Sista dagen i Oktober..

Idag har yttligare en månad gått, shit vad tiden går! Håller ni inte med?

Dagen kommer se ut så eller ser ut så att jag umgås med min bästa vän Karin, vi har varit ute lite och nu sitter vi hemma hos mig och väntar på käket. Tacos. Inte helt fel en fredagkväll! Eller hur? Sen blir det att dra hem till henne skulle jag tro och ha en Idol-kväll dock utan Loulou denna gången och det kommer att vara saknat. Hon förgyllde många gånger Idol. Men är säker på att vi kommer att få se mer utav henne någon annanstans, tror ni inte de?

Hur ser din fredagskväll ut?

Ta hand om er, ha de så bra. Bye sålänge!

Tidsfördriv, jatack!

Någon som har något tips på bra tidsfördriv?

Det är sjukt!

Dagen har kännts extremt lång, och regnet fortsätter att ordagrant ösa ner och jag börjar tröttna på att höra smattrandet utanför mitt fönster. Haha. Kanske är det för att jag vill göra någonting men kommer inte på något, och dessutom har jag inte heller några bra filmer hemma. That sucks. Så vad ska man göra?

Plus att jag mer och mer för varje dag som går börjar lacka över att jag vill ha pengar till en dator! En liten ultraportabel dator där jag ska kunna ha skolarbete och liknande för att kunna ha med mig när jag exempelvis åker till Stockholm, för att slippa jobba ifatt massvis när jag kommer hem. Jag åker ju endel på vardagar då jag tagit ledigt ifrån skolan. Och samtidigt kommer den självklart även att användas lite som en bloggdator. Vilket är mycket trevligt de också!

Men sen kommer man ju till det faktum att man måste ju ha pengar för att kunna köpa, och det är där skon klämmer för min del! Är det inte surt? Jo! Som f*n kan jag säga. Ni känner säkert igen känslan, och just nu vet jag inte ens varför jag skriver detta inlägg, kanske ihopp om att kunna ge er ett gott skratt åt mina tankar och funderingar. Men tror chansen är liten att någon just när den läser denna raden faktiskt sitter och skrattar. Eller? Men för att komma tillbaka till "faktumet" så sitter jag och skrattar åt mig själv, för detta inlägg blev ett riktigt "Vad-jag-tänker-just-nu-vafan-inlägg". Haha!

Ha de bra där ute. Ta hand om er. Och skriv något intressant, typ.. Vad vill du ha just nu, men där pengarna sätter stopp?

Blogg blogg blogg! :)

Jaha inte idag heller.. Skrev ju igår på min bilddagbok att jag skulle fotografera idag för att jag faktiskt har rätt så mycket bildbrist. Eller i alla fall är det så det känns. Känner verkligen för att fotografera, men hur tror ni hela dagen här har sett ut? Maila ditt svar till mig på detvarmi.. nedå! Skoja bara. Haha. Men det har såklart varit helt kasst väder, det har regnat från de att man vaknade, och det är helt grått, dystert och ah, deppväder helt enkelt. Har även hört att det snöat på vissa ställen här i Småland! Hoppas inte det tar sig hit än bara. Orkar inte snö. Inte nu, det har ju inte ens hunnit bli November.

I alla fall, så jag försöker sitta här och komma på vad jag ska göra istället och bestämmde mig för att blogga lite. Haha. Beroendeframkallande alltså. Haha. Håller ni inte med? ;) Nedå, inte så. Men grymt kul!Hur är vädret där du bor? Lika dåligt som här? Kanske värre?

Här sitter jag just nu, precis just nu
Och visst ser vädret lockande ut? Inte..

Unsharpmask

Satt och testade lite igår i Photoshop, och halkade förbi en funktion jag inte riktigt "lagt ner tid på"/testat eller hur man ska säga, och funktionen är som rubriken lyder. Unsharpmask. Som är en sorts skärpa. Har alltid tyckt att det många gånger, när jag som hastigast testat de har gett en konstig kontrast och allmänt konstigt.

Alltså att bilden inte riktigt faller mig i smaken när man "lagt på" de på bilden. Men igår testade jag funktionen lite mer noggrant, och ja, just detta motivet/kompositionen gjorde sig ganska bra i/med Unsharpmask och dess kontrast. Eller vad tycker ni?

Gärna lite respons på vad ni tycker om bilden, och även vad tycker ni om Unsharpmask överlag? Är det något du använder mycket?


N i k o n   D 2 0 0  |  T a m r o n  7 0 - 3 0 0 m m  (macro-funktion)

Uppdatering på filmen The Mist!

Jag anser att den filmen var bland de bästa jag sett på ett bra tag nu. Fan vad bra rent ut sagt. Och filmen är oförutsägbar och sånt gillar vi. Hatar när man redan i början av filmen kan lista ut hur det går för huvudrollerna och vad som väntar osv. Men denna filmen gjorde en helt oväntad vändning. Och tilläggas ska även att pojken i filmen gjorde ett grymt bra skådespeleri. Både jag och Karin gillade filmen skarpt!

Och av mig får filmen helt klart 4 av 5!

Så är det någon som till kvällen tänker, "Vad ska jag se för film idag då?" tveka inte, se The Mist.

Filmhyrning

Har nu hyrt en film, och tänkte därför fråga er ifall någon av er möjligtvis sett den? Och kan komma med ett omdöme! (Alltså inget avslöjande) utan säga vad du tycker/tyckte om filmen.

Upplägget då..

1. Skriv din kommentar, alltså omdömet om filmen.
2. Betygssätt filmen i skalan 1 - 5.
3. Tipsa gärna om flera filmer som du anser värda att se.


Filmen jag ska se heter alltså.. THE MIST
Säkert ingen som har sett den bara för de, och jag som fick en sån idée att göra såhär. Haha.

Om jag nu har sån otur att ingen här har sett filmen, så får ni jättegärna tipsa om filmer endå! Då blir jag glad! Som alltid är det såklart välkommet att skicka ett mail ifall man hellre vill de. detvarmindag.blogg@gmail.com

29 Oktober

Delvis satt jag just och tänkte på att snart har yttligare en månad gått.. Det är sjukt vad tiden bara rinner iväg, i alla fall tycker jag de.. Håller du med? Men idag har jag i alla fall umgåtts med min bästa vän Karin, vi har varit hemma hos henne, snackat, skrattat och ja allt sånt där. Sen gick vi ut, så bjöd jag henne på mat och där har vi suttit ett bra tag, typ närmare 1½ - 2 timmar. Haha. Samma visa varje gång, and I like it! :)

Nu ska hon träna lite, och sen kommer hon hit vi ska hyra lite filmer, och ha en riktig uppesittar natt sen så stannar hon över natt här. Ska bli riktigt nice, länge sen vi umgicks sådär ordentligt. Trevligt trevligt. :)

Ja, detta var väll allt som har hänt hittills idag, och sen lite om vad som kommer att hända.. Hade nog ingenting mer att säga nu tror jag, även ifall jag känner för att skriva bra mycket mer så vet jag inte vad jag ska skriva om? (tyvärr!) Haha. Shit jag har verkligen fastnat i bloggvärlden. Som jag sagt tidigare så har den verkligen blivit en del utav ens vardag. Men jag klagar inte! :)

Ta hand om er! Bye sålänge!

