Pictures

Tiden går snabbt.. LÄS DETTA!

Alltså satt och tittade tillbaka lite i arkivet och kom på att jag för några dagar sen har varit aktiv med min blogg i 4 månader, och kom då på att.. shit vad snabbt tiden går? Vart har tiden tagit vägen och vad har jag gjort på 4 månader? När man sedan tittar tillbaka då, så ser man snabbt att man har hunnit med endel men endå bara springer tiden förbi en. Helt galet!

Trodde aldrig att den skulle bli stor, eller vad jag personligen anser som stor och då jämnför jag mig alltså inte med "toppbloggarna" för dom är STORA, utan jag menar utifrån vad jag anser som stort.. jag menar att min blogg ens skulle nå ut och ens samla ihop några som följde den? Det var ingenting jag förväntat mig, hade inga "mål" eller krav med bloggen, utan såg de mest som en kul grej. (Vilket jag fortfarande gör, såklart!) Kan även meddela att jag har inga planer på att sluta heller! :) Haha.


L   Ä   S     D   E   T   T   A   !

Skulle därför vara kul med en utvärdering utav bloggen, antingen här i inlägget eller ifall du heller vill skicka via mail så går de alldeles utmärkt! Skicka då till detvarmindag.blogg@gmail.com (Du behöver inte själv ha gmail för att kunna skicka, utan passar med alla andra ange bara min mailadress) Och skriv lite vad du tycker om bloggen nu, och vad som kan bli bättre? (Konstruktiv kritik alltså) Ser fram emot och hoppas nån tar sig tiden till detta, Tack!

Fotograferingen inställd

Mmm, tyvärr så höll ju regnet i sig ett tag, vilket gjorde att allt blev bara blött och det vi/jag hade tänkt mig blir bara jobbigt med vissa "poser" eller så, pga allt blir genomblött. Därför bestämmde jag och Fanny att vi skjuter fram fotograferingen ett par dagar. Så jag lovar att det kommer bara vädret tycker samma sak! :) Ok?

Nu ska jag titta på Idol såklart! :) Vem är din favorit? Tell me.

Men detta är ju inte sant!

1 minut efter att jag skrev inlägget alltså precis nyss så börjar de regna, eller om de haglar? Är det inte typiskt? Säg inte jag har fått tillbaka väder-oturen?.. Gosh! Måtte de spricka upp och bli solsken igen!.. Nu hänger fotograferingen löst! Och ja, jag vet inte ifall det blir nya bilder. Jag blir lack på detta..

30 September, då var denna månaden över.

Dagen kommer att bestå av fotografering, och sen har det varit rätt intressant i skolan och så med besök och "föreläsning" utav några personliga assistenter från ett behandlingshem. Riktigt intressant och så, man får en större inblick i hur det är att jobba som de osv. Och hur mycket de faktiskt kämpar för varje enskild person. Grymt.

Nu sitter jag och lyssnar på lite Idol framträdande, och vem är din favorit i årets Idol 2008? Min är iallafall Anna Bergendahl och även Loulou. Shit alltså, dom är helt otroliga, slutar aldrig att förvånas över vilket talang de besitter. Hoppas de går långt både i tävlingen och efter! :)

Tänkte ta mig en powernap snart också, och sen invänta att Fanny ska höra av sig efter sitt Projektarbets-möte på stan så att vi kan mötas upp för en fotografering, har lite idéer så hoppas de funkar fint. :) Vi fårse, men bilderna kommer att komma upp här iallafall det vet jag! :) För ni minns väll min senaste fotografering med Fanny? Eller? Den vart så grymt lyckad tycker jag personligen, och hon är så otroligt fotogenisk. Så hoppas på en favorit i repris! :) Gör inte ni också de? :)

Ni får ha det såbra, så hörs vi senare vid uppdatering utav fotograferingen. Kanske mobilbloggar sen från plats? :) Bye sålänge!
Jag vill först och främst tacka henne, för hon har gjort min dag. Och hon är en "trogen" läsare! Blev så j*vla glad när jag klickade in på hennes blogg för att svara på en utav hennes kommentarer, och då finner jag DETTA det gjorde min dag. Sitter här och skrattar och ler. Tacksamheten är större än att den får plats på denna blogg. Och i inlägg. Allt jag kan säga via bloggen och "över internet" är.. Tack så otroligt mycket till alla er som gör min dag om och om igen! Och ett särskilt tack till just Tyra. Tack! :)

29 September

Idag är det inte ens "så bra" dag, eller den har varit helt okej, och rätt rolig. Dock känner jag mig helt sliten och trött, och det gör ont i kroppen och jag kan inte säga varför.. antar att det är för att jag håller på att bli sjuk eller nått.. men det är bara en jobbig och konstig känsla. Jaja. Men iallafall därav kommer det inga precis nytagna bilder utan jag slänger upp lite som jag haft på lager.. Ok? Imorron om vädret vill, jag är frisk och Fanny mår bra så ska vi ut och ha en fotosession igen. Känner att jag behöver komma igång nu med fotograferandet mer, är så sugen men helatiden dyker det upp saker som gör att kameran får komma i andra hand. Tyvärr..

Har varit mycket runt mig, och kommer att fortsätta vara ett tag till.. Visst det är mycket som är roligt, men det kräver endel utav en också. Men ska nog klara detta med, haha, det är ju inte "världsproblem" jag talar om, men det blir bara mycket på en och samma gång ibland. Och ibland för mycket.. :)


Bloggen

Jag är så otroligt trött just nu.. Och borde dra mig till sängen just nu, känner mig helt orkeslös. Usch.  Detta var inte kul, och tanken på att jag ska till skolan imorron gör ingenting bättre. Fy! Jag borde verkligen sova, men ja.. somvanligt kommer jag aldrig i säng i tid, utan det blir att jag sitter och kollar runt på internet istället. Dåligt dåligt dåligt.

Har iallafall spenderat min kväll.. Tillsammans med min bästa vän då vi hade mycket att snacka om. Hon är verkligen den bästa personen som finns och utan henne.. ja då vet i fan..


Hoppas ni har det bra där ute.. Ska försöka att fota imorron ifall det är bra väder och ja, beroende på hur jag "mår" imorron. Börjar jag kanske bli sjuk? Det gör ont i kroppen. Men ni får ta hand om er kära läsare, bästa läsare. Bye sålänge!

Hey


Nikon D200 | 50/1.8mm f/1.8

Heeey bloggen! :D

Nu är jag tillbaka efter en hääääärlig helg. Tro mig, tänker inte gå in på närmare i detalj vad som hänt osv. Utan ja.. De som vet, vet.. typ.. eller nått.. :)

Kan även säga att det blev inte alls lika mycket fotograferande i helgen som jag faktiskt trott, nästintill ingenting alls. Men men. Den har varit bra iallafall. :) Tänkte att jag kör en dagens fråga också enbart för att jag bryr mig och att jag är nyfiken på vad just du har gjort i helgen? :)


Det var allt för mig, hörs kanske senare. Sköt om er! :) Bye sålänge!

Hello!

Ska bara säga att just nu händer inte alls mycket heller, bara ta det lugnt och senare kommer en viss person hit. Och jag är glad. Därför tänkte jag bara säga att det kan bli dåligt med uppdateringar under helgen, om de ens blir någon, men hade tänkt försöka med att hinna fotografera endel iallafall, och därmed uppdatera bloggen på söndagkväll isåfall. Ni får se detta som en bloggpaus, för att få saker att skriva om och återfå motivationen till 110%! Okej? :) Så en liten bloggpaus under helgen blir det troligtvis. :) Hoppas ni står ut med att vänta? :) Återkommer så snart "tiden finns". Haha.

