv: 50 f/1.8

Ifall du är en av alla dom som läser mängder utav bloggar, och har tröttnat på att ha alla bloggars adresser i huvudet och då det är lätt att glömma någon som man av farten snubblar förbi men vill följa, men när man väl ska klicka in så kommer man inte ihåg adressen dit.. Gör då som jag och många andra här ute i bloggvärlden, skaffa bloggkoll, ett otroligt smart framför allt enkelt sätt att snabbt kunna se såfort din/dina favoritbloggare har uppdaterat sin blogg. www.bloggkoll.com alltså. :)

Så här fungerar bloggkoll, klicka på bilden nedan för att spela upp instruktionsvideon. Ifall du bestämmer dig för att skaffa bloggkoll så hoppas jag självklart att jag får vara del utav den. :)

Påminnelse till dig som vill bli Veckansblogg!


För att kunna delta ska minst den nedanstående informationen finnas med i ditt mail. Även så skall du länka till denna tävlingen i din blogg. I ett eget inlägg. Hittills är det endast en som meddelat mig att hon i det här fallet har länkat till tävlingen!

Ifall du har mailat in till tävlingen, men missat att meddela om att du länkat till tävlingen i din blogg,  går det självklart meddela det här och nu. :)

Länken:
http://detvarmindag.blogg.se/2008/november/veckansblogg-tavling-nasta-veckas-veckansbl.html#comment


Tävlingen avslutas imorron Söndag, kl.00:00

Idol 2008, Fredagen 7 November

Kan ingenting mer säga än att Johan gjorde riktigt bra ifrån sig, men vad kan man vänta sig när detta är vart han hör hemma, det här temat är ju till stora delar hans! Så riktigt bra. Jag har innan haft riktigt svårt för hans speciella röststil och scenstil. Men detta var bra även enligt mig.

Lars vet jag inte.. Jag gillade inte alls hans scennärvaro eller snarare den han inte hade ikväll. Då det fortfarande känns som att han inte vill detta med Idol, och då som Laila sa förra veckan "Du tar någons plats som verkligen vill det här.."  lite så kändes det idag också medtanke på att han stog som fastlimmad på scenen. Inte alls bra enligt mig, och attityden gillas inte.. Tyvärr Lars får jag säga.. Trodde verkligen att han skulle leverara mer under tävlingens gång, för det såg riktigt lovande ut på hans audition.. Tyvärr..

Vad passar inte Anna, det är min fråga?! Som jag säger varje vecka.. Hon slutar aldrig att imponera, hennes tolkning av Save up all your tears var helt otrolig! Den här tjejen kommer vi att få se mer av, och det ser jag fram emot! Helt otroligt framträdande, och röstmässigt är hon i toppen!

Sen får man även säga vad passar Robin E bättre än rocktemat? När det riktigt är hans stil och musiksmak, MEN.. Frågan är nästan ifall inte Ronin B faktiskt gjorde det bättre? Eller ifall det är hans enorma framsteg man la märket till? Men enligt mig var både hans framträdande ett stort lyft tillskillnad mot tidigare, och han som Laila sa, hade rösten med sig lika så! Great!

Nu sitter jag här och är fortfarande helt förundrad av Alice framträdande, en helt ny sida! Och förbannat bra var den också! Mer finns inte att säga, det finns så mycket av den där tjejen, och hon vågar visa det! Otrolig på scen, och rösten var enormt bra! Allt på topp, precis som den Alice vi känner till ska vara!

Och sist ut ikväll var Kevin, vad ska man säga? Helt sjukt otroligt bra framträdande, frågan är ifall han inte är vidare till final redan nu? Kan ingenting mer säga än att han blir nog f*n bättre och bättre för varje fredag! Inte en av mina favoriter dock, men otroligt bra i alla fall.