Tack till alla er som tipsade!

Jag vill somsagt tacka er alla så jättejätte mycket för att ni ställde upp och gjorde mig den tjänsten att tipsa mig om fotografer och deras portfolios/hemsidor. Tack! :)


Jag har nu handplockat 3st som vinner varsinn länkning
här i bloggen, och de personerna som blivit utvalda denna gången är följande.. Och de är alltså inte numrerade utav någon speciell anledning, alltså ingen topplista utan bara plancerad så för att man ska utskilja dom var för sig. :)

1. sannaa | http://sannaaek.blogg.se/
2. Tyra | http://tajraab.blogg.se/
3. T r e t t i o n i o | http://trettionio.blogg.se/

Grattis till er! ;)
Och återigen ett stort tack till er alla som visade intresse och ställde upp! Tack! :)

Update!

"Tävlingen"/Tipsningen kanske avslutas lite senare då jag ska och träffa min bästa vän nu, och ja, jag vet inte hur länge vi umgås! :)

Tur för er som missat att tipsa ju? Passa på nu när du har chansen lite extra, "tävlingen"/tipsningen går ut på att du ska tipsa mig om en fotograf av något slag du anser värd att titta in hos, det vill säga dess portfolio/hemsida. Och ditt tips publicerar du i ett speciellt inlägg där finns även fler instruktioner om tävlingen.
Och inlägget finner du här! <--- Klicka!


Men ni får ha en toppen kväll, och ta hand om er. Bye sålänge!

Fram till kl. 00:00 inatt!

Ja, det är den tiden ni har på er att tipsa mig om fotografer, och deras portfolio. (egna hemsida i kortadrag) Sen kommer jag att välja ut 3st som blir länkade här i bloggen. :) Läs mer om det här!

Dagen är & kommer vara chill!

Dagen har bara bestått av att göra ingenting, sent gick jag upp, ut med hunden, sent fick de bli frukost, sen blev de att slänga sig framför tvn ett tag, sen upp och "sova" ett tag. Och jag klagar inte! Haha. Resten av dagen blir nog precis samma, bara få vara för en gångsskull. Så vad har du gjort din andra dag på lovet?Bilden är från igår strax innan vi började åka hem ifrån Norge

Sovmorron!

Yes, det blev faktiskt de idag, vet egentligen inte varför jag känner mig så trött men de beror väll på att det varit tusen saker runt mig, och fara hit och dit nu under ett tag. Men det har varit roligt såklart, men det tar på krafterna. ;) Så nu känns det riktigt skönt med lov, och bara ta dagarna som de kommer! Och även träffa massvis med vänner som man inte haft tid till tidigare av olika anledningar. Detta lovet ska bli ett riktigt chill-lov, bara tänka på sig själv och vad man vill göra. Låter bra va?

Vad händer såhär på ditt lov? Och vad är dina planer?

Glöm inte att vara med och tipsa i en "tävling" jag har, till inlägget, klicka här!

FOTOGRAFTIPS

NORWAY, In colour

NORWAY, In Black & White

Skandal i Idol 2008 i fredags!

Som tur va i fredags kunde jag se Idol.. För att hemma hos min bror och hans tjej i Norge så hade dom svenska tv4. Och självklart kollade jag Idol, men blev så grymt förbannad när utröstningen var, för jag kan inte förstå hur en av de mest talangfulla i hela Idol, och den enda i sitt slag med en sådan unik röst fick lämna tävlingen. Håller ni inte med? Plus att hennes framträdande var ett utav de starkaste under kvällen. Hoppas vi kommer att få både se och höra mer från henne, eller jag vet att vi kommer få de!

Loulou Lamotte - S.O.S


HEMMA IGEN!

Då var man hemma igen, och det känns väll.. ah.. jag vet inte, om det ens känns något förutom att det är skönt att man inte sitter i bilen och tråkar längre. Hemresan idag kändes längre än någonsin, och det brukar väll mestadels vara tvärtom annars? Eller? Men Norge var i alla fall super! Och det finns ingenting att klaga på, hotellet var great! Och folket man träffade var great! :)

Kan berätta lite som hände en kväll.. bland annat de Norska 18-åringarna typ.. 40st som var och festade på hotellet, när jag, pappa, min bror och hans jobbarkompis satt nere i baren och chillade, varav en av 18åringarna (en kille) försökte typ psyka mig eller nått. Haha. Då han satt och stirrade på mig, i ögonen och sen när jag glodde tillbaka så drog han tag i en kompis, "viskade" och pekade, sen tittade dom massvis, vet inte varför? :o Ska även tillägga att han satt typ, 2-4 meter ifrån mig. Haha! Gosh. Med normal samtalston och mindre musik hade jag alltså kunnat höra vad han sa, så pass nära var de mellan! Vanligvis brukar man ju sitta lite längre bort ifrån den man glor på.. inte sant?

Efter ett par timmar i baren och en tjej denna gången ifrån 18-årings-gänget som också tittat när hon satt med sina vänner och även när hon dansade förbi mot dansgolvet en bit längre bort, fast hon tittade med annan blick än killen, så sitter hon och en tjejkompis och smygtittar på mig, men jag låtsas inte om de, men jag ser hur dom tittar. Sen utbrister tjejen, självklart var hon dragen, "Ursäääkta! Men vor kommer du fra?" (vet inte hur de stavar, skriver bara uttalsmässigt) jag svarar aningen förvånat, "Jag?" tjejen.. "Ja! (ler)".. "Sverige! svarar jag".. Då kompisen bredvid henne utbrister "JAG SA JU DEEEEEE! (ler stolt)" sen började jag skratta, likaså dom. Sen var det ingenting mer med de, förutom att blickarna fortsatte från alla möjliga håll i det där gänget. Men en roligkväll som avrundades runt 3 (egentligen 4 medtanke på att man drog tillbaka klockan 1 timme den natten)
Jaha då har man varit en heldag i Norge, och det ær riktigt nice hær tycker jag minsann! Står just nu vid en av datorerna som man gratis får låna på hotellet, det gillar vi! :D Men det har somsagt varit lite problem då vi skulle tillbaka hit ifrån min bror och hela hotellet ær nedslæckt, haha. Det ær typ storm utomhus och hela hotellet hade varit utan strøm i ca. 1 timme. Men nu hoppas vi på att de funkar, i alla fall tills att jag har bloggat klart, så ni kan få læsa lite! :D (Jag hoppas i alla fall att ni vill læsa) Btw, ær det svårt att læsa vad jag skriver? Haha. Tænkte att jag skriver utifrån det norska tangentbordet! :)

Kan æven sæga att min bror visade mig ett par grymt snygga skor nere på køpcenteret idag! Lacoste. Gosh! Han ær inne på att køpa dom, sjælv har man inte riktigt den ekonomin då jag håller på att spara ihop till en laptop eller någonting till kameran. Haha, Morbror dær hør du! Jag kan faktiskt spara jag med! Jag behøver inte klippa mig och skaffa mig ett jobb! Eller? Min Morbror ær før skøn! :D

Hoppas ni har det bra dær hemma i Sverige, imorron ær det stængt i stan, vet inte riktigt vad vi gør då! :D Chillar och ska førsøka fotografera. ;) Nu sæger bror att strømmen snart går igen. (hoppas inte!) Ha de bra. Ta hand om er! Bye sålænge!