Så ifall vi inte hörs igen innan Söndagkväll så får ni ha en super helg! ;) Ta hand om er nu bästa läsare. På återseende! :) Bye sålänge!
Men fortsätt att skriva iallafall, tipsa, och ja.. ni vet allt det där jag brukar skriva? :)
Finns på mailen såklart, och jag svarar. Så skicka på! :) detvarmindag.blogg@gmail.com

Hösten närmar sig mer för varje dag som går..

25 September


Bilden är kass jag vet. Bru brus brus. Men den var inte så seriös.

Idag har jag inte gjort alls mycket, förutom skolan och sådär. Efter skolan hann jag hem ungefär en timme sen drog jag vidare till jobbet. Ja ni vet jobbet för klädbutiken. :) Fotade där och hann med en heldel. Hoppas på att bli klar nästa vecka, sen är det bara att vänta på att sidan ska komma upp sen är det bara att handla kläder över nätet. Snygga kläder dessutom, fatta vad man "dreglar" när man står och ser allt, och bara önskar man hade världens fetaste konto med obegränsat med pengar på. :)

Bilden tog jag på plats där denna flaskan stod, alltså inte jag som druckit. :) Men det var nice somvanligt, och jag kommer absolut att länka hemsidan såfort den är klar och uppe! :)

Sent inlägg, också det enda för idag. ;)

Hej! idag har jag tagit en dag ifrån allt typ.. bara gjort ingenting.. tänkte bara därför säga att det alltså inte togs några nya bilder, utan jag ansåg att detta var vad jag behövde. ;) Hoppas ni inte blir allt för ledsna? (vilket jag inte tror?) Men nu ska jag sova iallafall, vi hörs förmodligen imorron. :) Ta denna dagen som en liten såkallad "bloggpaus" :)

Ta hand om er, bye sålänge!

Bloggen ;)

Hejsan igen.. Ska bara göra en snabb update, har varit på nattinnebandyn och det var sådär, men folket var mycket nice, somvanligt, vad annat kunde man förvänta sig? Mycket skratt, skämt och andra saker. Nice nice. Men men..

Det jag ska skriva är att imorron har jag somsagt studiedag, och den ska bara vara lugn, enbart! Ska ta igen mig, och vila! för det är vad jag behöver just nu. Jag ska ta mig en välförtjänt sovmorron, och sen hoppas på att när jag tar mig i kragen och går upp att det ska vara bra väder ute för då hade jag tänkt ta mig en sväng och fotografera lite! ;) Har lite bildbrist för tillfället då jag visat det sevärda utav de senaste jag tagit (tror jag iallafall?) Haha. Så allt hänger på vädret imorron! ;) Så därför kan jag inte lova något, annars är jag rätt sugen på att fota. Höhö. Man blir det efter några dagar utan att man har "rört" kameran, tro det eller ej. ;) Men nu ska jag titta runt på lite bloggar, och sen blir det att sova! Skööönt! :)

Ta hand om er, och tipsa på om andra bloggar som ni anser vara läs/se-värda, okej? :) Bye sålänge!

Jo, jag försöker att uppdatera så mycket jag kan för att försöka att behålla bloggen intressant, men ibland är det svårt att veta hur pass väl jag faktiskt lyckas? Lyckas jag? Ibland är det faktiskt riktigt svårt att veta vad man ska skriva, då man känner att endel grejer vill man inte berätta, utan man väljer att hålla endel grejer utanför bloggen, även fast att det är skönt att skriva av sig ifall vissa saker är jobbiga eller ifall man mår på ett visst sätt, men jag väljer att inte göra de. Sen så väljer man ju somsagt helt själv hur pass mycket man vill berätta/avslöja i sin blogg, det är ju helt upp från person till person, hur personlig och privat man vill vara när man skriver. Därför kan det vara svårt ibland för mig att hitta saker att skriva fast att jag mer än gärna vill skriva. Men eftersom jag vill ha privatliv så går många saker bort.

Tycker ni läsare att jag lyckas fånga erat intresse? och vad tycker ni om mina uppdateringar? Är de intressanta, eller är de mest roliga för mig själv att läsa eller kan ni känna igen er i vissa delar, och anser att mina uppdateringar "säger er nått". Ja ni vet hur jag menar? Så storma mig gärna med kommentarer nu om vad just du tycker. Det är bra att veta, finns inga dåliga frågor angående detta, eller dumma kommentarer utan bara skriva på så ska jag försöka svara så gott jag kan! (Tyvärr har jag en känsla av att folk kommer avstå från att kommentera detta inlägget, sen ifall det är för att de tror jag ska dömma dom, eller hänga ut dom i bloggen kan jag inte svara på, men tror inte att folk kommer att skriva.. tyvärr!)


Nu ska jag göra mig färdig, en kompis kommer snart och vi ska dra vidare på nattinnebandy. Ha det bra kära läsare! Bye sålänge!

Kom igen nu kära läsare! :)

VICTORIAS BLOGG
Skriv nån trevlig kommentar,
 och stötta henne vettja! ;)

Bra dag idag igen, strålande!

Även idag har varit en bra dag.. Det har varit lugnt och dagen har bara flytit på ;) Så det ska vara! :) Haha. Har mest suttit och smsat i skolan, gjort prov direkt på morronen, och sen har det även varit brandövning. Vi lackade på att vi tvingades stå ute i kylan, så vi passade på att slänga på oss våra jackor innan vi gick ut, dock var det inte farligt kallt, det var värre förra året som vår lärare sa, då vi hade övningen i Januari, när det var 6-7 grader ute. Och ingen hade jackor, då om nån gång var det kallt vill jag lova, och som ni säkert vet så tar ju inte en brandövning en minut, eftersom de ska "avvakta tills vidare.."  Men men.. Annars chill dag med värderingsövningar och sen långfilm på de, med godis och läsk. Fina grejer! ;) Dock var filmen tråkig, seg och bara allmänt ne.. ;) men men, vi ska väll inte klaga bättre än att ha lektion. :)

Men nu ska jag chilla nån timme till sen ska jag ner och jobba lite på klädbuktiken som jag jobbat med ett tag nu, vi kunde inte fota förra veckan då modellen i fråga var iväg. Så nu får vi kämpa på igen! Osäker på ifall vi blir klara idag.. men men!.. ;) Senare ikväll är det nattinnebandy som jag förmodligen ska på, och imorron är det studiedag! JIHU! :D

Ni får ha det såbra, så kanske jag hinner att uppdatera om något sen när jag är hemma en sväng efter fotograferingen, ha de bra och ta hand om er! :) Bye sålänge!

Minns ni..?

Att jag berättade att en kompis till mig har skaffat sig blogg, tänkte att jag skulle göra lite reklam för henne, och be er att titta in på hennes blogg, och skriva nån kommentar för att uppmuntra henne till att fortsätta skriva! :) Tjejen i fråga kan vara en av de roligaste jag känner och man kan inte annat än att skratta åt henne. ;) Som idag t.ex. hade hon redovisning och hela klassen bara satt och skratta.. ingen kan nog riktigt förklara varför, men hon är bara en klockren person. ;) Titta gärna in och läs hennes blogg, Victorias blogg finner du här.

Hon blev otroligt glad då hon såg att någon lagt till henne på bloggkoll, men snabbt förstod hon att det var jag. (Lägg gärna till henne du också och ge hennes blogg en chans) Haha. :) In och läs om hennes humor och skämt, och hur hennes vardag ser ut. ;) Kommer hon bara igång så kan det bli mycket skratt på den bloggen. :)

Det var allt jag hade för nu! :) Bye sålänge!

Pictures

Dagen idag..