F R Å G O R!
1. Vad tyckte du om kvällen, temat och vem var din favorit?
2. Vem tror du kommer att få lämna Idol ikväll?Ikväll fick Alice och Anna mina sms-röster! Och detta är inte för att de båda är mina favoriter redan från första stund (Även Loulou som tyvärr fått lämna Idol.. Det var det sämsta som kunde hända enligt mig) utan för att de båda har/hade ikväll en stil och samtidigt röstmässigt tilltalar mig mest. Hur tävlingen än kommer att sluta så är det dom jag kommer att lyssna på vartefter de släpper eget material! ;)

Bildbrist, jag vet.. Förlåt..

Jag vet att det inte har varit mycket bilder nu i veckan, men tiden har faktiskt inte gått ihop till de pga olika anledningar, och en av dom är just den att det varit ganska dåligt väder här i veckan och även det att jag slutat ganska sent och därav har det hunnit bli mörkt ute. Sedan har jag även gjort andra saker som har tagit min tid! Så ni får ursäkta mig.. :(

Men jag ska ta bilder såfort tiden finns, och jag hoppas det kommer finnas tid redan imorron och framför allt att vädret är bra. För jag har endel idéer och miljöer jag vill fota i, fårse hur det går med den saken. Men man får även inte glömma att de dagarna jag inte har några idéer och liknande så tänker jag inte fotografera bara för att ha de gjort. De bilderna blir då bara känslolösa och tråkiga. Men har själv saknat att springa runt med kameran i högsta hugg, det kan jag säga er! :) Men imorron hoppas vi på bra förutsättningar! ;)

Nu är det mindre än 30 minuter kvar till Idol börjar, och vi peppar! Återkommer med åsikter om kvällens alla framträdande senare! Hoppas på en kanonkväll i alla fall! :) Så missa inte Idol på TV4 20:00.

Take care! Bye sålänge!

Ny tröja! ;) (Glöm inte Veckansblogg-tävlingen)

Idag blev de att dra ner till stan efter skolan tillsammans med Elin och Karin vi har varit och smidigt lite planer inför Fannys 18års-present! Endast två veckor kvar sen smäller det! :) Så otroligt roligt med lite partyparty! Vi peppar!

Och kunde inte låta bli att springa in i affären där jag jobbar ni vet, fotojobbet? Ah i alla fall, då hade dom fått in precis nya tröjor som inte ens var upphängda i butiken än, och jag grabbade tag i en och gick till provhytten, och vi alla blev helt sålda. Haha. Så lite avdrag på min lön och jag fick ta hem tröjan som jag precis just nu har på mig. Haha.

Såhär ser den ut.. Är den inte fräsch? :)GLÖM INTE ATT DELTA I VECKANSBLOGG-TÄVLINGEN, KLICKA HÄR!

Fixat en ny design!

Som ni vet så försöker jag ju lära mig mer och mer om design, och kan inte säga att jag är sådär jättebra på de än. Men hoppas på att kunna bli. En av de första jag gjorde var åt min vän Victoria, och nu har jag gjort om hennes design.

Och jag är själv faktiskt nöjd! För efter mycket krångel och pillande så fick jag den som jag ville ha den! Hoppas hon ska vara nöjd med den. Klicka gärna in på hennes blogg, och släng en kommentar! Då blir både jag och Victoria mycket glada! :)


GLÖM INTE ATT VARA MED I MIN VECKANSBLOGG-TÄVLING, KLICKA HÄR!

VECKANSBLOGG-TÄVLING! (nästa veckas Veckansblogg)


INSTRUKTIONER TILL TÄVLINGEN HÄR OVAN
LÄS IGENOM INTRUKTIONERNA
NOGA


Din ansökan måste vara inne senast på Söndag kl. 00:00


GÖR ÄVEN REKLAM FÖR DENNA TÄVLINGEN I DIN BLOGG FÖR ATT KUNNA DELTA! KOPIERA FÖLJANDE LÄNK OCH PUBLICERA I ETT INLÄGG.

http://detvarmindag.blogg.se/2008/november/veckansblogg-tavling-nasta-veckas-veckansbl.html#comment

Första inlägget idag!

