NÄR LIVET IBLAND KÄNNS TUNGT...

jakob, jakob andersson, detvarmindag, blogg, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, veckorevyn, veckorevyn.com, inspiration, förebild
När livet ibland känns tungt av olika anledningar så finns det få saker som är så fint som när ni, mina läsare, min lilla  "cyberfamilj" tar er tid att skicka uppmuntrande kommentarer här på bloggen, på min Instagram eller Twitter eller när ni skriver milslånga mail till mig som jag med ofta tårfyllda ögon läser om och om igen. Just nu har jag halkat in i en jobb period, och som många av er skrev igår - "Det krävs att vara stark för att våga visa sig svag." - Ni har så rätt. Ni är så kloka.
Igår ramlade ett sådant där fint mail in i inkorgen på mailen, inte ett milslångt sådant men precis lika fantastiskt.
— "Hej på dig... Jo, jag såg att du gillade mitt foto på Instagram. Jag ville bara säga att you make my day... Du har stått som en förebild länge för mig. Och jag vet inte riktigt hur jag ska tacka dig med att du stärkt mitt själv förtroende så som de är idag. De är galet vad bra du är!! Med glädje & respekt, önskar jag dig en trevlig kväll :) / En tjej med oerhört mkt lycka!"
Jag kommer nog aldrig riktigt att kunna förstå att jag kan vara någons inspirationskälla och förebild. Jag. Men jag vet att det är en fantastisk känsla. En obeskrivlig sådan. Jag anser att om jag kan inspirera en enda människa där ute så är det så mycket större än jag någonsin vågat hoppats och kunnat tro. Min blogg. Mina ord. Många hör av sig till mig och säger att jag är deras styrka, men vet ni vad? Ni är många gånger min styrka. Jag har så mycket att tacka er för. När livet känns tufft så läser jag igenom era mail och plötsligt är jag starkare än någonsin tidigare. Jag vill påminna er om att jag tycker om er så, så mycket. Kom ihåg det!
 

Min mail: detvarmindag.blogg@gmail.com

#FUCKPERFECTION

fuckperfection, fuck perfection, instagram, #fuckperfection, #fckperfection, viktor, viktor frisk, viktorfrisknu, the caroline, thecaroline.se, caroline, devote.se, nellie, nellie berntsson, nellieberntsson.se, paow, paulina, paulina danielsson, detvarmindag, jakob andersson, veckorevyn, veckorevyn.com, ideal, perfektion, förebild, inspiration, manlig bloggare, stockholm
Jag brinner för alla människor lika värde - Jag brinner för att påverka, motivera och inspirera. Jag delar min livshistoria i hopp om att kunna vara en inspiration för andra som behöver känna att de inte är ensamma. Att vi klarar detta tillsammans. Att ingen människa är perfekt men att vi måste lära oss att acceptera våra olikheter och ingen har rätten att behandla någon annan människa illa på grund av det faktum att vi är olika. Vi är alla olika, men unika. Kom ihåg det. Jag anser att man kan inte älska alla, men man kan acceptera och respektera alla. Det är det minsta vi alla kan göra. Acceptera och respektera.
De fantastiska bloggarna Viktor Frisk och Caroline har tillsammans med Carolines pojkvän Pierre tagit saken i egna händer just för att visa att alla människor är olika och att perfektion inte existerar. Inte någonstans. Vi måste inse att vi är fantastiska på vårt alldeles egna vis - Var och en av oss. Därför har de startat ämnet och hashtagen #fuckperfection. Vill du stödja detta? Använd hashtagen #fckperfection (ni kan inte skriva "fuck" för då visas inte taggen) i din nästa bild på Instagram. Inte nog med detta - De har dessutom släppt en kepskollektion med FUCK PERFECTION som tryck, dessa hittar du på www.rockandrevolt.se.
Mina fina vänner Nellie Berntsson och Paulina Danielsson visar sitt stöd tillsammans med Viktor och Caroline för FUCK PERFECTION genom att hjälpa till att agera ansiktena utåt för märket. Fantastiskt initiativ. Som jag sagt så många gånger förut, jag tror på er, varenda en av er som läser min blogg - Tillsammans kan vi skapa förändring inom mycket. Tillsammans.

INTE MER ÄN MÄNNISKA

20130429-182040.jpg
Idag tillåter jag mig själv att inte må bra - Det är okej att inte alltid vara den starka.

EN BÄSTA VÄN

jakob, jakob andersson, bästa vän, veckorevyn, detvarmindag, veckorevyn.com, instagram, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, stockholm
 
Att ha en bästa vän är något av det finaste som finns - Att ha den där människan som du kan dela varje tanke, känsla och åsikt med. Den där personen som förstår dig utan att du ens behöver förklara. Ibland behöver du inte säga någonting alls, den personen bara vet. Den där personen som aldrig lägger någon vikt vid vad du gör, vem du älskar, vem du är, vad du känner eller om du är arg, glad eller ledsen. Den där personen som håller om dig när du behöver någon som allra mest. En bästa vän.