Dagen i helhet har varit ganska bra får jag allt säga, faktiskt.. Det har varit lite ups and downs i klassen av olika anledningar, men det verkar vara helt okej nu.. Vi hade iallafall klassfoto idag, och jag vet inte ifall jag vill veta hur det gick.. När vi tog våra "egna bilder" så tog hon bara en på mig sen sa hon "okej, tack :)" jag tänkte för mig själv, "Var det allt?"  så snabbt bara hävde jag ur mig "Är det redan klart? :o" och hon svarade enkelt "Ja" jaja, det var väll bara att pallra sig därifrån, annars brukar man väll ta flera bilder eller har jag fel? Alltså så dom har lite att välja mellan, men hon slängde en blick på sin skärm och sa att det var bra så, så jag får väll bara tro på henne då?.. Haha. Gosh, lovar att den kommer se helt fucked up ut! Haha. Då skiter jag i att beställa de bilderna. Viktigaste är kortet på min kära klass trotsallt! ;)


Nu ska jag fortsätta dunka Brett Dennen i högtalarna, han är så jävla great! Har man väl börjar lyssna så är man fast! ;) Haha. Fina grejer är de! slänger upp en länk till en låt som heter Ain't no reason, Låten. Skriv gärna vad du tyckte om de! Det är fina grejer i mina öron. :) Men men, ska se vad som händer nu, måste väll plugga idag också (HA-HA) känner jag mig själv så lär det väll inte bli av förens timmen innan jag sova, alltså runt typ.. 12 inatt.. Fint när man har prov på 4 kapitel i ett ämne som är tråkigt och jag kommer inte överens med läraren, vi kommer inte överens alls faktiskt.. Great, känns som detta kommer gå bra! Fasen. Gosh.. Aja, ska sluta sitta här och klaga, finns ju faktiskt dom som har det bra mycket värre. Men ni får ha det såbra där ute, ta hand er, vi hörs! Inte sant? Eller? :)


Bye sålänge!

Idag är jag glad! :D

Jag är så glad, cause now i'm back on track igen, så att säga, ny skärm inhandlades idag, tack mor och far! :D jag och mamma var och hämtade ut en ny, skitfin skärm! :D (jag är glad somfan!) men nu är maten klar, måste rusa! :D skriv nått roligt sålänge! :) Byeee! :D

Så är det..Skärmen har stannat längre än vad jag trodde, men.. Vi måste väll snart åka ner och lämna tillbaka den då vi bara lånat den somsagt för att se ifall det var våran dator eller skärm det var fel på, och som ni nu säkert förstått så var det skärmen som gjort sitt..

Så passade på nu att redigera lite bilder som jag tagit under dagen då vi åkt omkring massor i kommunen, och det har varit riktigt nice, och massvis att fota! ;) Det tycker jag om. Så nu blir det att ta det lugnt, shit klockan är 8, nu är det en asbra film på kanal 5, "Skicka vidare".. Kan vara en av de sorgligaste filmerna jag nånsin sett. Så gillar ni den typen av film så slå på kanal 5 nu! :)

Ifall jag inte hinner uppdatera mer idag, så ja.. hoppas jag att jag är tillbaka så snart som möjligt, (drömmen vore redan imorron!) men jag vet inte, hoppas vi ska ha tid att hämta ut en ny skärm annars kommer jag att få dator-abstinens, och det är inte roligt.. Haha. Delvis för att bloggen blir mer och mer rolig för varje dag som går.. Och jag vet inte varför tror att det är för alla fantastiskt människor som läser den, och kommenterar den, utan de skulle man ju inte ens lägga en minut på att skriva nått inlägg som jag faktiskt gör precis just nu, så att jag tror att fingrarna ska ta eld, haha. Känns inte som jag kan sluta.. haha nedå så farligt är det väll inte men jaja, nu ska jag dra mig iallafall, filmen får jag bara inte missa! Och ja, hoppas vi hörs redan imorron igen, ni får ha det såbra! Ta hand om er! ;)

Bye sålänge!

Bilder från dagen

Uppdatering igen angående datorn!

Okej nu har vi varit och hämtat en skärm tillfälligt, och det visade sig att det var våran skärm som utav någon anledning och utan förvarning lagt ner.. (konstigt enligt mig) då den inte har varit konstig eller någonting, eller påvisat att den börjar gå sönder.. Men men, nu har vi lånat en dataskärm bara för att testa och måste då därför snart om någon timme eller liknande lämna tillbaka denna skärm. :/ Och då blir jag alltså utan dator igen! Buhu! :( inte roligt alls.. men just nu kan jag inte göra någonting annat!..


Därför tänkte jag be er kära läsare ifall det är någon som är bra på datorer/skärmar som kan föreslå en bra skärm till ett bra pris, alltså ett par tusen lappar. Gärna så billigt som möjligt men den ska endå vara bra! :) kolla gärna på följande butiker, och länka gärna i detta inlägg ifall du finner nån bra. Hoppas på att kunna vara tillbaka ordentligt imorron igen, måste snacka med mor och far och se vad som händer angående detta. Men somsagt surfa gärna in på dessa butiker, då de är de butikerna vi har här i stan, (medtanke på att jag vill ha skärm så snabbt som möjligt.. och slippa skicka efter)

www.onoff.se
www.elgiganten.se
(kommer inte på nån mer som vi har.. haha!)

MOBILBLOGG

MMS

Bilden är från Stockholm.. Saknart

Är verkligen ledsen att säga det men datorn är trasig, skärmen vill inte alls, och vi ska nu hämta en annan skärm dag teste ifall det är den som krånglar eller om det är nått galet i burken som det var senaste då det var ungefär på samma sett allt hände.. Grymt jobbigt att vara utan dator, och jag som behövde den ikväll för att skriva klart en redovisning jag ska har i skolan imorron men det går inte.. Lärarn kommer väll bli lack antar jag och inte tro på vad jag säger?.. Och jag som känner att jag skulle velat fixa med bilder och blogga mer, även uppdatera min bilddagbok.. Men nu jag kan jag inte något av de.. Typiskt.. Skriv nått uppmuntrade är ni snälla, som kan jag gå in och läsa via mobilen.. Ta hand om er! Bye sålänge!

MOBILBLOGGA

MMS

Hej hej bloggen, hoppas allt är bra med er, sitter nu i bilen och ska åka på nån bondegrej här i kommunen, och flera gårdar har "öppet hus" så att man ska få handla bröd, kött osv. Sen ska vissa ha uppvisning av olika slag.. ;) så jag tog chansen att hänga med för att få fotografera :) Kan även meddela att min dator har gått sönder.. Vet inte riktigt vad felet är men det blev nått konstigt med den igår kväll. Irriterande. Därför kör jag en uppdatering via mms.. Hör kanske av mig senare, hoppas ni inte slutar titta på min blogg, ska göra vad jag kan för att vara tillbaka så snabbt som möjligt. Ta hand om er, Bye sålänge! :)

20 September, update av dagen! :)

Nu ikväll har jag inte gjort nånting, har inte snackat med Karin så det blir att umgås en annan dag som det ser ut just nu. ;) har bara tagit de lugnt idag och lyssnat på massa låtar med Brett Dennen, snacka om talang. Sen blev de att käka tacos med familjen, ut och gå med hunden och sen har jag hjälpt min kompis Victoria att göra hennes bloggdesign, jag är inte duktig på de, men det blev iallafall bättre än innan. Och viktigast av allt hon själv blev nöjd med den! :)


Vad har ni gjort ikväll då kära läsare?
Nått kul att berätta? säg nått, tipsa mig om, nån blogg, bilddagbok eller liknande. Behöver något att göra! Skriv skriv skriv, så gör ni mig en stor tjänst, för just nu har jag ganska tråkigt! ;o

Ute i skog och mark

Dagens låt

Brett Dennen - Ain't no reason


Instruktionsfilm, Såhär fungerar bloggkoll.com!Klicka på bilden för att starta filmenPersonligen tycker jag att bloggkoll är riktigt vettigt och bra, grymt smart idée och de funkar strålande! Jag själv har bloggkoll och tycker att du också ska ha en ifall du känner att du vill ha koll på alla bloggar du läser, lägga de olika bloggarna i kategorier osv.
Det är självklart kostnadsfritt ;)


Ifall du känner för att lägga till mig på din bloggkoll så klicka på denna länken, tack! :)


Och nej jag får inte betalt för att skriva det här. :)

FikapausBilden är från igår då jag och Karin var och fikade. Tyckte den var nån lite småhärlig känsla över bilden, så den får bli en del utav bloggen! ;) Ska fasen föreslå till Karin ifall vi ska umgås senare att vi ska antingen dra nånstans och fika, eller ifall vi ska göra lite eget fika nånstans, typ kladdkaka (?) och sitta och snacka om allt och ingenting som vi är grymt bra på.

