LÄSARE PÅ STAN IDAG

Träffat och kramats med så många fina läsare/fans på stan idag! Blir så otroligt rörd och glad av att ni kommer fram och hälsar. Skicka gärna bilderna vi tog tillsammans till mig på detvarmindag.blogg@gmail.com.

TREASUREISLAND

Mina nya fantastiskt fina armband från svenska märket Treasureisland! :)

SMILE

YOU HEARD MY VOICE

 
Skinnjacka från JOFAMA // Stickad tröja från About Knowing Ed // Halsduk från Zara // Jeans från H&M // Skor från Björn Borg

SO SHAKE THAT ASSSSSSSSSS.

 
Ser ni mig på stan i poser liknande dessa... Var lugna, det är bara jag som försöker att få till några bra outfits bilder! Haha. Ska vi säga... Här får ni dagens outfit? Nej då, "riktiga" outfits bilder kommer senare. Håll utkik mina vänner! Ville bara visa upp hur det ser ut när jag kikar igenom min kamera efter en dagens outfit-fotografering. Haha! ;)

#MODETTEHILFIGERDENIM

I torsdags blev jag inbjuden av fina Nicole till Modettes event i Tommy Hilfigers butik på Biblioteksgatan här i Stockholm. Så otroligt kul att träffa alla härliga människor, vänner och nya bekanta - Och inte minst alla skrattattacker inne i fotobåset! Fick dessutom med mig en superfin goodiebag innehållande en Glossybox och ett iPadfodral från Tommy Hilfiger. Tusen tack Nicole, Modette och Tommy Hilfiger för ett trevligt event!
 
 
Underbara Nicole.
 
 
Inifrån Tommy Hilfigers butik på Biblioteksgatan.
 
 
 
Nicole bosatte sig mer eller mindre i fotobåset som ni ser.
 
 
Nicoles och mina bilder. Haha!
 
 
 
Viktors grymt snygga öronsmycke.
 
 
Jennifer Åkerman uppträdde framförde ett par sköna låtar.
 
 
Tommy Hilfiger.
 
 
Nicole vid popcorn maskinen! #modettehilfigerdenim
 
 
Goodiebagen.

BILDER.

Några bilder från idag! :) Flera personer som hört av sig i olika forum och sagt "Jag såg dig idag!" - Kom gärna fram och hälsa kära ni! Jag blir superglad av att träffa er, det hoppas jag ni vet? Om inte så vet ni nu! :)EN LÖRDAG PÅ STAN

Spenderat dagen på stan med mina fina vänner Vanessa och Christos - Just nu hittar man Mr. Handsome på Apotekets julkampanj runt om i Sverige! :) 
Stolt flickvän! :) 


The man himself!

TACKSAMHET.

DON'T LET YOUR HEART GROW COLD.

 
Allt kommer från H&M förutom skorna som kommer från Björn Borg.

YOUR FAVORITE

Vilken av dessa outfits är din favorit?
 

LATE COFFEE

 
Träffade min fina vän Felicia inne i Gallerian och tog en sen fika! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, tog lite bilder och kikade i butiker - En mycket fin onsdagskväll!

TILL STAN

Ska jag träffa min vän Felicia inne i stan efter 17, kika i butiker och ta en fika! :) Hoppas vi ses!
 

@DETVARMINDAG

Wow! Det känns så overkligt att ni nu är över 10 000 personer som följer mig på Instagram. Vill passa på att säga TACK för alla fina ord, all kärlek och omtanke ni skickar varje dag. Så tacksam! Ni är underbara.
 
Följ mig på Instagram @detvarmindag / Follow me at Instagram @detvarmindag
 
Jag tänker aldrig att sluta drömma. Även om det så vore din största önskan. I mitt liv har drömmar varit en stor del av min tankeverksamhet - Att våga drömma, att vilja drömma och att kunna drömma tror jag är en viktig egenskap för att utvecklas som person och individ. Att bygga ett eget liv, att starta en personlig karriär, att omge dig med människor som bryr sig om dig för vem du är och älskar dina olika sidor och även att känna till sina egna styrkor men också sina brister är ett stort steg för att uppnå en god självkännedom, självkänsla och självförtroende.
 
Jag har sedan väldigt ung ålder drömt om att flytta från min hemstad, inte "fly med svansen mellan benen", utan att rakryggad kunna säga att jag valt att flytta därifrån. Det har jag nu gjort, för lite mer än ett år sedan. Jag har vuxit upp i en väldigt fin trygghet tillsammans med min familj, de har alltid varit och är måna om mitt välmående och att jag ska få göra det jag vill - vilket i sin tur är något jag aldrig kommer att kunna tacka dom nog mycket för. Den kärleken. Den omtanken. Den stöttningen. Dom har varit min räddning.
 