Nu är jag precis hemkommen från att ha varit på stan sedan vi slutade skolan. Har varit med Fanny på stan, fikat/ätit, och hämtat ut lite kläder åt henne medtanke på att hon ställde upp som modell för fotojobbet jag gjorde/gör här på en klädaffär i stan. (Är inte färdig, vi har haft det nere ett tag, men snart ska vi göra klart de sista)


Har kännts riktigt bra idag att slippa tänka så mycket utan bara va, och gå och titta runt lite. Nu ikväll blir det enbart chill! Riktigt chill.

Såhär är det kära läsare!

Att jag fick kontakt med en tjej vid namn Karin Landers via bilddagboken som besitter en sådan otrolig talang inom musiken, och har nu äntligen delat med sig utav sina covers på youtube! Jag säger bara äntligen!


Klicka på hennes namn så kommer ni till hennes bilddagbok, där jag tycker att ni ska ge henne respons på hennes otroliga talang ifall du gillar vad du hör här nedan. Har du kanske youtube? Skicka då en kommentar där likaså! :)

Skriv även gärna en kommentar här i inlägget såklart!


Karin Landers - Arms of an angel

Länkar hit, Länkar dit! ;)
Jag satt och googlade lite, och fann en länk som hade nån form av koppling till min blogg. Så klickade in och hanmnade på bloggar.se där jag fann att man kunde se vilka som "ofta" länkade hit, och även vilka jag "ofta" länkar till. Och då fann jag ett namn som "ofta" länkar hit, och hennes namn är Najjo, är det så att du ofta länkar hit till min blogg? :) Eller beror det på att du har varit så underbart trevlig och lagt till min blogg under dina länkar? :)

Sedan ser ni även till höger att det finns en topplista från 1-4 över de bloggar jag "ofta" länkar till. Kul grej att kunna se det faktiskt, och min vän Victoria är den som blivit oftast länkad här i bloggen. Haha, så ta åt dig Victoria och bli lite glad, eller? Ah. Gör som du vill! Haha. :) Det jag ville säga var att jag inte hade en aning om denna sida, och att nån var inriktad på något liknande.Haha, sedan fann jag även en lista med bloggar som ofta skriver om Idol 2008, och där fanns jag med! Det trodde jag inte, för jag trodde de fanns bra många fler som skrev mycket mer om Idol 2008 än jag, och det fanns det ju i och för sig medtanke på att jag inte var högst upp utan låg rätt så långt ner på listan. Men i alla fall? trodde inte alls att jag skulle "finnas med" på en sådan lista och just om det? Lite halvroligt tycker jag allt. Haha.

Men anledningen till att jag skriver "mycket" om Idol 2008 är väll för att jag själv är extremt musikintresserad. Inte bara foto som gäller för min del. Kanske inte var många som visste om de? Men faktiskt så är jag musikalisk, och detta säger jag utan att vara självgod eller på något sätt tro mig. Ok?

Nature

Precis hemkommen för dagen!

Kom somsagt precis hem, först efter skolan blev de att umgås med några på stan, vi kollade jackor, skor och kläder i största allmänhet. Dock inget fynd för min del! (illa) Haha. Men vad gör man åt de? ;)

Sedan åkte jag och Elin tillbaka till skolan, där vi med några andra ifrån programmet bjöds på pizza (av skolan) pga vi skulle hålla i en informationskväll om programmet och dess inriktningar för de som nu går i 9:an och deras föräldrar. Och det gick grymt bra medtanke på att hela redovisningen var improviserad just för stunden, allt vi hade var kategorier vi skulle tala om, som vi själva valde ut utifrån vad vi ansåg viktigt. Sedan gjorde vi våra egna tal därefter. Great! Och som tack blev de somsagt pizza och även ett "presentkort" på 100kr i skolans Cafeteria. Inte helt fel. Och det var ingen stor belastning, snarare var det faktiskt rätt roligt! Haha. (Hade inte trott de då jag blev utvald/tillfrågad tillsammans med två klasskamrater).