I'm in Norway!

Ska bara gøra en snabb uppdatering ifrån Norge, och meddela att jag har det skitbra hær, grymt fint hotell och folket ær super! Kan æven sæga att det var hur kul som helst att træffa brorsan och hans tjej igen. Igær tog vi det bara lugnt, kollade hotellet och var hemma hos brorsan i deras lægenhet. Sen blev det att køpa lite mat och sætta sig framfør tvn och titta på svenska Idol, (tur att dom har tv4 Sverige)


Nu har vi i alla fall kækat en as god hotellfrukost, och nu ska vi upp till rummet och gøra oss iordning sen blir det att gøra stan! Ha de bra sa hørs vi kanske senare! Ta hand om er! Bye sålænge!

HEJDÅ SVERIGE!

Lämnar stan och landet och  beger mig till grannlandet Norge för att träffa min bror och hans tjej som flyttade dit i slutet av sommaren. Ska bli riktigt härligt att träffa dom igen! Blir att bo på hotell, umgås och även försöka fotografera i mängder! Så alltså blir det kanske inte någon uppdatering förens tidigast måndag ifall jag inte finner någon dator på hotellet som man kan få låna, eller så kanske det blir någon mobilblogg. ;) Annars får ni ha det så bra, nu ska jag fortsätta att packa. Blir nog att försöka vara uppe länge inatt för att kunna sova så mycket som möjligt i bilen imorron. Haha. Härlig start på höstlovet! Ta hand om er. Bye sålänge!

DET ÄR SÅ ATT.. :)

Jag har fått några förfrågningar om jag kan fixa bloggdesigner/headers (Otroligt tacksam för förfrågningarna), nu är det så att detta kommer jag kanske att kunna göra framöver men just nu är det faktiskt så att jag ska åka iväg imorron. Och kommer vara borta ett par dagar, så jag får bestämma mig då under tiden hur jag gör med den saken. Och sen beror de lite på, jag har hittills bara gjort designer som jag vill att dom ska se ut, alltså kan man kalla de att jag exprimenterat lite med html-kodning osv. Jag har alltså fått fria händer att styra och ställa som jag själv känner. Och vet inte ifall jag kommer att kunna klara av att göra designer än till personer som vill ha dom på något speciellt vis, förstår ni hur jag menar?

Så alltså behöver jag mera träning för att kunna kalla mig bra på detta och "ta beställningar" på designer, medtanke på att jag inte alls är något proffs på detta. Haha. Men jätteroligt att ni frågar mig, och det verkar som ni gillar de designer jag gjort hittills, och det gör mig riktigt glad ska ni veta!


Men vill man visa nu att man är intresserad utav vad jag har att erbjuda änsålänge så kan man såklart skicka in ett "intressemail" till detvarmindag.blogg@gmail.com så får vi se vart de leder och ifall detta är något jag kommer att börja göra. :) Haha, you never know!

Me and nature

Äntligen!

Känns det som att jag kan varva ner, och släppa några krav och press som jag kännt ett tag nu. Då det varit endel i skolan, idag gjorde jag i alla fall min muntliga del i nationella proven i Svenska B, och det gick bättre än förväntat! Skönt! Och umgicks nu efter skolan med Victoria fram tills det att vi skulle till skolan igen på "omprovstiden" jag skulle göra mitt Matte B-prov som jag egentligen skulle gjort imorron, men eftersom jag är ledig imorron (berättar sen varför, Wihu!) så skulle jag göra det idag istället.

Men endast Victoria gjorde sitt prov (dock inte i Matte B) men i alla fall så hade inte min mattelärare gett provvakten provet, så jag gjorde alltså inget prov, men trots att jag har det och ett annat prov som ligger och väntar på mig så känner jag ingen press.

Så imorron blir det lov för min del, så välbehövt och skönt!

Plugg & Fixa bloggdesign!

Har lite jobbat lite kors och tvärs med olika saker idag, sitter och skriver klart och tränar in mitt muntliga nationella som jag ska framföra imorronbitti inför klassen. Och samtidigt har jag hjälp min kompis Josefine med hennes nya bloggdesign, ta er gärna en titt och kommentera både här i min blogg och i hennes blogg vad ni tycker om designen! Så roligt och intressant att höra era åsikter! :)

Den nydesignade bloggen finner du här! TILL JOSEFINES BLOGG <---

Out and walking

Hem & Iväg igen!

Har varit på stan idag och lagt undan ett par byxor som mammsen ska hämta ut åt mig sen! (världens bästa Mamma!) var nere på stan tillsammans med Sara, och vi sprang på Alex och Fanny och vi gick och åt, sen chillade runt på stan. Nu ska jag en sväng och fota, och bara gå. Skönt! Sen leka med bilder och sedan måste jag plugga klart för imorron har jag muntligt nationellt prov i Svenska B. Drygt! Men måste somsagt. Har även Matte B prov imorron efter skoltid då jag ska vara ledig på fredag. Berättar typ imorron vad jag ska göra, men kan säga att det innebär en bloggpaus igen.. :/

Ge mig en bärbar dator med mobilt bredband? Det är min önskan! En liten ultraportabel. Gosh.

Nu måste jag rusa, hörs senare bästa läsare! Bye sålänge!

BW
Fotograf: Jakob Andersson © 2008
http://detvarmindag.blogg.se

21 Oktober

Idag har inte hänt så mycket, och lär väll inte hända något mer sådär speciellt idag heller förutom att jag måste plugga, men det lär säkert inte bli så heller pga lathet. Sitter i alla fall här nu, precis hemkommen från skolan som har varit ganska hektisk eller sådär, uppe i varv så att säga trots att jag inte mår bra än.. fortfarande förkyld, och blir trött såfort jag rör på mig mer eller mindre. Har även riktigt ont i ryggslutet och har ingen aning vad jag har gjort eller vad de beror på.. :S

Det blir i alla fall att bara chilla idag, enbart! Och det ska bli riktigt skönt, måste dock somsagt plugga lite Matte B även att jag aldrig kommit underfund hur man pluggar till ett Matte-prov riktigt.. Och sen måste jag även ta tag i att börja skriva på mitt Svenska B muntliga nationella.. Gosh, det är jobbigt! Och krångligt. Men men.. hoppas de fixar sig de med!

Nu ska jag rusa igen, ska ta mig något att äta, slänga mig framför tvn och bara vila. Välbehövt. :)

Hur ser din dag ut?

Ha det såbra
, hörs kanske senare igen och kanske att någon bild dyker upp dessutom! ;) Bye sålänge!