ME SINGING

[youtubeplay id="haS_0C4x9fA" size="large"]
I fredags efter jobbet mötte jag upp min vän Jennie för att äta middag med henne och hennes mamma på Vapiano på Stureplan - Trodde jag. Vi satt på Vapiano och drack varsin strawberry daiquri när någon plötsligt håller för min ögon bakom min rygg. Jag kan inte gissa vem det är och när jag vänder mig om så står min bästa vän Karin där! Vi har inte träffats på över 5 månader och lyckan var total. Hon stannar hos mig över helgen, de har köpt vin, packat ner party-kläder och skrivit upp oss på listan på ett uteställe här i Stockholm - Helt utan min vetskap har de planerat detta i två veckor. Hur fina? Och nu har min bästa vän spenderat hela helgen hos mig. Jag är så obeskrivligt glad. Bästa, bästa vän. Så igår hade vi två en hemmakväll hos mig, bara vi två. Vi åt mat, efterätt och spenderade massvis av timmar sittandes i mitt kök - Resultatet blev detta lilla sångklippp med Robin Stjernbergs låt "You".

YESTERDAY

jakob, jakob andersson, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, stockholm, manlig bloggare, modebloggare jakob, jakob andersson, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, stockholm, bloggare, manlig bloggare, modebloggare, nellie, nellie berntsson, nellieberntsson.se molly, molly nutley, stockholm, bloggare, veckorevyn, veckorevyn.com molly, molly nutley, jakob, jakob andersson, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, bloggare, stockholm, manlig bloggare, modebloggare
Bilder från min Instagram - Ni hittar mig på @detvarmindag. Bild 1: Peppad kille på väg för att möta upp Nellie och hennes pappa. Bild 2: Jag och Nellie på Espresso House peppade inför mötet! Bild 3: Middag på Sushi Devil med Molly. Bild 4: Fina Molly och jag.

25 APRIL - VIDEOBLOGG

[youtubeplay id="Jf5E8ccmXQQ" size="large"]

"JAG PLATSADE ALDRIG IN DÄR"

jakob, jakob andersson, manlig bloggare, bloggare, modebloggare, personligt inlägg, från hjärtat, stockholm, detvarmindag, veckorevyn, veckorevyn.com, detvarmindag.se
 
Jag tänker. Jag lever. Jag är tacksam. Jag går genom folkvimlet och inser att mina ord kan ha påverkat precis just dig - Du som just mötte min blick. Du som såg mig passera i folkvimlet. Jag vet idag att jag driver en blogg, en blogg som blivit så mycket mer än bara en hjärtlös fasad. En ytlig sajt på nätet. Idag har den ett eget hjärta sammankopplat med mitt egna, som ett verktyg att förverkliga min framtidsvision och dröm om att påverka, förändra, inspirera och motivera unga - Om jag lyckas är någonting bara ni kan svara på, det är ni som sitter med facit i handen, inte jag. Jag försöker att ge min version av livet, hur jag hamnade just här, vem jag är och vad som format mig till den person jag är idag. Det finns så mycket, både med- och motgångar att dela. För det är viktigt att komma ihåg att även jag stöter på motgångar – Det finns en viss overklig fantasi och bild av att ”vi bloggare” lever det så kallade ”perfekta livet” där allt kommer som ett brev på posten - Där allt kommer gratis och att ha kommit hit har bara varit en ända lång färd på en räkmacka. Så är inte fallet. Som liten vet ni som läst mina personliga inlägg en liten del av den dagligen kampen jag fått stå upp och mot. Varje dag i flera års tid var en kamp, en kamp om rätten att få vara jag.
 
Idag väntar ett möte som kan leda mig in i en av mina stora drömmar - att få hjälpa, motivera, inspirera och dela min historia till de som behöver veta att de inte är ensamma. Det var precis det jag hade behövt höra när jag öppnade dörren till högstadieskolan i den lilla staden där allt som faller utanför de hundratals oskrivna regler, normer och mallar för hur en kille ska vara får stå ut med fruktansvärd mobbning – Och jag var en av dom. En av de mobbade. Varför? Jag platsade aldrig in där. Jag hade nog alla de fel som ni kan tänkas komma på när det handlar om att inte platsa in i dendär klassiska mallen för hur en kille ska vara. Jag har hela mitt liv blivit klassad som ”den där bögen” i den lilla staden i småland, och det är okej för mig. Fast att det egentligen inte är okej överhuvudtaget att verkligheten ska behöva, att den ska tillåtas vara sådan. Men idag är jag stark. Frukstansvärt stark. Jag menar inte fysiskt, utan psykiskt. Jag är härdad. Jag hört och jag har blivit kallad de allra mest vidriga saker ni kan tänka er om ni rotar i ert ”förbjudna” ordförråd. Längst där inne hittar ni en scen ur mitt tonårsliv. Idag är jag så pass stark att jag varken bryr mig om vad någon tycker, tänker eller tror om mig. Jag vet vem jag är. Jag vet vart jag vill. Och vill dessa människor lägga sitt fokus på vilken eventuell läggning jag kan ha, vem jag umgås med, hur jag klär mig, vem jag pratar med och så vidare så säger det så mycket mer om dom än mig. Allt jag kan säga är att jag tror att man blir kär i en person inte ett kön. Jag bryr mig inte, jag lägger ingen fokus vid läggning, kärlek eller vem det är man faller för – Händer det, så händer det. That’s it.
 
Jag står här, idag så mycket starkare än någonsin tidigare, jag har en skara fantastiska människor i form av läsare och ”fans” som följer mig, som ser mig som sin förebild och jag hoppas att ni vill fortsätta vara med mig på denna resan som står och väntar på en startsignal. Om dagens möte går igenom så innebär det att vi kommer att kunna ses i ett forum där jag får möjlighet att möta era blickar, se vilka ni på andra sidan skärmarna är och där jag faktiskt personligen får chansen att ge er en kram och tacka för att ni finns och sätter guldkant på min vardag.
 