Och nu blir de att svara på alla fantastiska kommentarer! :) Och kanske, jag säger kanske dra igång min nya tävling här i bloggen, ni vet? Det fick bli Veckansblogg! :) Och ja, intruktioner kommer klart och tydligt när tävlingen är igång! Så förbered er ifall ni är intresserade av att vara med. :) 
Mer info kommer!

4 November

Idag har jag faktiskt bara tagit de lugnt, eller självklart skolan idag som var okej. Jag och Victoria var och käkade på ett annat ställe än skolan idag på lunchen, hade endel att prata om. Men vi chillade och skrattade mest. Skönt! Haha. Hon är ju bara för rolig som ni säkert ser när ni läser hennes blogg. Haha! Men sen blev de i alla fall att åka hem och göra ingenting, absolut ingenting. Trött och sliten känner jag mig, så därför fick det också bli en riktig vilodag idag. Skönt och välbehövligt!

Ni har väll inte glömt bort att den 14-16 November är det fotomässa i Stockholm! Vill du veta mer klicka in på www.fotomässan.se och ta reda på utställare, företag osv som kommer att finnas på plats! Jag kommer att vara där som det ser ut just nu i alla fall om ingenting oplanerat händer. Du också? :)

Pictures, Nature

Utsedd till Veckansblogg! Jag är hedrad.

Finns det något som kan göra en så glad som att bli utsedd till sådana här saker? Så som veckansblogg, månadensblogg, intervjuer och inlägg där folk skriver om mig, lilla mig liksom. Eller ah, (1,93 är inte så "litet" va? Haha) Men ni förstår vad jag menar, en helt vanlig kille med ett intresse för fotografering. Och att uppskattas för någonting man själv tycker om, så som i mitt fall fotografering är en enorm komplimang och framför allt hedrande!
 
Man känner sig lite småfånig men samtidigt är det väll bara ett tecken på tacksamhet, när man kan komma på sig själv sittandes framför dataskärmen och le. Le av ren tacksamhet för den uppskattning man fått, som värmer nått oerhört. Men man kan ju inte undgå att skratta lite smått åt sig själv. Haha. Eller hur?
Bloggen är någonting jag mest startade för min egna del, men såklart ville och hoppades att några skulle ta del av, men jag trodde aldrig att jag skulle få höra all denna uppskattning från personer som för mig är helt främmande, att folk skulle våga ta för sig. Och att den skulle få såhär för mig många läsare! Jag tror inte att jag riktigt kan visa hur mycket jag uppskattar allt ni säger, men jag har som mål (och hoppas jag uppnått de) att svara på alla kommentarer och mail jag får.

Personen som utsåg mig till Veckansblogg är en nyfunnen mycket duktig fotograf och "bloggvän" vid namn Martin. Tack så otroligt mycket Martin, det är en ära att få bli utsedd till något liknande. Tack!

HAR LITE PLANER FÖR BLOGGEN!

Yes, sitter här och funderar på ifall jag ska införa något skoj, eller ah, jag vet ju inte vad ni tycker därför skriver jag detta..
 
Såhär låter mina planer! Att antingen en gång i veckan eller månaden så ska jag utse Veckansblogg eller då Månadensblogg, då får alltså ni bloggläsare och ni som tittar in här i bloggen, skicka ett mail till min bloggmail, och berätta, skriva lite om just din blogg, och även sätta ihop ett bildkollage, varav en bild på er själv eller vad din blogg handlar om, sedan berätta om dig och din blogg, ju mer fakta destobättre. (Kommer även från gång till gång bestämma exempelvis hur många bilder det får vara med, osv)
 
Därefter går jag in och tittar era bloggar som ni då har länkat i mailet, och gör en liten egen överblick/åsikt över bloggen som sedan står med i inlägget som publiceras här i bloggen, som Veckans eller Månadensblogg.
Och den jag väljer tas ut slumpvis, eller ifall jag finner någon extra intressant och tilltalande. Såklart.