Vi bestämmde btw igår när vi varit och käkat kebabtallrik att vi ska börja "ett nyttigare liv" på måndag, och inte alls äta nån flottigt, snaskigt eller liknande, haha. Visst jag har testat förut och det gick bra, men jag är nog lite utav en gottegris skulle jag tro.. Haha. (Nu tror ni säkert att vi inte äter annat än flottig mat med godis som efterrätt och till frukost äter vi socker..) Men så är det inte, mest en kul grej bara för att se hurlänge man klarar sig utan. Haha. Så denna grej startas på Måndag. Haha. Lovar att jag kommer att gå till cafeterian redan första dagen och köpa choklad. Haha!

Härligt höstväder, igår!

Det är så härligt när "små saker" kan göra stora ting, eller hur man säger? En kommentar som ni kanske anser "det var väll inte så mycket, sa bara vad jag tyckte" kan verkligen göra ens dag innan den knappt börjat! Jag tror på allvar att jag har dom bästa läsarna och jag hoppas det kommer fler, såklart! :) Men sen vet man inte hur riktigt man ska göra sin blogg sedd, men har lagt märket till att för längre sedan hade jag några trogna läsare som faktiskt skrev inlägg om min blogg i sina egna bloggar, har suttit och kollat tillbaka lite i dom, och fyfan vad glad man blir! :D varenda gång. Hoppas inte jag har missat att nån skrivit om min blogg i sin blogg, isåfall får ni länka hit det inlägget, okej? :) Försöker somsagt att läsa såmånga utav mina läsares bloggar jag kan, faktiskt, tro det eller ej. Har varit ganska dålig på att kommentera men just nu har det varit tusen andra saker pågång och så. ;)

Idag ska jag kanske träffa Karin sen, fårse när och hur hon är efter att hon varit på sin bortamatch nånstans, och så.. Trevligt iallafall, fårse vad jag gör fram tills dess, kanske borde fixa mina bilder jag tog igår? men innan de måste jag städa iordning lite här hemma, lovade att hjälpa till med de idag ;) Haha.


Hoppas ni får en toppen dag ni också, berätta gärna nått kul, nån ny rolig/bra blogg som ni hittat, eller vad händer idag, eller vadsom! Skriv på bara, så svarar jag senare! ;) Ta hand om er. Bye sålänge!

Dagen i helhet! :D

Idag har det verkligen varit en toppen dag! och jag är på toppen humör, vet inte ifall det beror på att det varit så grymt härligt väder och jag har umgåtts med min bästa vän. Karin. Vi har varit på stan en sväng, tog en fika och sen stack vi hem till henne och chillade. Så skönt! Sen blev det att dra ner till stan igen för att käka lite pizza, eller ah.. kebabtallrik, satt och snackade och sen drog vi vidare till en annan person och snackade, och umgicks! astrevligt även där. Sen vidare hem till Karin och umgåtts en sväng med hennes familj, och sen drog jag mig hemåt.. mötte Karins syster ute som var så gullig och ville göra mig sällskap hem en bit, (nästan ända hem, fast att jag sa till henne att vända flera gånger..) så söt syrran är! Nu ska jag bara sitta här, smsa med en viss söt person, och bara njuta av att denna dagen bara varit så grymt bra, och är fortfarande! iallafall från det att jag kom hem från skolan och resterande utav dagen! yesyesyes, äntligen! :D


Karin är världens bästa person. Och jag menar allvar.


Har även fotat endel idag, men fårse ifall jag orkar fixa iordning bilderna idag, eller om jag bara ska njuta och svara på alla härliga kommentarer och bloggar jag har att läsa, för att sedan inte göra någonting förutom att vara glad. Yesssss! Så får det nog bli. Jihu! Bilderna kommer upp imorron ifall ingenting annat dyker upp. :)


Ni får ha det såbra bästa läsare! Och jag menar även de, ni är dom bästa! Tack för er.
Bye sålänge! Fan vad denna dagen är bra! :)

JAG BEHÖVER DIN HJÄLP! ;)

Det är så att jag funderar på att ändra lite teckensnitt här på bloggen, bara för att jag känner för de.. Därför undrar jag ifall ni har något tips på vad jag eventuellt skulle kunna byta till? Nån som är klar och tydlig, och även ska funka bra i normal, fetkursiv. Skriv gärna i vilken storlek den passar som bäst enligt dig, så får vi se ifall jag behåller denna som jag har nu redan, eller ifall jag anser att det blir till det bättre, och då drar en ändring! :) Så kära läsare, help me! :)

BILDER FRÅN IGÅR :)

Snabb info om min dag! ;)

dagens låt: Lars Winnerbäck - Elden
dagens dusch: Det har inte regnat idag. Haha. (dryg humor)
dagens frisyr: Platt och fint. Tror jag.
dagens smink: -
dagens klädsel: chep monday bralls, frank dandy-tshirt, g-star cardigan, björn borg kallingar och låga strumpor.
dagens händelse: Att Matte B suger allt och lite till.
dagens planer: Träffa världens bästa vän. Karin.
dagens vill ha: En viss person.
dagens saknad: Morfar.
dagens drog: Klasskompisarna.
Dagens träning: Eh? What? Vad är de? Haha. Cykelturen till och från skolan. (så långt! NOT)
dagens tråkigaste: Matte B
dagens måste: Karin med familj.
dagens dricka: Cocacola for sure
dagens köp: Ingenting hittills, men lär bli massa gott till senare
dagens mat: Vet ej, sånt som märks ;)
dagens personer: Mina kära klasskamrater
dagens kärlek: "Det börjar verka kärlek banne mig.." lalalala
dagens mående: Bra men trött, och uppochner. Just nu bra.

För er som kanske inte vet!

Så har även jag en bilddagbok där mycket utav mina bilder finns.. http://Jaakke.bilddagboken.se (du måste bara inloggad för att kunna se) Så är du sugen på att se endel andra bilder, och lite sen tidigare så är det lika välkommet att kommentera och bevaka där, precis som här! ;)


Förövrigt, har fortfarande inte öppnat skolböckerna, jag är sämst på att ta tag i de! :D haha. Motivationen = Noll.

Bilddags!

Aktiv jag är! ;)

Yes, nu har jag varit ute i skog och mark med far och hunden, tog endel bilder men hinner inte att fixa nått just nu tyvärr, ska strax se på Idol 2008, och sen blir det att plugga (!) orkar verkligen inte de, för det känns som jag ligger efter! Gosh.. nu om nån gång borde jag känna mig stressad, men känner bara.. "ne, jag orkar inte.."  men måste skärpa till mig, Svenska B grejen ska ju lämnas in imorron och jag har bara börjat, och Engelska B grejen ska redovisas imorron och där har jag inte gjort nånting! Inte bra! ;/

Men ska försöka hinna slänga upp lite bilder i bloggen innan dagen är slut, låter de bra? :)


DAGENS TJÄNST SOM JAG BER ER LÄSARE OM ÄR FÖLJANDE..