När människor börjar prata med mig om min blogg och vi snabbt kommer in på kommentarer, mail och om händelser som exempelvis när ni kommer fram till mig på stan och hur fantastiskt fina ni är överlag så sitter jag där med rosenröda kinder och med ett leende som sträcker sig från ena örat till det andra och kan inte riktigt ta in varför jag förtjänar så mycket fint. Jag älskar er verkligen. Att få möjligheten att befinna mig här idag, att jag har en rad spännande projekt som ligger i planeringsfasen, är bara det ett stort steg närmare att få uppfylla några av mina stora drömmar - Mycket av detta har jag er att tacka för. Ni har varit som en terapi för mig och ni har varit med och skapat min självkänsla och självförtroende. Utan er hade ingenting av detta varit möjligt.

SPÄNNANDE MÖTE!

nellie, nellie berntsson, nellieberntsson.se, molly, molly nutley, jakob, jakob andersson, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, stockholm
Idag är det äntligen dags för det spännande mötet som jag nämnt tidigare i bloggen med ett företag här i Stockholm! Jag åker in till stan och möter upp Nellie och Molly efter lunch innan vi sedan drar vidare till mötet! Håll tummarna för oss. Allt jag kan säga - Spännande saker på gång!

JUSTIN BIEBER IS IN THE HOUSE

justin, justin bieber, jb, believe, believetour, stockholm, prat pr, jysk, bloggare, jakob, jakob andersson, manlig bloggare, modebloggare, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com
Älskar att Jysk och PR-byrån PRAT PR snappat upp att jag skulle på Justin Bieber igår! De budade nämligen över en överraskning till mig - Budkillen som levererade bar Justin Bieber-masken jag har på mig i inlägget under och levererade denna hälsningen tillsammans med ett paket innehållande ett Justin Bieber-bäddset till sängen och ett badlakan. Kreativ och rolig grej - Tusen tack!
Så till alla Beliebers, detta hittar ni hos Jysk.

JUSTIN HÄLSAR!

20130423-182706.jpg

@ JUSTIN BIEBER I GLOBEN, SES VI DÄR?

jakob, jakob andersson, konsert, justin, bieber, justin bieber, stockholm, globen, believetour, #believetour, detvarmindag, instagram, bloggare, manlig bloggare, veckorevyn, veckorevyn.com
Ikväll är det dags för Justin Bieber i Globen! Hoppas vi ses där! :)

SES VI @ JUSTIN BIEBER?

På väg in till stan för att möta upp min fina Lisa - Som jag saknat och längtat efter henne och nu ska hon stanna hos mig ett par dagar. Lyckan är total! And you know what? Imorgon ska vi på Justin Biebers konsert i Globen. Ska bli riktigt kul! Någon av er som ska dit? Ses vi där? Skulle vara himla kul att träffa någon av er.
jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com jakob, jakob andersson, detvarmindag, stockholm, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, fashion, mode, stil, outfit, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com
Hej kära ni! Allt bra med er? Så här såg jag ut igår. Min nya unisex-tröja från About Knowing Ed / Klocka från Daniel Wellington / Solglasögon från Ray Ban / Skinnjacka från Jofama / Väska från RE: Accessories / Jeans från Dr. Denim Jeans / Skor från H&M.
Har haft en helt fantastisk helg - Mina föräldrar är här och hälsar på, igår blev det en långpromenad längst med Norrmälarstrand i solskenet och fika på Orangeriet tillsammans med min faster och hennes sambo.

EN DAG PÅ STAN

20130420-220506.jpg
Denna jackan från H&M fick flytta in i min garderob idag! :) Gillar den skarpt.

LOOK OF TODAY

20130420-110117.jpg
Idag har jag på mig min nya unisex-sweater från ett av mina favoritmärken - About Knowing Ed. Vi ses på stan idag! :)

"DU LYCKADES BYGGA EN DRÖMVÄRLD."

jakob, jakob andersson, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, modebloggare, manlig bloggare, bloggare, stockholm
Hur ska jag någonsin kunna lita på någon igen? Det stör mig något fruktansvärt så här i efterhand hur jag kunde tillåta mig att bli fullständigt överkörd, och inte nog med det. Dränerad på hoppet, tron och tilliten till en annan människa. Men kanske måste man uppleva detta, för hur konstigt det än må låta, - Lära sig av sina misstag. Egentligen vill jag absolut inte se Dig som ett av mina misstag, du om någon borde veta detta, men när jag vet att du aldrig kommer att svälja din stolthet och höra av dig som en vuxen människa så känns misstag som mitt enda alternativ fram tills du ger mig motsatsen. Eller ska jag kanske säga - OM den dagen kommer då du ger mig motsatsen. Ger mig någonting att reparera och bygga på - Eftersom det nu aldrig kom att bli något "vi" så kunde det åtminstone blivit en fantastisk vänskap. För mig var du speciell.
 