Nature

Ses vi där?


bild tagen från: www.fotomässan.seFick ett tips från min morbror.. Att det inte alls är långt kvar till Fotomässan 2008, som anordnas i Älvsjö, Stockholm. Mässan kommer att vara 14-16 November, och min fråga är kommer du vara där? Jag har starka planer på att bege mig dit under den helgen och försöka hinna med några seminarium, utställare och företag som kommer dit och visar nya prylar. Riktigt duktiga fotografer som kommer dit och visar sina bilder, och även stora företag! Var ju på fotomässa i Jönköping iår, och tyvärr missade jag denna som var just i Stockholm, så känner att jag inte får missa den iår igen! Vill du veta mer om vilka företag, föreläsare och utställningsfotografer som kommer till mässan klicka då in på fotomässans hemsida. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT

Nu är jag tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka efter en händelserik helg på Gotland med mitt projektarbetsgäng, och det har varit brabra! :) Tänker inte gå in på vad som har hänt och vad vi har gjort men det har varit bra. Har tagit endel bilder, dock mycket till arbetet som alltså inte kommer att visas i bloggen, men endel "naturbilder" eller ah, typ på samma motiv men i alla fall. Någon bild dyker nog upp, har alltså haft med mig min lilla kompaktkamera inte den digitalasysterkameran. Så ah. Pga tid till fotografering har inte funnits, men måste besöka Gotland någongång enbart för att fotografera, finns verkligen massvis!

Nu är jag somsagt hemma igen, och måste snart sova är så oerhört trött och sliten, och imorron börjar allvaret igen! (skolan..) men det är bara att kämpa vidare och se fram emot helgen som kommer nu då det händer grejer igen, men det tar jag senare i veckan! :)

Har jag missat något roligt under tiden jag varit borta? Hörde att Idol i fredags var superbra eller inte bara superbra utan de flesta gjorde sina bästa framträdanden hittills, inte illa vill jag påstå! Och jag hade ingen tillgång till tv just då! Så får kolla ifatt på tv4.se nu när jag skrivit klart. Har ingen aning om vem som åkte.. Berätta? :)


Ta hand om er, så hörs vi igen imorron! :) Bye sålänge!

Hejdå! :)

Så nu sitter jag här och har umgåtts med Victoria hela dagen, har skrattat så att jag har ont i magen! ;) Då hon vurpade med cykeln påväg hem till mig. Haha. Såg så grymt roligt ut.

Hon har suttit här vid datorn, och jag har sprungit runt och packat, ska strax åka ner och möta mina vänner och sedan ta bussen till färjan! ;) Sen senare ikväll avgår vi och rör oss mot Gotland, kommer somsagt inte kunna blogga men kanske drar nån/några mobilbloggar! Annars får ni väll se detta som en liten såkallad bloggpaus. :) Hemma igen på Söndag! :) Hejdå!

Ni får ha det så bra, så hörs vi senare! Ta hand om er. Bye sålänge!

Nu är det såhär att..

Från och med imorron så kommer min blogg ha en mer eller mindre bloggpaus, pga jag åker iväg med tre stycken kompisar och "utför" vårt projektarbete och kommer då att befinna oss på Gotland fram tills på Söndag. Hoppas att jag i alla fall kommer att kunna/få tid till att mobilblogga minst en gång, men kan som sagt inte lova någonting. Kanske helt enkelt behöver en sådan här lite längre paus från bloggandet för att återfå lite inspiration, vad tror ni? :)

Hoppas det kommer bli lika bra som vi har hoppats på om inte till och med bättre, och framförallt att ni inte kommer att överge min blogg nu under denna pausen utan att ni väntar spännt på nya uppdateringar? Eller?

Tack så mycket! & Tävlingen är nu avslutad.

Jag vill tacka er för alla musiktips jag fått utav er! :D Tacksam som tusan. :) Ska ägna min kväll till att försöka lyssna igenom så många jag bara kan! :)Svaret i gissa-motivet-tävlingen kommer nu, och rätt svar var...

Bilden är redigerad i mitt gamla ps.
Så har överseende med skärpan här. Testade lite gamla trix.

Grattis till alla er som gissade rätt! ;)
Det blev för många för att välja ut vilka jag skulle länka, plus att jag slarvade! Jag glömde låsa kommentarerna.. Ni vet så att man inte ska kunna skriva av varandra? Tabbe utav mig. Ska komma ihåg det till nästa gång! :)

Men kanske jag borde handplocka 5st som får varsinn länkning?
 Vad tycker ni?
(Av de som gissade rätt dvs)

Ikväll har jag musikbrist!

Fick tips från Tyra att designadinblogg.se hade skrivit om just denna grejen jag behövde hjälp med, och det var där jag hade varit tidigare och försökt ändra utan lyckat resultat, tyvärr. Så vet faktiskt inte vad som är felet, men de vill sig inte i alla fall. Tråkigt riktigt tråkigt.. Men tack till Tyra för det bra tipset! :)Förövrigt vill jag be er om yttligare en tjänst, en tjänst jag vet att ALLA precis ALLA här som läser min blogg kan svara på/hjälpa mig med..


Självklart går/är det bra att skriva med personlig favoritlåt :)

Hjälp mig kära läsare!

Hjälper somsagt en kompis till mig med hennes bloggdesign ni vet som jag skrev om igår, och som jag även sa då var ju de att jag inte hunnit klart med den än. Bara att hon fick dra igång bloggen igen och jag skulle arbeta lite med den vartefter jag lär mig och jag vet vad jag/vi vill ändra på. Nu är det såhär att jag har stött på problem vad gäller en viss del utav kodningen, och det är just den delen som ser ut såhär.. Precis.. kommentarsrutan. Som ser ut följande..


Problemet är nu att jag inte kan hitta vart jag ändrar detta i den förvalda stilmallen jag arbetat utifrån, är det kanske så att på alla mallar kan man inte ändra detta? Eller är det jag som råkat missa denna del, eller helt enkelt inte vet vart jag ska ändra? Det jag vill ändra på är färger, teckensnitt och storlekar. Stilmallen jag arbetat utifrån heter Fashion.

Och nu behöver jag din hjälp! Och som jag vet så är många utav er riktigt duktiga på just detta med designer och kodningar, så snälla hjälp mig.

Skriv antingen en kommentar här i detta inlägget.
Eller skicka ett mail till
detvarmindag.blogg@gmail.com 
(Lättare att skicka med exempel på hur det kan se ut ifall du skickar till mailen)
Tack så länge!

GISSA-MOTIVET-TÄVLING, DEN AVSLUTAS IMORGON!Satt och lekte lite i mitt gamla ps, mitt första ps jag fick. ;) Och fick bara för mig att göra en liten gissningstävling ni minns? Så kom igen nu, det kan vara en av era vildaste gissningar vad vet jag? Det jag vet är att det kan faktiskt vara rätt! :) Man vet ju aldrig vad som kan få bli "offer" för kameralinsen när man är ute i naturen.

Så Tävlingen går alltså ut på att du ska gissa vad bilden föreställer!
Tävlingen håller på fram tills imorron!