TIPSA MIG PÅ BLOGGAR JAG BORDE LÄSA/TITTA I, TAR GÄRNA IMOT TIPS PÅ ANDRA BILDBLOGGAR! :) MEN VILKEN BLOGG SOM HELST GÅR BRA ATT TIPSA OM, OCH KOM NU INTE BARA OCH SLÄNG EN LÄNK TILL DIN EGNA BLOGG, (TA GÄRNA MED DEN, MEN LÄNKA FLERA SOM DU LÄSER!) Oerhört tacksam för tips! :)

OCH RÄTT SVAR I TÄVLIGEN VAR..1. Anna,  http://annagranstrom.webblogg.se/
2. Anna,  http://annabexell.blogg.se/
3. Sandra, http://xandre.devote.se/
4. Clara, http://twomakesaclub.blogspot.com/
5. Oskar, http://thephotodiary.blogg.se/
6. Knasan (fanns ingen adress angiven, därav endast namnet)


Grattis till er, jag är imponerad! ;)
Där fick ni även priset i tävlingen, varsin länkning till eran blogg! :)
Fler tävlingar kommer, och jag tackar så mycket för alla som skickade in och gissade, så jävla roligt att såpass många ändå deltar! :D Tack! :)

Nu ska vi se hur det gick för er i tävligen, återkommer med resultaten snart igen! ;) Kommer att rangordna er efter den som gissade "närmast" alltså en 1, 2, 3.. ;)

Imorgon avslutas tävlingen!

Tänkte bara uppmana er till att imorron avslutar jag "Vad är det jag ser?-tävlingen" så kom igen nu och gissa förfullt! ;) För jag menar, vad är det jag ser egentligen? Hmmm..

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN
Lycka till! :)Nu ska jag iallafall chilla lite till, sen blir det att titta på Idol 2008 tänkte jag, haha. Och faktum är att jag inte har lyft skolböckerna! Och det är illa, medtanke på att jag har destomer att göra imorron då istället, jag får ta mig i kragen efter Idol.. För jag måste få någonting gjort iallafall! Har bara legat och sovit hela eftermiddagen (dock har det varit vad jag har behövt.. så dåligt samvete är det sista jag har!)


Vad gör du ikväll?
Det är min fråga till dig! :)


Bye sålänge!

Vad gör man en dag som denna?
Jaha.. Idag har det inte hänt sådär jättemycket, skolan idag var seg och jag tycker inte att man har gjort nånting i stortsätt? Det har varit nått skol-DM i fotboll, så vi gick ner dit med vår lärare som var vänlig och gick med på att "ställa in" lektionen för att vi skulle kunna vara där som support, då 2 klasskompisar var med och spelade.. ;)

Annars finns det inte alls mycket att göra idag, förutom att jag måste plugga sen, och jag känner ingen som helst motivation till att göra det, men vad gör man när man måste?.. Känner mig sugen på att fotografera, men det regnar somvanligt.. Därför blir det inget med den saken, men har endel bilder som jag inte har visat upp för er än, och en av dom är bilden i inlägget här. Gillar ni den? Glöm förövrigt inte att vara med i tävlingen här på bloggen, klicka HÄR så kommer du till det inlägget, så.. kom igen och säg vad du ser! :)

Men nu ska jag bara sätta mig och titta runt lite på olika bloggar, och försöka vara lite aktiv på den fronten.. Men ni får ha det såbra bästa läsare! Så hörs vi kanske senare under dagen.. :)


Bye sålänge!Samma sak som innan, vad föreställer bilden? Föhoppningsvis kommer det denna gången vara lite svårare (hoppas jag!) plus att jag har gjort så att jag ska granska alla kommentarer innan de publiceras för att undvika att folk skriver av varann. ;) Så kom igen, vad ser du? (inga svar är dumma svar, utan beskriv och säg vad just du ser!)

LYCKA TILL NU KÄRA LÄSARE! ;)


Beroende på hur det går, så får vinnaren preliminärt en länkning till sin blogg eller bilddagbok.. Därför är det viktigt att den informationen finns med i kommentaren..

Grattis till er som gissade rätt! ;)

Rätt svar på tävlingen var som nästan alla ni gissade, Lars Winnerbäck - Elden, var tillochmed någon som kunde gissa från vilket album jag hade låten, "Efter nattens bränder" är rätt! :) Känns inte som att jag kan länka alla er som svarade tyvärr, trodde det skulle vara svårare, ni var grymt bra!
(vad annat kunde jag förvänta mig? Hallå?) Haha. (a)


Borde jag köra nån mer sån här tävlingen? (dock göra det mer svårt) Eller vad tycker ni? Upp till er, så svara! :)
Tack för att ni ställde upp på tävlingen! :) Oerhört kul att se. Bästa läsarna har jag! Inte sant? ;)

TÄVLINGSDAGS!
Drar igång en tävling här på bloggen, och tävlingen går ut på att du ska..


Gissa vilken låt och artist som spelades på min mobil då denna bilden togs..
Lycka till nu! :)Beroende på hur det går, så får vinnaren preliminärt en länkning till sin blogg eller bilddagbok.. Därför är det viktigt att den informationen finns med i kommentaren..

Kom just att tänka på..

Satt just här och kom att tänka på bloggen i helhet, och kom fram till att jag faktiskt gillar den jävligt mycket, det är riktigt kul faktiskt, jag trodde inte till en början att det skulle vara det om jag ska vara riktigt ärlig, men fasen.. Man kan ju ha fel? Precis de hade jag.. ;)

Och jag kom även på att de som läser/kommenterar gör det hela så grymt mycket roligare! (Ingen nyhet precis) Det är ju trotsallt de som gör att man har inspiration till att ens logga in på blogg.se.. Så ett stort tack till er, det är ni som håller bloggandet/bloggen vid liv! ;)


Bye sålänge!

Detta hände oss när vi var ute.. + dagens fråga!


Foto: Jakob Andersson ©
Nikon D200 - 50/1.8mm


Nu i helgen när vi var ute och gick jag och min bror.. Medans brorsanstjej och hennes syrra var ute och red så höll brorsan på att sätta foten på detta as! Fy.. Så eftersom vi inte riktigt visste vilken väg brudarna tagit, så fick brorsan ta en pinne och flytta ormen åt sidan ifall de kom på hästarna och inte såg ormen.. Ormarna är väll rätt lata såhär års? Och kanske inte aktar på sig? Eller uppenbarligen gjorde denna inte de.. Den fräste somfan rent ut sagt.. När brorsan flyttade på den, så slingrade den åt alla möjliga håll, jag höll mig på säkert avstånd, men fick inga närmare bilder på den för jag fotade med mitt 50/1.8mm, lite småsynd att jag inte hade mitt 70-300mm med Macro-funktion? Hade kanske hunnit få riktigt fräscha close up-bilder på den. Men iallafall.. Det stör mig inte speciellt mycket, för jag känner att jag bör nog hålla mig på avstånd när det kommer till sådana här monster..


Dagens fråga..
Har du något djur du verkligen respekterar/fruktar/är rädd för?
Isåfall vilket?

Från helgen

Sliten..