Och vet ni - En av de mest beundransvärda personlighetsdrag jag vet är när en människa kan ha den insikten att kunna erkänna och se sina egna misstag, se sin egna del i något som gått fel. Jag hoppas att du en dag blir den där vuxna människan som visar att alla de för mig idag, tomma orden du sa - "Vad som än händer Jakob så vill jag aldrig förlora dig. Aldrig någonsin. Det kommer jag aldrig tillåta mig själv att göra." - Vart är den verkligheten? Vem försöker vi lura? "Vi", du och jag som var så lika kring så mycket, och plötsligt var vi som natt och dag. Så olika. Det var som ett knapptryck så infann sig plötsligt en ny, för mig helt främmande människa i mitt liv. Skrämmande. Skrämmande tanke. För en sak är säker, jag skulle aldrig ha gjort så här mot dig. Aldrig någonsin. Och det vet du precis lika bra som jag.
 
Har du, du som läser detta, någonsin känt den där ”ment-to-be”-känslan? Känslan när allt bara känns SÅ rätt. Den där känslan som säger att det är precis såhär det ska vara och kännas. Precis, exakt, just så. Jag har. Trodde jag i alla fall. Efter månader av av timtals långa konversationer och samtal så lyckades man bygga upp någonting – En förväntad, en längtan - Mer exakt vad det var går inte riktigt att sätta fingret på, men något var det. Minuter blev till timmar, som blev till dagar, som blev till veckor som i sin tur blev till månader. Och som ni säkerligen förstår, och många av er också säkert vet, så kan känslor på något underligt sätt ändå infinna sig där och då - I vad som tycks vara en perfekt liten bubbla fyllt av ett rus, en känsla, ett pirr, en dröm, en fantasi. Men precis där, när drömvärlden byggts upp till ett litet personligt paradis så rasade det, allt visade sig vara en lögn. Du krossade ett hopp, en tillit och en tro. Du krossade en liten, liten del av mig, som idag blivit till ett litet, litet ärr men också en erfarenhet. En erfarenhet rikare är jag på många sätt, men också en tillit fattigare - Du gjorde så att det blir svårare för mig att lita på någon ny människa igen.
 
Du var en av de personer som mycket väl visste hur svårt jag har att lita och öppna mig fullt för nya människor, hur rädd jag är för att bli sviken då jag gått på den nitlotten förut, du var en av dom som vet vad jag fått gå igenom för att befinna mig här. Tack gode gud att jag är tusen gånger starkare idag än vad jag någonsin tidigare varit, men att lita på nya människor är fortfarande minst lika svårt som förut. Du sa att jag visste mycket om dig som andra runt omkring dig inte ens visste. Jag stöttade dig och fanns där alla dom gånger då du behövde mina tankar och råd eller bara någon som lyssnade på dig - Någon som lyssnade utan att döma. But I guess, that wasn't good enough? Och inte nog med det, jag såg vem du var för den du var. På riktigt. Faktum är, du var en av de finaste personer jag lärt känna vars skratt, leende och humor jag kunde beundra i timmar och som gjorde att jag konstant gick omkring med en bra känsla i magen och ett leende på läpparna. Och den du är just nu, det är inte du. Vi vet det både du och jag.

FÄRGGLADA FÖTTER

jakob, jakob andersson, bloggare, modebloggare, veckorevyn, veckorevyn.com, strumpor, strumpkomaniet, strumpkompaniet.se, stockholm
Igår var det vårkänslor till max och idag öser regnet ner - Mindre kul! Denna gråa dagen till ära så passar jag på att dra på mig ett par färgglada strumpor. Dessa färgklickar till strumpor liknar "Happy socks" men kommer från Strumpkompaniet. Kul med färgglada och mönstrade fötter ibland! :)

ETT SPÄNNANDE MÖTE

20130417-202124.jpg
Har varit på ett obeskrivligt spännande och mycket lovande möte med ett fantastiskt klädmärke! Håll tummarna för mig nu kära ni. Jag är så glad - Lyckan är enorm.

TACK FÖR ERT STÖD.

TACK! ♥ Tack snälla alla ni som på ett eller annat sätt som har kontaktat och/eller gett respons via instagram, facebook, twitter, bloggar och mail på gårdagens inlägg om "#fitinspo", mat- och träningshets. Det värmer verkligen! Skrev från hjärtat om ett viktigt ämne som behöver pratas om. Så många gånger som jag fått kommentarer och mail från unga människor som tvivlar på sin duglighet, och det gör precis lika ont varje gång.
Därför tänker jag inte bara stå på sidan om och låta detta ske. Låta unga människor få ytterligare komplex och finna ytterligare en anledning till att tvivla. Jag tycker inte att det är okej att uppmana människor till sjukliga förhållanden till både mat och träning. Klicka här för att läsa inlägget.

Ni hittar mig på Instagram @detvarmindag / Mail: detvarmindag.blogg@gmail.com / Twitter: @detvarmindag

  linda hallberg, jakob andersson, detvarmindag, instagram, manlig bloggare, förebild, inspiration, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com, fitinspo, fettinspo jakob andersson, detvarmindag, instagram, manlig bloggare, förebild, inspiration, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com, fitinspo, fettinspo jakob andersson, detvarmindag, instagram, manlig bloggare, förebild, inspiration, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com, fitinspo, fettinspo, twitter jakob andersson, detvarmindag, instagram, manlig bloggare, förebild, inspiration, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com, fitinspo, fettinspo
Jag kan inte låta bli att bli fruktansvärt provocerad över det samhälle vissa ”mediapersoner” är med och bidrar till. I många, faktiskt de allra flesta fall, så bidrar vi till en positiv förändring, använder våra roller som förebilder på ett fantastiskt sätt och kan påverka enormt genom det vi har att säga och göra - Det är verkligheten. Vi är förebilder, det är fakta. Men att en alldeles för stor skara människor år 2013 totalt snöat in på mat- och träningshets gör mig uppriktigt förbannad. Där människor dag ut- och dag in bombarderar sina läsare på bloggen, på twitter och Instagram och trycker upp bilder i ansiktet på sina ”fans” med kilometersiffror, bilder på "antal brända kalorier"-mätaren på crosstrainern och överöser med hälsosamma frukost, lunch, mellanmål och kvällsmatsbilder gör mig så arg. Hela jävla livet handlar om kalorier, frukter, kesella, kvarg, powerwalk, situps och antal sprungna kilometer. Här någonstans har det väll ändå gått över styr?
 