LYCKA TILL NU! :)

More New Photos (del. 2)

New Photos

Hemma dag!

Sjukdomen höll i sig även idag.. dock har jag hittills inte haft någon feber.. (Vad termometern visar, vet inte om jag ska lita på den..?) Så jag stannade somsagt hemma från skolan idag, och har försökt att sova ut, sedan gick jag upp och tittade på tv, var någon film.. Men jag slö tittade bara och efter ett tag fick jag lite idéer till fotografering idag ute i solljuset, så jag plockade fram kameran, skruvade på mitt 50/1.8mm och har lekt lite med solljuset och stor bländare, alltså f/1.8 hoppas ni kommer att gilla resultatet vartefter det trillar upp här i bloggen! :)

Annars idag blir det nog bara att försöka att friskna till så gott jag hinner och kan, för imorron måste jag till skolan en sväng och fixa lite inför mitt projektarbete! :) Jag kommer att berätta mer om de imorron eller på torsdag! :) Så för den som är intresserad utav vad jag ska göra får hålla sig uppdaterad här i bloggen! :) Bra va?


Hur är det med er läsare där ute, är ni också sjuka?
Ta hand om er. Bye sålänge!

Sedan jag kom hem från skolan..

Så har jag hjälpt Fanny med hennes nya bloggdesign då hon nu beslutat sig att återigen börja att blogga här på blogg.se, hon bloggade ju på blogspot innan. ;) Fanny är ju alltså tjejen som modellar för mig ni vet. :)

Så ta er gärna en titt på hennes nya blogg, kommentera, följ med bloggkoll. Säkerligen så kommer bilder från fotosessionen dyka upp där också. :) Även Fanny förtjänar ju creds för bilderna vi tog, inte sant? Så ös på, jag menar jag har ju de bästa läsarna, så tror att ni kommer att göra det utan att jag ens "behöver" be er. Inte sant? :)

FANNYS BLOGG, KLICKA HÄR!


Bye sålänge! :) Ta hand om er.
Nu måste jag försöka att friskna till.. :/

FÖRSTASIDAN PÅ BLOGG.SE! :'D

Titta vad jag precis fick reda på via en kommentar här i bloggen (Skrolla ner), jag var helt omedveten om de! :) Men jag tycker i alla fall att det var riktigt kul. Många av er kanske undrar "Varför göra en så stor grej av de?.." Men det handlar inte om de, det är bara det att jag blev så oerhört glad! :)

Btw, så gjorde detta mig på mycket bättre humör, för jag är sjuk! :( Har feber och känner mig helt risig.. Och det är inte bra, verkligen inte bra, varför just denna veckan för?! Har ju en viktig grej denna veckan, i och för sig mot slutet så hoppas verkligen att jag hunnit bli frisk tillsdess, annars ah.. fy! Då blir det verkligen inte roligt!


Photos from nature

Vill bara passa på att skriva ett litet köptips till er som sysslar med fotografering och är ute efter ny "utrustning" till er kameraväska då är just objektivet 50/1.8mm ett otroligt prisvärt objektiv med fantastiskt skärpedjup. Alla dessa bilder är tagna med just de objektivet, och är för tillfället helt klart mitt favorit! Så tveka inte. Det är dessutom ett av de mest prisvärda man kan hitta, du får mycket optik för den låga slanten du ger! Helt klart perfekt till allt från porträttfotografering till naturfotografering! :)

Detta var mitt tips..

Pictures from my day

Ja, som ni kanske har märkt så verkar blogg.se inte riktigt vilja hänga med idag, utan bråkar med en, har tagit ex antal minuter att få upp mitt förra inlägg och detta blir säkert lika kämpigt.. Men upp det ska de, hur tjurig man en kommer att hinna bli! :) Haha, rätt inställning eller?

Kom även på att jag inte har bloggat om Idol i fredags, men det får gå för denna gången.. Kommer inte att göra det de kommande två fredagarna heller tyvärr då jag är iväg på annat, men det får ni reda på mer om när de närmar sig. Haha. Kul att hålla saker lite hemliga. Tycker ni inte de? ;) Jag menar, det skapar kanske lite spänning här på/i bloggen. Brabra! Det gillar vi. Haha. Fasen vad jag snackar, märks att jag varit från bloggen ett par dagar.. :)

Bye sålänge!

Tillbaka igen i bloggvärlden!

Yes, då var jag tillbaka i den galna bloggvärlden, och med galen menar jag på ett positivt sett! Eller i alla fall för det mesta. Haha. Har inte alls hållt mig uppdaterad vad som hänt här, har jag missat något kanske? :)

Nu blir det att seklart på tv, sen kanske ta och umgås lite med min familj och sen fixa lite bilder jag har tagit under dagen idag. :) Hoppas såklart på att de blivit något bra. Haha. You never know..


Jag vill även passa på att tacka alla er för all härlig respons på fotosessionen med Fanny och mer bilder kommer att komma, men det är inte bara jag som tackar utan vi båda tackar. Ni är obeskrivliga, och tacksamheten är så oerhört stor, förstår ni de själva? Ni gör dagarna om och om igen, varje dag! Och det vill jag tacka er för!

Modell: Fanny | Fotograf: Jakob Andersson ©

Hur orkar folk?

Jag måste bara passa på att säga en sak, det finns ju en del som anser att min blogg är en skitblogg, visst, ni får gärna göra det, för ni har klickat in här frivilligt? Jag kör mitt race, och hoppas självklart att folk ska gilla det dom läser och ser, men många verkar glömma att INGEN verkligen INGEN person på denna jord är perfekt. Många kanske blir lite förvirrade över varför jag skriver en så här självklar grej, och grejen är just den att jag har fått klagomål på mitt skrivande och att jag tydligen är riktigt dålig på att skriva? Eller hur man ska tolka de..

Jag vet inte ifall personen försöker komma med kontruktivkritik, men så har varken jag eller någon annan tolkat de, utan snarare såkallade påhopp.. Och det jag inte vet är ifall personen i fråga är ute efter att få mig att må dåligt eller att jag på något vis ska bli ledsen? So you tell me..?

Sen att folk börjar blanda in dyselexi i att jag stavar fel.. (Har ni aldrig tänkt på att man faktiskt kan "snubbla" på tangenterna ibland? Aldrig hänt dig? HA HA) Och ifall ni tror på att dyselexi endast bygger på att man skriver ihop vissa och och ibland glömmer att klicka på det älskade mellanslaget betyder inte att man lider av någonting utan kanske ibland utav ren klanthet eller osäkerhet "hur ska det vara?"..


Sen är det även så att personen i fråga som skriver detta ville väll påpeka att jag kan inte fota heller, för han skrev (att ni "kan" fota.." Vet inte riktigt vad personen menar med ni heller för den delen.. Och att man är bra på photoshop, men faktum är att jag tar det där med bra på photoshop som en komplimang då det är ett jävlans komplicerat program för att kunna få till riktigt snyggt efterarbete. Jaja, kände bara för att göra vissa bitar klara här i bloggen, och även säga.. Glöm inte att du läser frivilligt, ska du komma med kritik så kom med konstruktiv kritik.