Nu är jag astrött, ska kolla bloggmailen och sen blir det att dra och sova. ;) Har du kanske skickat ett mail till mig? ;) Haha. (Om inte? och du känner att du vill så finns jag på.. detvarmindag.blogg@gmail.com) Men men, imorron kommer det nya bilder iallafall hade jag tänkt, nu är jag sliten och trött. Så nu blire godnatt.


Ha de bra, vi hörs! Bye sålänge!

Mobilblogg!

MMSNu sitter jag med min brors flickvän och gör kladdkaka :) gott! Så nu är det inte långt kvar tills jag ska åka hem.. Tyvärr. Så jävla roligt här ju. Nu ska vi fortsätta sitta på golvet, och titta in i ugnen och bara vänta på att vi ska få hugga in! Bye sålänge!

14 September

Har haft det skitnice idag, vi har gjort massa saker.. gick upp i lagom tid, gjorde oss iordning och drog ut till landet dit min bror och hans tjej ska flytta, hans tjej och hennes lillasyrra skulle rida lite så jag och brorsan gick en sväng. Sen for vi hemåt och drog ut till landet där brorsanstjejs föräldrar bor, och där gick vi och träffade kattungarna, sen drog jag och brorsanstjejs lillasyrra ut med varsin moppe, hon tog sin och jag tog brorsans nya och for omkring för att köra in den lite, man måste ju åka omkring lite och gasa, bromsa och så för att den ska gå som den ska! ;) Aja, helgen här har varit grym, och jag vill inte åka hem idag..


Nehe, nu ska jag och brorsan dra oss och köpa pizza, GOTT! :)
Men ni får ha det såbra, vi hörs kanske senare! :)


Bye sålänge!

13 September

Vaknade nu för kanske en timme sen eller nått, och har suttit och snackat med min bror och käkat lite frukost. Nu ska vi göra oss iordning för att dra ner "på stan" och handla present till Far som idag fyller år! Grattis! :D Och sen drar vi in på butiken där brorsansflickvän jobbar.. Sen idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske ut till stugan och käka middag med Mor och Far, men ingenting som är bestämmt än! :) Så vi fårse.


Annars blir det kanske att dra med brorsansflickvän ut till stället dom ska flytta till om bara några veckor, för hon rider där ute, och då tänkte jag passa på att åka med och fota. Det är så grymt fint där ute! Shit. Plus att det faktiskt för tillfället är halvbra väder, (vilket innebär att det är molnigt men inget regn..) men bara för att jag skrev det där kommer säkert skuren snart.. ;) Men men, dags att dra och göra sig iordning. Men vi hörs säkert senare. Ha det bra där ute! :)


Som ni säkert förstått så blir det inga bilder förens tidigast söndag då jag kommer hem igen, ifall det nu fortsätter att vara uppehåll så att kameran kan åka med! :) Hoppas ni står ut? :)


Vad är dina planer för dagen?


Bye sålänge!

Tack så mycket!

Jag vill passa på att sända ett tack till er som läser min blogg, och till er som kommenterar. :) Det är så jävla grymt! Ni är så jävla grymma. :) Och tack till er som har mig som "bevakning" på bloggkoll.com. :)

Hösten är påväg..

Det är verkligen nått med detta datum..

Inte för att det är direkt nån nyhet? Alla märkliga ting händer precis just idag, eller hur? Sorgliga som märkliga.. Först och främst vill jag skänka en tanke till alla berörda av detta datum, flygkrashen som mordet på vår dåvarande utrikesminister. Alla tänker på er idag mer eller mindre. Och sen vill jag även berätta en sak som hände mig och min vän Fanny..


Råkade springa på henne och Bella idag när jag och min mor var och käkade, och så visade de sig att det skulle hållas någonting ute på Lager 157 här i stan, (ett ställe där de säljer märkeskläder billigare) och så frågade Fanny mig ifall jag kunde hänga med henne dit, och visst det kunde jag absolut göra då jag inte hade några somhelst planer för dagen, förutom fotojobbet som blev inställd pga modellen glömt bort att vi skulle ses i butiken idag.. men men tillbaka till det jag skulle berätta.. Jo, och så drog jag mig hem till Fanny (då hon åkte hem innan jag käkat klart med min mor) och sen började vi gå mot Lager 157, men när vi närmade oss så tyckte vi att det var märkligt lugnt och tyst där för att vara rea, konserter och partytält som det snackats om att det skulle vara där ikväll. När vi kommer närmare märker vi att det står flera Anticimex-bilar, och lägst in står en bil från Räddningstjänsten och det är avspärrat.. Vi får då syn på en skylt med texten "Stängt pga brand" och jag menar vad är oddsen att det i vanliga fall skulle ske? Eller är det bara ett sammanträffade med att det just idag är den 11 September?.. Jag tycker att det var grymt skumt iallafall, och samtidigt läskigt? Eller hur?


Det var allt jag hade att säga, hoppas nån orkar läsa! ;)
Bye sålänge!

Idol 2008

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666

Bilder från dagen

Pictures

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1294796/jorden-overlevde-domedagsmaskinen

Idag är ingen bra dag..

Så idag kommer det alltså inte att bli några uppdateringar, behöver vara för migsjälv. Gårdagen var skitbra fram tills tolvslaget, efter det gick det utför och allt blev ett helvete.. och allt känns just nu bara jävligt jobbigt.
Så ni får ursäkta, men idag får bloggen komma i andrahand.


Bye sålänge!

8 Septemer!
Idag har det varit skola såklart, och sen ja.. det har inte hänt speciellt mycket där inte. Haha. Nu blir det att chilla, ta en powernap, och sen börja göra sig iordning för sen ska klassen hem till Jossan på klassfest. Haha, gissa om vi kommer att vara en sliten klass imorron? Ja, rätt gissat! :D Men det ska bli roligt. Riktigt roligt. Min klass är grym! ;) Men men, dags för powernapen jag nämnde, men ni får ha det såbra! :)


Vill även passa på att gratulera Jossan som inatt 00:00 blir 18 år!
Grattis älskade vän <3


Klicka in på hennes namn (länken) och skriv grattis du också, det tar inte mycket av din tid. Det är något jag ber just dig om att göra. Jag menar, hon blir ju 18!!! :D Tack på förhand!


Bye sålänge!

Cold cold water

Svar på frågestunden!

Vilka bloggar inspirerar dig mest?
Elin,
http://nevnarien.se 
Oskar, 
http://thephotodiary.blogg.se 
Sebastian, 
http://sabbaa.se 

Jag kör mitt egna "race" men dom får mig att återfå motivation att plockafram kameran igen ifall det ett tag varit dåligt med de, då de är otroligt duktiga alla tre och nej.. Jag "härmar" dom inte och jag försöker inte på någotvis efterlikna dom, utan bara just de att när man ser deras grymma bilder blir man själv sugen att dra ut och fotografera. Så ligger de till! ;)


Flickor.
är de ett aktivt intresse, eller har du någon på g? :D
Jag kan säga så här mycket, Ja, jag har någon på G.


Vilken musik inspirerar dig? :)
Helt klart utan tvekan.. Lars Winnerbäcks musik.


Något speciellt du "måste" göra innan du dör?
Åka till USA ;)


Bästa minne hittills? :D
Oj! Shit. Måste vara alla dagar med min bästa vän Karin, min klass och Lars Winnerbäck-konserter.
Och att min blogg uppskattas såklart! :) Trodde aldrig det.Vilken linje går du på gymnasiet?
Barn och fritid, men har på senare tid kommit på att detta är nog inget jag vill jobba med.
Men man ska väll aldrig säga aldrig, det får framtiden visa.hur många bevakare har du på bdb?