Jag har ingenting emot människor som väljer en hälsosam livsstil där de motionerar för sin kropps bästa och äter hälsosam mat för sitt egna välmående. Det jag har problem med är detta extrema behov av att ”printa in det” i huvudet på  hela sin omvärld. På varenda människa som följer dig som om du vore deras gud eller gudinna. Där de hela tiden ska vara så förbannat skenheliga och duktiga. Inte en chokladkaka så långt ögat kan nå. Kom inte och säg till mig att detta inte är att misshandla sin kropp? Ingen kan påstå att du kan uppnå makalösa resultat på bara 2-3 veckor genom att "äta och motionera rätt" - Det handlar om svält och minimalt intag av näring. Att ha mage att då hashtaga - ”#fitinspo” ”#getfit” och så vidare när det du i själva verket borde hashtaga är ”#onyourwaytogetaneatingdisorder” är för mig helt sanslöst. Men också så sorgligt. Jag kan inte låta bli att bli ledsen. Allting som har med träning, att få kroppen att må bra och innebörden av hälsosam livsstil har totalt tappat fotfästet och övergått till vad som kan liknas ett maratonlopp i vem som kan bli smalast inför #beach2013. Jag blir så arg, för det är SÅ fel. Träna och ät rätt för dig och din kropps bästa - Inte för att glänsa på stranden i sommar!
 
Jag vet att jag är född ”naturligt smal” eller hur man nu ska säga, men jag har fortfarande en ”liten fettbulle” strax under naveln som bildar en valk när jag sitter ner - Och? Vem lider av den? Inte jag. Den får sitta där, som min lilla maskot på att jag ibland unnar mig chips, coca cola och godis. Och visst har jag också drömt om ett riktigt 6-pack till mage både en, två och tre gånger, men ”in the end of the day” så orkar jag faktiskt inte bry mig. Jag mår bra. Min kropp mår bra. Jag äter bra, men unnar mig också det goda världen har att erbjuda mellan varven.
 
Räcker det inte med att vi idag redan har ett samhälle, en genomgående trend där unga människor överlag inte är nöjda med sig själva - De är inte nöjda med vad de ser i spegeln, de är inte nöjda med det faktum att där inte finns några magrutor och är inte det problemet så är de inte nöjda för att magrutorna inte är nog synliga, och jag vet att mycket beror på just detta - ”#Beach2013”. När ska människor vakna och se det? Se sin del i de sjukliga ideal ”vi” är med och gillar och delar både en, två och tre gånger tillsammans med hashtagen ”#fitinspo”. Aldrig. Jag tänker inte kalla er för inspirationskällor eller motivation. Ni är skräckexempel. Ni skapar mer problem än vad ni motiverar folk till en powerwalk eller hälsosam livsstil. Ni bidrar till att människor utvecklar nästintill sjukdomsliknande symptom och förhållanden till mat, tränings och innebörden av en hälsosam livsstil. Jag blir arg. Jag blir ledsen. Jag blir provocerad.
 
HEJA #FETTINSPO.
 
jakob, jakob andersson, detvarmindag, instagram, bloggare, modebloggare, manlig bloggare, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com

SPÄNNANDE MÖTE MED NELLIE & MOLLY

jakob andersson, detvarmindag, nellie, nellie berntsson, molly, molly nutley, bloggare, inspiration, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com
Kan berätta en sak för er - Nästa vecka är det dags för ett efterlängtat och väldigt spännande möte tillsammans med ett företag här i Stockholm tillsammans med Nellie och Molly! Kort och gott  - En av, i alla fall mina, största drömmar kan komma att gå i uppfyllelse i och med detta.
Jag är verkligen så obeskrivligt glad och stolt över att göra detta tillsammans med dessa två fantastiska människorna! Kan inte säga så mycket mer om detta projektet i nuläget, men om detta blir verklighet så kommer vi att få möjligheten att träffa många utav er - Vilket vore helt fantastiskt!
Besök tjejernas bloggar - Nellie - http://www.nellieberntsson.se Molly - http://blogg.veckorevyn.com/mollynutley
Kära vänner! Ni missar väll inte att delta i min tävling där du kan vinna ett valfritt par jeans från The Local Firm? KLICKA HÄR för att komma till tävlingen. Tävlingen avslutas imorgon! :) jakob, jakob andersson, detvarmindag, vr, veckorevyn, veckorevyn.com, bloggare, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, jeans, the local firm, jofama, aloha from deer, sweater

AND THEN WE GO BACK, THIS IS THE MOMENT

jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil jakob, jakob andersson, blogg, detvarmindag, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, outfit, mode, stil
Solglasögon från Ray Ban / Halsduk från Vero Moda / Skinnjacka från Jofama 2013 / Sweater från Aloha From Deer.com / Klocka från Daniel Wellington / Jeans från The Local Firm / Skor från H&M.