Tycker du att detta skulle vara en kul grej ifall jag startade här i bloggen?
Nu är det upp till er kära läsare. Skriv i detta inlägget vad just du tycker, återkommer senare hur det blir!

Ta hand om er, Bye sålänge!

Mer bilder från helgen!

Dagen..

Första skoldagen idag.. Och man känner sig inte vidare peppad, det som är bra är självklart klassen! Men iövrigt har man har väl inte mycket annat att välja på? Mer än att bita ihop och köra på! Har haft samtal med min lärare kring min skolgång, studieplan osv. Ja, ni vet? Ett utvecklingssamtal, (där kom jag på ordet jag sökte, Haha) och allt såg skitbra ut, sedan fick de bli att käka lite Kinabuffé, satt inte helt fel vill jag lova.

Inhandlade sedan en parfym på stan då min senaste rann ut i väskan då kork-konstruktionen på de "äldre" modellerna av flaskor är helt.. Ah, ni förstår. Hela "korken" inklusive "sprut-delen, med röret" följer med upp i korken och ah, åker sedan av hur lätt som helst. Så jag var nere och köpte en ny, berättade vad som hade hänt med min som var precis nyinköpt, och kommer att få ett tillgodokvitto från det stället. Vilket då innebär att jag kommer att få plocka ut mig en ny för den summan. Great! Hur trevliga som helst är dom på det stället. Och det är jag riktigt tacksam för, parfymen var full när detta hände.. Och kvar blev en några ynka droppar på botten. Great success.. Not! Men men, nu är den saken fixad och man kan ju bara skratta bort att man faktiskt blev riktigt irriterad när det hände. Haha!

Nu är jag i alla fall extremt trött, och funderar på att ta mig en powernap och sedan försöka göra något vettigt, typ.. blogga? Haha. Låter great enligt mig, så vi hörs igen senare! Take care! :) Bye sålänge!

Några bilder från helgen

Hejhopp!

Har haft det grymt bra idag, har chillat. Och sen har vi varit ute och gått eller ah, dom gick med grannens hundar och jag åkte moppen. Haha. Lat som jag kan vara. Haha! Sen så stannade jag till här och där och fotade, då de är minus grader ute och massvid med frost. Finns så mycket motiv, så måste nog gå en sväng till senare när mina fötter har fått tina upp, just nu känner jag dom inte. Har slängt mig här i deras ena soffa med laptopen i knät.

Gosh.. Vill verkligen också ha en laptop! (Morbror de vet ju du..) Haha. Och för er som inte vet så var ju min morbror med fru och min mormor nere och åt middag hos oss. Och då satt vi just och pratade laptops osv. Och jag vill verkligen ha en.. men men.. det får väll bli nångång, hoppas jag..

Nu ska jag dra mig igen och vara lite social. Men återkommer med senare uppdatering, hemma senare ikväll och då blir det att fixa med bilder från dagen! Great.

Vad gör ni såhär söndagen innan en ny vecka börjar, och för många drar ju skolan igång imorron igen, så hur ska ni ta vara på eran sista lediga dag?

Lördagskväll, 1 November

Tänkte bara säga att det blev lite snabbt förut, och ja.. Jag bestämmde mig för att hänga med min bror och hans tjej över helgen. Riktigt trevligt. När man är här mår man bara toppen! Helt ärligt. Världens befrielse att komma hit, och nu när de flyttat ut på "landet" och allt. Great!

Så imorron hoppas jag på att vädret är bra så jag kan få fotografera lite, känner att jag har fått idéer sen jag kom hit, och hoppas att de kommer bli bra!

Hur ser din lördagskväll ut?


Hoppas även ni får en riktigt trevlig halloween! (ifall ni nu "firar" de..) haha, antar att många är på party en kväll som denna? Men ta hand om er. Bye sålänge!

Nu drar jag!