Ha de bra allesammans, ska dra mig nu, snart dags för lite käk.. ;) Och sen blire chill.
Fårse hur mycket jag bloggar i helgen, känner för en liten bloggpaus. Och mer bilder på Fanny kommer. :D

Ta hand om er, Bye sålänge!

Dags att sova efter en lång dag..

Nej nu är jag helt slut, precis hemkommen från Stockholm.. Och kanske lät lite sur på det förra inlägget men det var inte så det var menat, men har iallafall svarat på endel kommentarer men svarar på fler imorron, snart kommer jag att sitta och skriva konstiga saker iform av att jag kommer att blanda ihop tangenterna, yes, så trött är jag! ;)

Lång dag medtanke på att det varit full rulle hela dagen i Stockholm, varit vaken sen kl. 6 imorse efter för några timmars sömn inatt! Godnatt med er! Och ta hand om er. Vi hörs. Bye sålänge!

Angående särskrivning

Jag vet inte vad jag ska säga när jag får kommentarer angående att jag särskriver osv, jag tänker kanske inte själv på de, och sen är jag väll inte mer än människa och ibland blir det väll så att man bara skriver utan att tänka riktigt på de, och ibland ens veta om de, man chansar.. Men ska prata med min svenska lärare om de? eller?

Sitter här med kusinen och vi ha

MMS

Sitter här med kusinen och vi har varit ute och han har fotat, så nu sitter vi här och kollar igenom bilderna och så, dom har nämnligen sin första fotolektion. ;) Trevligt trevligt. Sen på vi dra in till stan och chilla och sen blir det att fara hem. :) Ha en bra dag. Och förövrigt så när jag säger "Bye sålänge" så är jag väl medveten om att det inte ska sitta ihop och har bara gjort det som en grej som bara blir när jag skriver.. ;) Men men. Ta hand om er. Bye sålänge!

Sitter nu på tbanan påväg till m

MMS

Sitter nu på tbanan påväg till min kusins skola, Riddarfjärden och fick bara för mig att vara med där nu när jag inte har nått speciellt att göra och för att det är en kul grej. ;) Så nu ska jag snart av och gå dit och vara med på deras fotolektion. Nice. ;) Uppdaterar kanske därifrån. :) Ha det bra, Bye sålänge!

Då var man i Stockholm igen, har

MMS

Då var man i Stockholm igen, har precis uträttat ett ärende och sitter nu och väntar på tbanan.. ;) nu blir det att åka in till stan resten av dagen.. Uppdaterar senare, Bye sålänge!

8 Oktober

Förlåt för dåliga uppdateringar, jag tycker det själv är tråkigt att inte tiden funnits just nu.. men som jag sagt tidigare, nu börjar det komma en mängd saker runt omkring mig igen, och då blir det automatiskt att datorn/bloggen/fotograferandet tyvärr får komma i andra hand. Men i alla fall idag har jag varit med min kompis Jennie, vi har handlat, lagat mat, snackat, garvat och umgåtts med hennes otroligt trevliga familj, en skitbra dag helt enkelt! :) Sen så nu är jag hemkommen för ca. 1 timme sen, så kollade klart på ett program på tv, har duschat och ska snart sova för imorron drar jag till Stockholm över dagen, ska bli så otroligt roligt! Har saknat storstan! Kanske att man passerar någon utav er? Vad vet jag, kommer hålla till centralt, och centralt för mig är, drottninggatan, gallerian, osv, ja ni förstår? Riktigt längtar!


Ska nu svara på kommentarer på bilddagboken och här på bloggen.. Medans min Ipod laddar, och för att jag har varit sämst och inte haft tid till att svara! Skandal men hoppas ni förstår att det har berott på något att jag inte svarar, jag är inte dryg som person och skiter i sådana saker, utan det är helt enkelt tidsbrist som är problemet, och att jag har haft annat för mig som stoppat upp tiden för mig.. Ok? Så har vi gjort de klart för alla! :) Bra va.. ;) Så bäst att dra igång nu och sedan sova, tidig dag och framförallt lång dag imorron väntar för min del!..
Har förövrigt fått skolfotona idag! Haha, faktiskt nöjd! Och det är inte ofta ska jag säga! Känner ni igen den känslan?


Som alltid vill jag säga.. Ta hand om er, Bye sålänge!

Läggdags nu minsann!

Nae, usch.. godnatt.. mår inte alls bra alltså.. Efter att man har haft migrän så blir man helt nertagen det vill säga trött, känner sig sliten, och man är sliten. Fy!.. Så nu blir det att sova, och det får nog klassas som tidigt för min del, brukar minst vara uppe en timme till, men idag pallar jag verkligen inte de! :( Godnatt, sov gott! Och framförallt som jag brukar säga, ta hand om er! Bye sålänge!

Dock..

Så när jag var på stan så fick jag migrän.. Ja, jag har det ibland, och jag "lider" av de, eller vad man ska säga, jag har konstaterad migrän utav läkare. Inte alls roligt. Inte kul när man "inte ser".. och folk på längre avstånd kan man inte fästa blicken för att allt bara flimmrar.. och det går inte att fästa blicken på nån text utav allt bara far runt för ögonen, sen ser man inte åt sidorna, och huvudet känns helt skumt!..

Så lite synd är det faktiskt om mig trotsallt? Så uppmuntra mig lite :(..
För nu känner jag att det är dags att ta en till tablett för nu känner jag att det är påväg tillbaka, NEJ! ajajaj. Måste rusa. Hejdå, idag förtjänar jag lite extra omtanke och omsorg.. eller?

Idag!

Idag har det varit en chill dag.. Har varit i skolan men "hade inga" lektioner pga vi varit på teater som är från/handlar om mitt och några vänners projektarbete, så vi har ägnat tid till de hela dagen, och träffat fantastiska personer, pratat i en klass om föreställningen, umgåtts och bara haft det bra! Skit bra dag helt enkelt! Går inte in mer på vad det handlar om, :) men det känns riktigt kul och peppande!

Dagen har varit den bästa på ett bra tag iallafall.. Haha. Härligt! :) Och på Torsdag blir det att åka till Stockholm, äntligen! som jag har saknat de.. Haha.

Men nu ska jag vara lite social, vi hörs kanske senare med mer bilder på Fanny! ;) Eller något. Ha de bra. Bye sålänge!

More pictures!

Dagen i snabb sammanfattning!

Humör: Jag får säga att det är bra. Eller ah, duger.
TV: Ingenting speciellt idag..
Har: Bra vänner!
Ska: Åka till Stockholm i veckan
Borde: Sova nu!
Hiss: Bevakare, läsare.. helt enkelt ER!
Diss: Skola imorron, vill bara ha en day off, men de funkar inte..
Längtan: Stockholm
Oro: Att jag måste bli bättre att ta vara på den tid man har här på jorden..
Mat: Pizza!


NU dök även inlägget upp från MMSbloggandet.. skumt! Ett par timmar i efterskott..