SÖNDAGSHÄNG

20130414-172955.jpg
Söndagshänger med mig själv, en kaffekopp och webbtv hemma i soffan! Bra söndag. Välbehövd söndag. Insåg häromdagen att jag inte haft en lugn vecka sedan över sex veckor tillbaka! Kanske var på tiden nu? Svar - Ja! :)

NELLY.COM + RIVER ISLAND

felicia, felicia åkerström, akerstrom, akerstroms.devote.se, devote, jakob, jakob andersson, detvarmindag, veckorevyn, stockholm, veckorevyn.com felicia, felicia åkerström, akerstrom, akerstroms.devote.se, devote, jakob, jakob andersson, detvarmindag, veckorevyn, stockholm, veckorevyn.com, nelly, nelly.com, lanseringsfest, event, river island felicia, felicia åkerström, akerstrom, akerstroms.devote.se, devote, jakob, jakob andersson, detvarmindag, veckorevyn, stockholm, veckorevyn.com, nelly, nelly.com, lanseringsfest, event, river island felicia, felicia åkerström, akerstrom, akerstroms.devote.se, devote, jakob, jakob andersson, detvarmindag, veckorevyn, stockholm, veckorevyn.com, nelly, nelly.com, lanseringsfest, event, river island
I torsdags var jag inbjuden på Nelly.com's exklusiva release-event i och med lanseringen av River Island hos Nelly. Mina fina vänner Mira & Thilda - 365days.se stod för inbjudningen (tack ännu en gång fina ni!) och på plats bjöds på trevliga människor, goda drinkar och en fantastiskt duktig artist som sjöng i en speciell, liten, men ack så fin lokal högst upp i ett lägenhetshus intill Stureplan. Fantastiskt. Med mig hade jag min fina vän Felicia.

@ FARSTA CENTRUM

jakob, jakob andersson, detvarmindag, instagram, detvarmindag.se, veckorevyn, veckorevyn.com, modebloggare, manlig bloggare, bloggare, stockholm
På väg till Farsta Centrum med min fina vän Jennie! :)
Har på mig min nya t-shirt från det nystartade, och asgrymma klädmärket Things To Appreciate. Älskar passformen, designen och trycket! Och vet ni, bäst av allt - Alla deras plagg är unisex, vilket betyder att de passar för både tjejer och killar! Hur bra?
I övrigt har jag på mig skinnjacka från Jofama SS13 / Bomberjacka från H&M / Jeans från The Local Firm/Brandos.se / Skor från Palladium.

TIPS - SOLGLASÖGON FÖR HONOM & HENNE

solglasögon, för honom, för henne, kille, tjej, unisex, eyewear, sunglasses, inpiraion, blogg, bloggare, modebloggare, fashion, fashionista, veckorevyn, veckorevyn.com, jakob, jakob andersson, detvarmindag, manlig bloggare, mode, stil, outfit, stockholm
Tänkte tipsa om lite solglasögon för både honom och henne samt en del unisex-modeller - Ni hittar några av mina utvalda favoriter från diverse webbshoppar i mitt kollage ovan. Är säker på att många av er redan, som jag, plockat fram och promenerar omkring med ett par rejäla guldkorn på nästippen där ute! :) Solglasögonen i mitt kollage ovan kommer från Barabrillor.se, Lensway.se, Nelly.com och Loveyewear.se.

TÄVLING!

Jag har i och med att Brandos.se tagit in 600 jeansmodeller i sitt sortiment fixat så att jag får ge bort ett valfritt par jeans från märket The Local Firm till en av er! Kille eller tjej - Alla kan vara med och tävla.
Allt du behöver göra är: - Klicka in HÄR för att komma till jeansen och välj det par du skulle vilja vinna. - Lämna sedan en kommentar i detta inlägget tillsammans med namn, email-adress samt länk till det par du önskar vinna!
Därefter är du med och tävlar. Tävlingen pågår till och med tisdag 16/4. Lycka till! :)
jakob, jakob andersson, detvarmindag, vr, veckorevyn, veckorevyn.com, bloggare, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, jeans, the local firm, jofama, aloha from deer, sweater

"TOGETHER WE ARE STRONG"

"Jakob, jag köpte detta bäddset till dig bara för att jag kom att tänka på dig så himla mycket när jag läste sista raden - Together we are strong."  - Tack världens bästa mamma! Tack hela min fantastiska familj som alltid trott och tror på mig i allt jag gör och står bakom mig i de val jag gjort i livet! Ni är min styrka och jag älskar er så, så mycket.

MORGONMÖTE

20130409-113258.jpg
Morgonmöte - Check! Sprang även förbi NYX Cosmetics butiken i Gallerian och nu sitter jag med en Vitamin Well Focus i handen på väg till kontoret!
Kika in lite senare idag då kommer det upp en tävling här! :)

FUCK CANCER

[youtubeplay id="TupH1Oax_5M" size="large"]
Jag står fast vid att jag tror att vi, jag och alla ni som läser min blogg tillsammans kan åstadkomma en enorm skillnad. Inte för att jag tror att jag har den makten, utan för att jag tror på oss tillsammans. Du och jag.
Jag har sedan länge följt organisationen Ung Cancer på Facebook och slutar aldrig att inspireras av det fantastiska arbete dessa eldsjälar lägger ner i kampen mot denna sjukdomen - men framför allt den enorma kamp de dagligen ger sig in i för att hjälpa de människor som idag promenerar på vår jord med just diagnosen - Cancer.
Jag har valt att precis som mina vänner Cimon & Angelica att använda min blogg till att vara med och sprida budskapet - Gör det du också? Kan vi inte hjälpas åt? Dela denna på din blogg, Facebook eller Twitter. Var med och hjälp till att kunna göra skillnad mellan liv och död. Kom ihåg - Du och jag kan göra fantastisk skillnad, vi måste bara tro på varandra och jag lovar dig - Jag tror på dig.
Kom ihåg - Imorgon kan det vara du, jag eller någon du älskar som drabbas. Så var med och gör skillnad redan idag! Jag vet att vi kan. Tillsammans.