Det är nått jag inte pratar om, knappt ens till mina vänner när dom frågar.
Fråga mig inte varför, men känns bara som att folk tar de fel och jag är inte den personen som på något sätt försöker/är divig. Jag är tacksam för varenda en av dom, och ja, tack till er! :)sjunger du mkt fortfarande?
eller har du lagt ner det ? det vore synd , din röst är bra . sök till idol?

Jag går inte längre och sjunger hos sångcoach/sångpedagog, men.. sjunger hemma.
Vi fårse hur det blir med idol, kanske nästa år, men ingenting som är bestämmt. :) Tack för stödet.När började du att fotografera? vad fick dig att börja med det? ;)
Sommaren 06 började jag med fotograferandet, och det var pga jag ville ha en digitalkamera, sen märkte jag snabbt att jag ville göra destomer men var begränsad med kameran jag hade. Och ja. Nästa steg blev då digitalsystemkamera. :)Råkade komma in på din blogg, jätterolig och trevlig. Skulle vara roligt att veta vilken sexuell läggning du har samt om du har någon pojk/flickvän eller så? :)
Jag är straight, och nej för tillfället har jag ingen flickvän men har "på G" (gillar inte uttrycket, men bästa sättet att förklara så att alla ska förstå) Haha! Så vi fårse vart de leder. Mer avlöjar jag inte, men det kommer att märkas säkerligen. :)


Vilken blogg är din favorit?
Jag har fler än en, men eftersom frågan inriktar sig efter just en, så blir mitt svar Nevnarien.se


Skulle du vilja träffa dina läsare ?
Alla skulle nog bli svårt tror jag, men visst det skulle vara kul. Men hur menar du med "träffa dina läsare" ? Alla på en gång, eller ifall jag stötte på dom, eller arrangera ett möte eller hur menar du?
Men visst, det skulle vara mycket roligt, dock känns de så främmande då bloggandet är så nytt för mig. Så känns underligt ifall det skulle hända mig. :) Haha.Hoppas ni fick svar på era frågor! :) Kul att ni tog er tid att fråga.

SISTA CHANSEN NU!

--->  K L I C K A   H Ä R !  <---

MOBILBLOGG

MMS

Då var man framme på IKANO-huset ;) och det är dags att spana! Haha. Trevligt blir det säkert. Ska spana in en bänk på IKEA som jag vill ha i mitt rum :) fårse vad mor och far säger om de;) Haha. Men nu ska vi kila vidare. Hörs senare. Bye sålänge!

Mot Linköping!

Så nu håller jag på att fixa mig iordning för att sedan dra till IKANO-huset/IKEA i Linköping, så det blir kanske inte uppdateringar på bloggen förens senare i eftermiddag eller något. Blir nog där ute hela dagen skulle jag tro. ;) Eller ioförsig jag kanske drar några mobilbloggar ifall jag hittar något roligt i nån affär. Så håll utkik haha! ;)


Dagens fråga!
Har jag några bloggläsare som bor i Linköping?Aja, det var allt jag hade att säga för nu, kanske ses där "ute" vem vet? ;)
Bye sålänge!

I like the way your sea sees me

Tänka sig!

Nu har jag laddat upp två inlägg med bilder.. (de två som du hittar under detta inlägget) och jag är faktiskt nöjd med bilderna. Riktigt nöjd. Då jag hade så jävla mycket (rent ut sagt) inspiration att fota igår. Och sen var man ju på ett av de finaste ställena som vi har här. Där man går ut på bergen och ser havet så långt ögat kan nå. Helgrymt! Kan även meddela att jag har flera bilder på lagret så de kommer nog upp vart efter för idag verkar de inte bli några nya bilder då regnar här. Suck. Annars hade jag tänkt ta en sväng idag med för att hålla humöret uppe. Men icke. :/


Vad ska jag säga mer.. Hmmm.. har nog ingenting mer eller jo! tänkte att jag kör sista chansen att ställa din fråga i frågestunden jag startade för nåndag sedan. Tänkte dra svaren senare ikväll/inatt. Så kom igen nu! Fråga på bara. ;)


Klicka HÄR för att komma till frågestunden och publicera din fråga. Men ni får ha det såbra där ute! Så hörs vi senare under dagen säkert. Tänkte dra och se vad de är på tv idag/ikväll. :)


Bye sålänge!

More photos

Photos from yesterday

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter fotosvängen och chillet. Det blev en cykeltripp på ca.. 2 mil. Och ja, vi for ut till ett ställe som heter Skanvik, finns nog inget ställe som är så lugnt som där såhär års.. (När det inte är högsommar dvs) Närheten till havet är det bästa med att bo här. Man har 10 minuter sen är man där. Vid vattnet. Och sen hitta det där stället som har lite extra tar inte lång tid. Fan. Säger som Felix "Om jag inte kommer att bo här sen i framtiden, så kommer jag åtminstone ha en stuga här!" jag känner att jag alltid vill ha en koppling hit, för staden är det absolut inget fel på. Verkligen inte. Men fick man ändra om lite så skulle det vara pricket över i't. Har förövrigt tagits massvis med bilder och motivationen till foto har varit högt idag! Great!


Sen efter svängen blev det ner till Mc'Donalds och chilla lite, och prata massor. Sen vidare hem till Felix för att chilla med varsin bärbar dator. Kan det bli bättre? Massa musik, snack och garv blev de. Svinroligt!


Det var allt jag hade att säga för nu. Nu ska jag slänga in bilderna i datorn och köra igång med att fixa dom. Bilder kommer upp idag eller imorron. Eller kanske båda delarna, vi fårse. Ha de bra!


Bye sålänge!

Fotodags! :D

Yes, nu drar jag och möter upp Felix och drar ut en sväng med kameran, Känner mig riktigt inspirerad. Tror att jag får rätt mycket ideér när jag känner mig nere. Så. Så blire! Uppdaterar senare! :) Ha det bra! Och snälla kom igen, inlägget under är en frågestund finns det ingenting ni undrar över? Är jag så ointressant? Wops! Ifall du skulle vilja så skriv din fråga i inlägget under. Hoppas jag fått några fler tills jag kommer hem iaf, det skulle nog göra min dag. Den har varit kass.

Har du en fråga? Varsegod!Yes, varsegod att fråga på, svarar senare i ett eget inlägg!

Vill du inte ställa din fråga i detta inlägget?
Utan vill vara anonym från övriga bloggläsare.
Skicka då din fråga till: detvarmindag.blogg@gmail.com
Och märk mailet med rubriken "Frågestund"


Kommer inte att skriva ut vem det är som ställer frågan!

4 September

Jaha idag har jag inte mycket alls att säga förutom att dagen har sugit totalt, varit stressad, irriterad och humöret har varit på bristningsgränsen hela tiden. Dagen började med att jag försov mig, men fick stressa somfan här hemma för att iallafall komma till skolan i tid. Väl där så var det massa grejer på religionen, sedan gick vi för att prova ut studentmössor/student-grejer,  (Ja, det är redan dags! Och idag var sista dagen för oss att beställa!) och det var ju somsagt inte bara vi där precis just då.


Så vi råkade komma 15 minuter försent tillbaka till lektionen efter våran lilla paus. Och läraren blev inte alls glad, jag vart irriterad och sa att det var väll självklart att vi gick dit eftersom det är sista dagen och att vi precis innan rasten hade jag varit inne och påminnt klassen att det var just SISTA dagen idag! Och då.. visst vi var sena, men vad ska vi göra? Iallafall ingen av oss hann beställa något på den rasten pga köerna men man hann iallafall se vad man skulle ha. Aja. Sen så begav vi oss hem till Victoria, skulle hälsa lite på hunden osv, och lyckades sedan komma därifrån sent för att vi skulle till ett gym på våran gympalektion och köra spinning och core (fyfan vad de tog!) Så skjutsade Victoria på min sadel (för min pakethållare är för ostabil för att klara en person på) och vi kom bara några minuter innan passet skulle dra igång. Stress med andra ord med att byta om och göra sig klar. Usch!