MOBILBLOGG

MMS

Har käkat med Victoria (http://vikkelito.blogg.se) och nu sitter vi nere i hamnen och snackar och skrattar. Hon är så grymt rolig! Vilket ni också förstår ifall ni läser hennes blogg, glöm inte att prenumerera på den när du ändå tittar förbi den. Vi ska iallafall sitta här ett tag till sen ska vi dra hem till henne och vara hundvakt åt hennes lilla hundvalp :) hörs senare, Bye sålänge!

Inte bloggat idag, har anledning! ;)

Idag har det varit en vanlig skoldag, chill typ.. eller ne.. Men vi låtsas som de iallafall typ, haha! Men efter skolan blev det att dra hem till Victoria vi drog och käka (jag bjöd, yes!) och sen satte vi oss nere i hamnen och underhåll och själva med en massa garv och telefonsamtal, astrevligt som alltid med henne som sällskap. Sen har vi fixat ihop lite chokladbollar, och haft våra diskussioner, mer om de finns att läsa HÄR för den som vill de! ;)

Och jag har faktiskt försökt att mobillblogga idag.. Från då jag och Victoria var ute, men de ville inte funka? Och då ska vi tillägga att det testade tre gånger! Den ni! Och fortfarande så gick de inte.. nått strulade väll nånstans påvägen antar jag? Men men, skriver ju nu iallafall, har alltså inte tagit några nya bilder, osv.

Nu sitter jag här vid min egna dator för första gången idag.. Tänka sig! Det är ovanligt, men jag har haft så grymt kul iallafall så! ;) Haha. Brabra. Imorron blir de iallafall att gå på en föreställning och så med min grupp i projekt arbetet, själva "arbetet" är ju inom riktigt kort tid.. Ska bli roligt bara man får vissa frågetecken utslätade, vilket vi hoppas på imorron och på onsdag då det är möte med rektorn om pengar och lite annat. Haha. Det fixar sig hoppas vi! :)

Tack så oerhört för era kommentarer på fotosessionen! Blir så otroligt glad av er ska ni veta. Ska svara på dom imorron, för nu måste jag sova för att orka med morrondagen! ;) Hörs imorron igen, ta hand om er! :) Bye sålänge!

Fotosession, Del 2
Fanny är så otroligt duktig. Men känner nu att jag sparar på lite bilder, som kommer att dyka upp både här och i min bilddagbok (<--- Texten går att klicka på för att komma dit.) Blev så många bilder jag blev oerhört nöjd med själv, och som jag även ser fram emot att visa er vid ett senare tillfälle, (senare tillfälle kan menas imorron.. eller senare. Men förmodligen imorron.. Haha) Nu ska jag faktiskt dra mig och fixa lite käk. Har ju varit hungrig nu ett tag, Haha.

Ta hand om er. Vi hörs hoppas jag. Bye sålänge!

Fotosession, med Fanny.

Prioritet? :DNu drar jag igång lite smått med att fixa med bilderna från fotosessionen! ;) Har faktiskt inte hunnit äta haha, ni ser ju vad jag prioriterar? Haha. Och detta är en bild jag tog på hemvägen efter vi fotat. Tycker det är grymt fint just där. Håller du med mig?

Fullspäckad söndag blev de trotsallt! :)

Idag blev det lite grejer jag inte planerat.. Drog till brorsan och hans tjej och hjälpte dom att flytta, vilket jag även ska göra under nästa helg! :) Men vi har kört vissa grejer till deras nya, mycket fräscha boende! Där kommer jag att spendera mycket tid ;) (Hoppas jag iallafall) Därav har jag än inte hunnit fixa bilderna sen fotosessionen, men tänkte faktiskt göra mig något att äta och sen börja leka lite med dom. :) Låter bra?

Men det lär väll ta lite tid medtanke på att det är över 340 bilder att titta igenom innan man kan välja ut vilka man ska börja med och vilka man gillar som bäst! ;) Haha. Men det är ju så j*vla roligt så det stör mig inte, plus att det iallafall kändes som att det gick riktigt bra i fredags. Yes! :)

Vad har du gjort idag då?

Inte ikväll..

Som jag sa innan, så skulle jag försöka att få ihop tiden.. Till att fixa bilderna från gårdagens fotosession med Fanny, men nu gick inte tiden ihop sig som jag hade tänkt, man får väll se det som att jag tog en kväll off och chillade ner vilket jag inte gjort nu på ett tag pga det varit mycket runt omkring. Men! Dock ska jag försöka att fixa bilderna imorron hoppas ni väntar och ser fram emot att se bilderna, har själv inte hunnit spana in dom faktiskt mer än i själva kameran.. Ska bli roligt och spännande! Så ifall ingenting oväntat eller att det blir ändrade planer av någon anledning så kommer bilderna imorron, men somsagt jag lovar ingenting ifall att det inte blir som jag tänkt mig! Ok? Hoppas det är lugnt och att ni förstår mig..

Ni får ha en fortsatt bra natt, så hörs vi säkert imorron igen. Bye sålänge!

Update av kvällen!

Yes, har bara tagit de lugnt ikväll och så.. Nu sitter jag och ska titta på tv tänkte jag och vara social och säkerligen smsa. Haha. (somvanligt, but I like it!) Känner att jag behöver chilla ner lite efter en rätt omtumlande vecka.. Hoppas ni tycker jag är värd de också, trots att ni faktiskt inte vet vad som har hänt. Men ni får lita på vad jag säger. Ok?

Ska nog även försöka ta mig an några utav bilderna senare.. Från fotograferingen igår med Fanny, är så sugen på att själv se resultatet och få leka lite med bilderna, och även visa er resultatet såklart! :) Hoppas ni tycker de låter som en bra idée, så ska försöka få ihop tiden till de senare, men nu måste jag få ta det lugnt denna lördagkväll och bara få göra ingenting. :) Ha de bra, och ta hand om er!
Bye sålänge!

Hello bloggen! :)

Idag har det var en hektisk dag, eller ah.. Det var ju mitt egna fel, gick upp i bra tid, käkade frukost och sen tänkte jag lägga mig och småsova lite i soffan, vaknade vid 13:18 och ska skulle vara borta i vår sporthall kl. 14 och titta på när Karin hade sin seriepremiär i innebandy! (pratar vi stressigt!) och innan dess skulle jag borsta tänder, duscha och göra mig klar. Haha. Men hann dit iallafall, for dit med Karinssyster och hennes kompisar. Trevligt trevligt.

Nu är jag precis hemkommen.. Och Karins lag vann med 4-0, grattis brudar! Och ska chilla lite sen blir det nog att börja fixa lite med bilderna på Fanny ifall ingenting annat inträffar. :) Haha, och självklart kommer de upp på bloggen när jag är färdig med dom så de behöver ni inte vara oroliga för, de dyker upp när de är klara! :)

Ta hand om er nu bästa läsare. Bye sålänge!