Jag bestämmde mig nu för att följa med min bror och hans tjej hem till dom nu. Fram tills imorron såklart. Men bloggar mer när jag kommer dit, sen hoppas jag på bra väder så jag kan få fotografera endel! :D Ha en fortsatt bra lördagskväll, så hörs vi. Bye sålänge!

Det är så härligt!

Jag vill slänga in ett tack-inlägg till de personerna som har tagit sig den tiden att skicka mail till mig, där de bland annat berömt mig för mina bilder och min blogg överlag. Personer som för mig är helt främmande, alltså inga jag känner. Jag tror inte att ni vet hur otroligt mycket det betyder.. Tack så otroligt! Så roligt att det finns dom som tar sig den tiden! Ni ska veta att det betyder extremt mycket. Och att ni gör min dag om och om igen!

Jag vill även tacka alla er som prenumererar på min blogg, kommenterar min blogg, länkar min blogg! Ja alla ni som gör min blogg till den blogg den blivit. Tack så jättemycket. Ni är av världsklass. Tack!

Nu måste jag återgå ner till gästerna och middagen vi snart ska käka. Ha de bra. Ta hand om er! Och ha en fortsatt härlig lördag! Bye sålänge!

Godmorgon!

Blev rätt sent inatt, men trots det så är jag uppe nu efter att far min var inne och sa till mig att jag hade lite att fixa innan våra gäster kommer idag. Kommer några stycken hit på middag i eftermiddag. Trevligt trevligt! Så var somsagt just nere och slängde i mig en lättare frukost, och fick då syn på att ute på gräsmattan var de frost..

Nu tänker ni liksom.. "Frost? Jaha.. det är det ju varje år..?" men jag menar mer så att.. Från och med nu kommer frosten nog nästan varje dag/morron ligga sådär vilket tyder på att utomhus är det minusgrader! Gaaah! Och det i sin tur betyder att vintern närmar sig verkligen med stormsteg. Och det mesta blir bara jobbigt tycker jag. Bara som en sån sak att cykla? När de inte hunnit ut att ploga, det blir spårigt och man har stor chans att göra världens vurpa. (framförallt om det har varit blask, och de återigen frusit) kan säga att jag längtar inte tills dess. Sen är det självklart att det ska vara snö på jul och nyår! Annars känns de ju inte som någon vidare julstämmning enligt mig..

Tycker du att det är viktigt med snön för att få den där riktiga julkänslan?

IDOL 2008, om kvällen..

Somsagt Idol-kväll med min bästa vän ikväll. Och de flesta gjorde faktiskt riktigt bra ifrån sig! Exempelvis Johan. Håller med som någon i juryn sa, hans starkaste framträdande i Idol. Faktiskt. Håller ni med?

Sen.. Alltså.. Vad håller Lars på med? Håller med som Laila sa, det är inte längre på Idol-nivå från hans sida. Verkar som om han inte längre vill vara med. Vet inte vad jag mer ska säga, och att han var sådär mot henne när hon kommenterade hans framträdande.. det visar ingen vidare bra sida de heller anser jag. Hon vet ju vad hon pratar om medtanke på hennes yrke. Han får skärpa till sig enligt mig. (och juryn!) Håller ni med mig?

Anna
ikväll finns ingenting mer att säga än att.. Hon är helt fantastisk. En sann artist på extremt hög nivå dessutom! Även Alice gjorde riktigt bra ifrån sig, under omständigheterna, och jag förstår inte hur hon kunde hänga löst ikväll.. Illa! Sen gjorde både Robin B, Robin E och Kevin mycket bra ifrån sig tycker jag. Sepideh gjorde inte sitt starkaste framträdande ikväll enligt mig, men helt klart godkänt. :)

Antar att jag har några stycken här som tittar in min blogg som följer/såg Idol.. Så här kommer några frågor!

1. Vad tyckte ni om kvällen?
2. Vem gjorde det starkaste framträdandet ikväll?
3. Och vem borde ha fått lämna tävlingen ikväll, tycker du?
Skriv vad du tycker, och gärna med motivering! :)
RSS 2.0