Efter det hem och duscha för gymmet ligger jättenära där jag bor, så passade på att käka också för jag inte hann med de på lunchrasten.. Och sen då blev vi 10 minuter sena med tanke på dusch, mat och tiden att ta sig till skolan. Vår dåvarande lärare flippade och pga detta ställde in lektionen och satte oss alla på ogiltig frånvaro från hela lektionen. Jag hade sagt innan att om han ens kommenterar nått så skulle jag flippa ur, vilket jag gjorde.. Och ifrågasatte honom hur han kunde göra så och varför? Jag sa även att detta var en engångsföretelese, och att vi inte ska hålla till borta på gymmet varje Torsdag, men han höll inte med mig. Utan ansåg att vi hade gott om tid på sig. (Men fattar han hur trött, seg, hungrig och svett man blir efter ett sådant pass? Förmodligen inte..) Och jag sa att han var töntig och vände mig och gick därifrån. Sen var min dag förstörd och jag är på grymt dåligt humör nu också!
 

Har även jobbat endel idag i butiken med fotograferandet av kläderna, men var på för dåligt humör för att ens orka längre än lite mer än 1 timme idag. Gosh. Sen har jag käkat lite kycklingtallrik med Linda på stan. Mycket trevligt. Och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Linda är bra. Nu sitter jag här, och ska dra mig till sängen och sova en sväng, så jävla irriterad och trött. Och sen blir det att göra klart ett arbete som ska vara inne idag. Ha det såbra! Vi hörs.


Bye sålänge!

Från dagenHemma!

Nu är jag hemma igen, och fan vad jag är trött! Jobbade 2tim och 30min idag med fotograferingen, och även Fanny var rejält trött när vi bestämmde oss för att sluta för dagen och dra oss hemåt. Välbehövt! Tog en sväng på stan medans vi väntade på stadsbussen som hon skulle ta för att slippa gå hela vägen hem till sig. Och jag passade på att köpa en parfym då min tar slut typ imorron ;) Haha.


Ska kolla igenom lite bilder snart som jag tagit idag, fårse ifall det blev något att ha.. Nu har jag ingenting mer att säga, för jag orkar inte tänka.. Men ta hand om er. Vi hörs.


Bye sålänge!

Mobilblogg!

MMS

Jaha, då var man igång igen som hard worker, men idag har vi Jossan med oss som assistent och hon får bära kläder och hjälpa till att rätta till kläderna osv. ;) Haha. Trevligt är det iallafall, vet inte hur länge vi ska jobba idag men vi kör sålänge vi orkar så att vi får bort endel, är klara med de första ombytena nu. Brudarna är nere i butiken och hämtar yttliggare kläder och jag ligger i en soffa som finns i lokalen vi fotar i. (Det är alltså i en utflyttad butikslokal i gallerian) nu är dom tillbaka igen hörs senare. Ha det bra. Bye sålänge

Inte helt lätt! Verkligen inte.

Fasen.. har kommit på att det faktiskt inte är helt lätt att "Nå ut med bloggen".. eller göra den mer offentlig så att säga, iofs kanske folk inte anser att min är mycket att ha, men det hoppas jag de tycker iallafall. Och samtidigt får man tycka vad man vill? Och tur är ju de att vi gör de, hur skulle världen vara annars? Sjukt tråkig, inte sant? Om alla var likadana.. Det är bara att skippa att kolla bloggen när den uppdateras eller kolla den alls om man inte gillar det man läser och ser, ingen idée att ens lägga energi på de, eller hur? Jag menar alla tycker vi ju olika om saker och ting, vilket man är väl medveten om? Iallafall de som har mognat till lite. Och det är det ju ganska få som har gjort, har jag märkt både här på bloggen och mångas andras bloggar och andra sidor.. Så.. Dit jag vill komma är iallafall..Är det något ni har tänkt på angående min blogg? Så är det nu frittfram att skriva frågor här, alltså drar jag igång en liten frågestund.. Vill man inte ställa frågan här så går det självklart bra att maila in den till detvarmindag.blogg@gmail.com svarar senare ifall det är nån som är intresserad och frågar något. Tacksam för frågor. :)Citat från Sebastian"Dumma frågor förtjänar dumma svar"

2 September, hard worker!

Yes, idag så har det varit skolan, den har väll varit sådär.. Det funkar eller så, inget bättre inget sämre. Eller missade jag nått roligt? Haha. Det som var bra idag i skolan var att vi på Religionskunskapen fick se på filmen Bruce den allmäktige, och den duger. Bättre än att få ha vanlig lektion iallafall och sitta och läsa sida efter sida.. Dock blev jag besviken på filmen första gången jag såg den, då alla sagt att den skulle vara så grymt bra, och därmed var mina förhoppningar höga och filmen levde inte alls upp till dom. Men självklart är det endel scener som jag håller på att skratta ihjäl sig. Men det är ju Jim Carrey vi snackar om, brukar inte kunna bli annat än totalt galet. ;) Men idag var jag för trött för att ens orka dra på smilegroparna, eller endel blev de såklart :D, men jag halvsov mest helatiden. Jaja. ;)


Sen idag efter skolan så började the hard work!.. Haha, nedå men ni vet jobbet jag snackade om? Jag ska ju plåta ALLA kläder i en butik som sedan kommer att läggas ut på deras hemsida, där de ska starta en webshop! Kommer absolut att länka när sidan är igång, då de som äger/jobbar där är grymt bra! Och kläderna fräscha somfan. (enligt mig.. och många andra!) Ehm, ja, så idag blev de ett pass på 1½timme, och det känns bra när folk frågar vart man varit och man kan svara "Jag har jobbat" känns lite sådär vuxenpoäng liksom (orka bli de snart påriktigt!?), haha! Men men, imorron blir det ner igen direkt efterskolan och köra mer hard work! :) Men det är roligt, så det är grymt värt de! ;)


Måste btw berätta en sak! Skulle köpa sån där "papper" ni vet.. som man har t.ex. när man målar om och sånt för att skydda golvet, sån skulle jag köpa för att dölja trägolvet då vi kör med vit bakgrund och då vill jag även ha vitt golv. Så sprang in på ett ställe, så jag och Fanny slet åt oss en sån rulle och begav oss till kassan.. När det väl är vår tur säger hon i kassan "Ja, det blir 595kr" jag ut brister "Va sa du?!" kvinnan i kassan, "Ja, 595kr" jag blir helt förvånad och ställer snabbt frågan "Har ni ingen billigare (A)?" kvinnan svarar "Jo, men detta är en exklusiv täcknings-grej man kan ha istället för att spackla väggar.." Då visade de sig att vi fått tag i nån specialgrej, vi som trodde att de endast skulle gå på max 50-150kr! Hahaha! (ska även tillägga att varan inte var prismärkt) så vi gick fint tillbaka till dit vi fann den, ställde tillbaka den och begav oss till stan, fick bli att inhandla 2 lakan istället att ha. Fungerar minst lika bra enligt mig. Haha.


Förlåt för ett jobbigt inlägg eller nått, hoppas nån orkar läsa då det sista var grymt roligt, vi skrattade somfan och upprepade konversationen mellan oss och kassörskan ex antal gånger påvägen ner till stan. Då framförallt min min var rätt ":O" när hon sa vad det kostade. Haha! Gosh. Roligt. Hoppas kunna bjuda på ett gott skratt, ha de bra ni! :D Så hörs vi.


Bye sålänge!

Dagens fråga!

Vad gör du precis just nu?

RSS 2.0