Uppdatering av kvällens Idol 2008

Personligen anser jag att Anna gjorde bäst ifrån sig ikväll. Helt otroligt! Och min andra plats går faktiskt till Robin E, riktigt bra. Har inte haft nån "favorit" bland grabbarna iår då jag inte ansett att de nått upp alls till samma nivå som tjejerna! Och jag står nog fortfarande fast vid de. :)

Vilken tjej respektive kille gjorde bäst ifrån sig ikväll enligt dig?

Idol 2008

Nu är det dags igen! Nu är det ju tjejer och killar sammanslagna och alla tävlar mot alla på ett annat sätt en innan. Nu kör vi! Idol 2008! Hörs senare igen!

Bloggen en del utav min vardag!

Det är precis vad bloggen faktiskt blivit.. en del utav min vardag, känns konstigt att inte logga in och skriva, faktiskt. Och jag tycker det är så otroligt roligt också för den delen. Trodde inte jag skulle "fästa mig" vid att blogga så som jag faktiskt gjort, trodde att "Ja, jag kommer väll att skriva då och då.." nu är det mer "Nått måste jag ju ha att skriva om, Jakob.. Kom igen nu!" Haha, och då menar jag inte på ett sett som tvingar mig att skriva, utan för att jag vill de. :)

Btw, fotograferingen med Fanny gick prima och jag är supernöjd med bilderna eller det jag har sett utav dom en så länge, har inte tagit mig an dom än medtanke på att jag är precis nyhemkommen. Men de kändes brabrabra för både mig och Fanny. Hon är så duktig!

Nu ska jag chilla lite, klicka runt i denna galna bloggvärld och göra mig/hålla mig uppdaterad på de senaste. ;) Haha! Sen umgås lite och sen förmodligen bege mig till min vän Linda för lite party. Eller jag ska ta de lugnt men vara social och chilla för hela slanten. ;) Trevligt trevligt! Ni får ha en toppenfredag och missa inte Idol ikväll! (Hoppas inte jag gör de! :o) Ser jag de så kommer de garanterat en uppdatering om kvällens framträdanden. Och även såklart vad just du tyckte! :) Som ni har märkt så kommer Idol 2008 vara en del utav bloggen, roligt ämne medtanke på att musik och sång är något jag brinner för! Det visste ni inte va? ;) Måste ut med hunden nu. Ha de bra, och sköt om er! Bye sålänge!

Idag, Fotografering!

Yes, sitter här nu eller jag sitter vid datorn och Fanny står och sminkar sig, för nu är det dags för oss den efterlängtade fotograferingen som blev uppskjuten tidigare i veckan tyvärr. Men nu kör vi! ;) Har kommit på lite teman och lite "poser" och hur vi tänkt oss hela fotograferingen.. Nu får vi bara hoppas att vi får bilderna likabra som de är i min tanke. Hoppas på att vi tillsammans får verkligheten destobättre till och med! 

Vad ska ni göra där ute idag?

Hoppas ni får en strålande dag, för det ska jag och Fanny ha. Ta hand om er. Bye sålänge! :)

Ni kommer aldrig sluta förvåna mig!

Det här gjorde min dag, big time. Jag är så oerhört glad så att jag tror jag spricker! Tacksamheten är för stor att ingen annan förstår hur mycket det tar när någon säger såhär till en. Jag blir så glad att detta är något jag kan blicka tillbaka på och bara känna glädjeruset om och om igen, denna gång är det en tjej vid namn Cornelia som skrivit om mig och gjort ett kollage av några utav mina bilder, och skrivit en text om mig! Jag vet att hon ser detta, för hon läser min blogg, och tittar min bilddagbok, och det är jag tacksam för.

Jag vill att alla ska förstå att de aldrig kommer att vara "en i mängden" för mig, som många verkar tro, utan jag värde sätter varje kommentar, komplimang, kriktik enskilt.  Var för sig. Jag kommer aldrig bli en person som tror mig, hur många gånger jag en får höra nånting. Det är något ni ska veta. Ni gör min dag om och om igen!

DET HÄR GJORDE MIN DAG, TACK CORNELIA  <--- Klicka på texten för att komma dit.

Hösten i bilder

Idol 2008

Vad tycker ni om kvällens framträdanden?
Vem gjorde bäst ifrån sig? Och vem hänger löst?

Kära läsare!

Hur står de till där ute idag? Med mig är det bra och jag ska åka ned till butiken i stan och lämna in en skiva med bilder så de kan ha nått att pyssla med ett tag, Haha. ;) Sen blire att ha med sig kameran och hoppas på uppehåll så att jag kan ta lite höst bilder hade jag tänkt mig. (Måste ju passa på nu! Så grymt fint..)


Men vi hörs senare hoppas jag.. Och jag känner mig avstressad just nu då det känns som att jag fått bort endel grejer som legat och nött. Skönt! Men nu rullar de in mer och mer igen, snart dags för projektarbete och ja, en heldel planering! (Tur att jag inte är ensam att göra allt!) Sen även endel andra saker, ska iväg så de närmaste helgerna är fullspeckade känns faktiskt ganska bra måste jag säga, gillar annars att vara impulsiv, men nu finns de grejer att se fram emot och saker som gör mig glad. :) Wihu! Går in närmare på de sakerna vartefter de närmar sig, bra va? :) För de känns inte som sådana saker som måste lämnas utanför bloggen utan de lär få vara en del utav den istället. Låter de nice? :)

Måste dra mig nu, Bye sålänge!

Idol 2008

Jag kan ingenting mer än att säga att kvällens bästa var helt klart Loulou, och i hälarna på henne var Anna och därefter anser jag att Alice gjorde grymt bra ifrån sig även hon, trots att juryn inte verkade hålla med konstigt nog. Men hoppas verkligen dom själva vet vilka talanger de har och är, och att de kommer till final! Kan säga att jag kommer att göra en favorit i repris iår igen isåfall, att vara med i Globen, längst fram vid scen precis som förra året! Det kommer att vara ett måste isåfall! :)

Update: Glömde skriva att jag faktiskt sms-röstade på dem alla tre! ;)

Vem anser du gjorde bäst ifrån sig ikväll?

1 Oktober

Månadsbyte och lite mindre bra dag.. Idag jar inte varit en sådär jättebra dag eller det har de men den har bara varit och kännts växlande och lustig och jag kan inte sätta fingret på vad de egentligen är som är problemet?.. Är så grymt trött så jag bara sover, sover och sover. Gör absolut ingenting vettigt, men sen måste det väll bara få vara ibland? Kanske?

Ska vänta på att vi ska äta nu.. Sen blir det att försöka vila lite sen under kvällen samla ihop lite kraft att både fixa iordning lite med bilderna till butiksjobbet och även skolarbete som jag måste fixa tills imorron. Gosh. Så trött!.. Annars blir det även att ta ett litet break senare idag, runt 20:00 för då är det ju trots allt Idol 2008 igen, och jag hoppas att Anna, Loulou, Alice och Linda gör bra ifrån sig ikväll. De är de bästa under detta års Idol. Skriver senare en dagens fråga om hur ni tyckte kvällens framträdande var och vem som gjorde bäst ifrån sig.. Låter de bra? :)

Ta hand om er så hörs vi senare igen! ;) Bye sålänge!
RSS 2.0