MONDAY INSPIRATION

quote, inspiration, jakob andersson, jakob, detvarmindag, veckorevyn, bloggare, veckorevyn.com, citat, förebild, instagram, manlig bloggare, mode bloggare quote, inspiration, jakob andersson, jakob, detvarmindag, veckorevyn, bloggare, veckorevyn.com, citat, förebild, instagram, manlig bloggare, mode bloggare Ni hittar mig på Instagram @detvarmindag.
Två inspirerande quotes från Instagram som verkligen beskriver mitt sätt att tänka inom mycket. Jag hoppas att via min blogg, mina texter och bilder att kunna vara en förebild för någon där ute - En förebild för någon som kanske går igenom eller har gått igenom samma sak som jag gjorde under min skoltid och behöver få veta att han eller hon inte är ensam, och framför allt - Det blir bättre. Jag vill kunna visa att trots mobbning kan man åstadkomma mycket, uppfylla sina största drömmar och aldrig tillåta "dom", mobbarna, att vinna över dig, just för att du är fantastisk precis så som du är.
Jag vill kunna vara en stilförebild för någon, en förebild som visar att jag står bakom kampen mot mobbning, en förebild som visar att det går att uppfylla sina drömmar trots att livet just nu eller då känns tufft. Jag tror på er, varenda en av mina fantastiska läsare och det hoppas jag att ni vet. Jag vill vara med och skapa en förändring. Tillsammans med er. Ja, det finns helt enkelt så himla många olika sätt att vara någon annan människas förebild och jag hoppas att jag kan vara det för någon, på något sätt.
Här har ni de tre fantastiska människorna som förgyllt min tillvaro helgen som var, likt så många gånger tidigare. Detta är de tre personerna som står mig allra närmast och som jag värdesätter något enormt. Ni är fantastiska - Fantastiska ni.
jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se
Jacka från JOFAMA / Sweater från Aloha From Deer / Ringar från ItemsByJohanna.se / Klocka från Daniel Wellington / Jeans från The Local Firm/Brandos.se / Skor från H&M / Solglasögon från Ray Ban
Har haft en helt fantastisk helg! Har nämligen haft några av mina absolut närmaste vänner - Fanny, Linda och Alexandra här hos mig för första gången. Bästa. Och, såhär såg jag ut igår när jag och mina fina var på stan, kikade i butiker, drack vaniljlatte från Espresso House i mängder. Vill även säga tack till de fyra söta tjejerna som kom fram och tog bild tillsammans med mig på stan! Fina ni.

SNEAK PEEK

jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se jakob, jakob andersson, detvarmindag, bloggare, manlig bloggare, stockholm, modebloggare, fashion, fashionista, mode, stil, outfit, veckorevyn, veckorevyn.com, aloha from deer, jofama, brandos, brandos.se, the local firm, jeans, items by johanna, itemsbyjohanna.se
Hej mina vänner! Haft en fin helg? Bjuder på en så kallad "sneak peek" på hur jag såg ut igår! Mer outfitsbilder kommer senare. :)

THE SUN IS SHINING

jakob, jakob andersson, detvarmindag, manlig bloggare, stockholm, fashion, outfit, mode, stil, inspiration, modebloggare
Inte nog med att livet faktiskt känns magiskt, det är även fredag och strålande solsken, men inte nog med det... Jag är extra glad just idag av en speciell anledning - Jag får nämligen finbesök över i helgen av inga mindre än mina fantastiska vänner Fanny, Linda och Alexandra! Har sett fram emot detta sedan jag flyttade hit till Stockholm och nu äntligen kommer de och hälsar på för första gången.
I helgen kommer jag även att dra igång en tävling här i bloggen! Så håll utkik kära ni.

THIS WAS MY YESTERDAY

jakob, jakob andersson, detvarmindag, manlig bloggare, stockholm, fashion, outfit, mode, stil, inspiration, felicia, felicia åkerström, akerstroms, akerstroms.devote.se, modebloggare Bild från min Instagram @detvarmindag.
Mötte upp Felicia efter jobbet igår inne i stan, vi tog en promenad och satte oss sedan ett par timmar på Espresso House inne på NK och njöt av varsin kaffe och pratade ikapp den senaste tidens händelser. En riktigt bra torsdag med andra ord!
Jag vill även passa på att säga TACK för ert fantastiska stöd ni visat extra mycket de senaste dagarna i form av kommentarer, meddelanden och mail. Det finns inga ord som kan beskriva vad det betyder att ha ert stöd i allt jag gör! Tack kära ni! Tack.

#FETTINSPO

jakob, jakob andersson, inspiration, veckorevyn, stockholm, bloggare, detvarmindag, manlig bloggare, modebloggare, mode, outfit, stil, fettinspo
Jag är så trött på all tränings- & mathets som översvämmar allt från Instagram, Twitter till diverse bloggar "Inför beach 2013" som det så fint heter och allas tjat och extrema uppmaningar, som för varje uppladdning övergår till att allt mer likna tvångstankar - allt för att uppnå den så kallade "perfekta kroppen" fram tills strandsäsongen drar igång.
Jag tror att människor ibland glömmer bort vilket inflytande och påverkan de har på andra människor och hur lätt det är att överföra dessa ideal och all denna "hets" till någon annan människa som i sin tur riskerar att utveckla någon form av sjukdom. Exempelvis: En ätstörning eller annan ohälsosam relation till både mat och träning. Jag tror på träning och motion för sitt egna och sin kropps välmående, inte för att glänsa på stranden 2013.
Hur som helst, här ser ni en 22 års otränad kropp och här tar jag avstånd från och skippar all hets om mat och så kallad "#fitinspo". Let's do this - #fettinspo!
jakob, jakob andersson, detvarmindag, instagram, bloggare, manlig bloggare, stockholm, veckorevyn, veckorevyn.com, modebloggare, fashionista, fashion, mode, stil, outfit,
 
 
Året är 2013 och för mig personligen känns det självklart att vem som helst får älska vem man vill oavsett kön, hår- eller hudfärg och vilken läggning personen i fråga har är för mig helt ointressant. Att en annan människa får älska vem den vill oavsett hudfärg, härkomst eller kön känns precis lika självklart som att alla människor behöver äta för att överleva. Vi är alla människor, vi föds alla med olika förutsättningar i livet men jag tycker att denna rättigheten borde vara självklar för alla. Alla har rätten att älska. Alla har rätten att vara. För mig spelar det ingen roll du om du gay, bi, hetero eller transsexuell, det är ingenting jag reflekterar över och jag står fast vid mitt sätt att tänka – Jag tror inte att man blir kär i ett kön, man blir kär i en person - därför blir just personens kön oviktigt.
 
 
I fredags var jag ute och dansade tillsammans med mina vänner – Under kvällen träffade jag på tre personer som kom fram och berömde mig för min blogg och ville ta bild tillsammans med mig. Jag blir otroligt smickrad och rörd och ni ska bara veta hur otroligt glad jag blir inombords när detta händer - Att detta faktiskt händer mig även i min hemstad. Men vet ni, när jag står där på nattklubbens uteservering klockan 01:00 en fredagsnatt i mars och pratar med tjejen som kommit fram och som överöste mig med fina komplimanger så plötsligt kommer en främmande tjej (som tidigare under kvällen sagt hej) fram från ingenstans och säger – ”Du är gay! … Va?” - ”Lite halvt i alla fall … Eller?”.
 
 
Ursäkta men vem är du? Och vad tar du dig för rättigheter att kasta ur dig någonting sådant? Om det nu var eller är så, vad har du av alla människor med det att göra - Egentligen? Absolut ingenting. Och framför allt, vad spelar det egentligen för roll?
 
 
Idag är jag van vid människors kritiska, fundersamma och dömande blickar och kommentarer bakom min rygg, men det berör mig inte längre. Jag tänker inte låta min personlighet och vem jag är begränsas på grund av någon annan människas oförstånd, förutfattade meningar eller brist på förståelse. Jag tänker aldrig låta dom varken bryta ner, omforma eller försöka skapa en sida av mig som inte är jag. Vem ska någonsin kunna älska mig om jag inte tillåter mig själv att älska mig? I was born this way baby.Jag vill, hoppas och önskar att alla människor, alla de fantastiska människor jag når ut till genom mina sociala medier kunde ta efter och våga älska sig själva, våga acceptera att de må i andras ögon vara "annorlunda" men att det är okej. Det är okej att vara du, och du är fantastisk precis just så. Kom ihåg det.
 
 
Jag kan bara vara den jag är och jag behöver inte varken förklara eller försvara mig för någon. Aldrig någonsin. Jag lever mitt liv, precis så som jag hoppas och önskar att du också gör. På ditt sätt. Du är unik - Och perfektion är ingenting vi behöver försöka eftersträva, för det existerar inte. Jag ska aldrig behöva försvara min person, särskilt inte för en människa som jag inte känner – och jag tänker faktiskt säga att jag återigen får bekräftat att detta är den typiska småstadsmentaliteten, att man ska behöva bli konfronterad, påhoppad, trakasserad, mobbad för vem eller hur man är och det är inte okej.
 
 
Om jag inte hade varit så stark i mig själv så skulle detta kunnat i någon annans ögon vara ett rejält påhopp och ett rejält övertramp - I vissa fall till och med mobbning. Tänker sig inte människor för? Verkligheten är faktiskt den att dina ord och dina handlingar kan såra en annan människa och i slutet av dagen så är vi inte mer än bara människor – både du, jag, han och hon.
 
 
Tänk på att dina handlingar i vissa fall till och med kan vara skillnaden mellan ett liv och någons död. Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra så att alla kan känna att de duger precis så som de är och att alla känner att de tillför någonting fint i vår värld. Tillsammans.

GÅR INTE RIKTIGT ATT BESKRIVA

20130403-202319.jpg
Jag blir så himla glad - Det är läsare som Emilia som förgyller mina dagar om och om igen. TACK fantastiska ni! Kom ihåg att ni jättegärna får komma fram om ni ser mig på stan eller så. Det värmer!
RSS 2.0