Att de kunnat ge mig en trygghet och ett välmående i en tid då det var som allra värst för mig i skolan ger jag dom en stor eloge för. Att varje dag, måndag till fredag höra klockans alarm vid 07:15, äta frukost och sedan cykla iväg till skolan har varit tufft många gånger. Men jag har alltid varit trygg, även om jag valde att ta kampen ensam helt utan deras vetskap, även att jag alltid varit väl medveten om vad som väntar. Varje vecka. Varje dag. Men jag har klarat det. Jag har klarat det med fina, fullständiga betyg och goda omdömen. För mig har det varit viktigt. Det har aldrig varit viktigt för mig vad de tycker om mig. Deras ord har på något bakvänt sätt blivit till motivation och ett enormt driv. Jag har ETT liv, EN chans och jag tänker ta vara på det oavsett om någon försökt bryta ner mig. Jag vet hur klumpen i magen känns, jag vet hur det känns att vakna upp och överväga ifall man kanske ska "hitta på" att man har ont i magen för att få stanna hemma från skolan vissa dagar. Men jag gick alltid dit. Jag hittade aldrig på trots att jag visste att vi skulle mötas, idag igen. Jag och dom. Som så många gånger förut.
 
Idag känns de overkligt att få ta emot alla era fina ord och jag gläds fortfarande enormt över att ha få ett uppslag i en lokaltidning där rubriken lyder - "Bloggstjärnan vill få andra att lysa". För det är precis det jag velat med mina blogginlägg om min historia. Inspirera. Motivera. Stärka. Att få andra att lysa även om de har eller har haft det tufft. Att få andra att känna att "kan han, kan jag". Jag vill att människor ska hitta inspiration och styrka i att läsa att de inte är ensamma - Att vi är flera som går eller har gått igenom precis samma sak. Att de ska läsa mina inlägg och tänka "det säger så mycket mer om mina mobbare än det någonsin kommer att säga om mig". Om jag fått EN enda person att känna så, så har jag lyckats förverkliga en dröm och ett mål.
 
 

Från en "gammal" intervju med VT.

LOVER OF THE LIGHT

 
Jacka (ny!) & jeans från H&M // Tröja & halsduk (nytt!) från Zara // Skor (nya!) från Björn Borg.

DRAWING

Vilka fantastiskt duktiga läsare jag har! Wow! En superduktig kille som heter Oscar har målat denna bilden av mig. Tusen tack Oscar för ditt mail - Det värmer så oerhört mycket ska du veta! :)
 
 

PRINT.

 
Sneak peek!

GOOD MORNINGS

Blivit bordskämd med att vakna till detta två dagar i rad nu av den fina människan nedan. Fin helg!
 

FRÅGESTUND - DEL 3.

1. Tycker du att mode är att skapa sin egna look utan att bara formas utifrån andras val av kläder eller tycker du att mode likaväl är att använda ett set med märkeskläder? Vad tycker du allmänt om "märkeskläder"?
- För mig är mode att ha sin egna stil och klä sig i kläder man trivs i, för mig spelar det ingen roll vart plaggen kommer ifrån sålänge du själv trivs. Jag tycker inget särskilt om just märkeskläder, det är upp till var och en vad man tycker om.
 
2. Hur lång är du?
- Jag är 195cm lång.
 
3. Skulle du kunna ha en bestämd träff med dina läsare?
- Jag har länge tänkt att det skulle vara kul att ha en läsarträff eller läsarfika, men vet inte ifall det finns intresse för det? I sådana fall skulle den nog anordnas här i Stockholm och vet inte exakt hur många av mina läsare som bor här, men jag tycker det är otroligt kul att träffa er det är en sak som är säker.
 
4. Har du funderat på att tatuera dig igen? :)
- Mååånga gånger! Och jag vet att jag kommer att göra det i framtiden.
 
 
5. Vad är det bästa med dina fans? Hur ser du på dina bloggläsare?
- Att de är så otroligt fina, kärleksfulla och omtänksamma! Jag är så otroligt tacksam och glad över varenda en som följer mig, jag läser alla kommentarer och mail jag får och försöker att svara så gott jag hinner och kan! Jag vill bara påminna er om att jag tycker om er så oerhört mycket och jag älskar att träffa er! Så om ni ser mig, kom fram och hälsa! :) Nedan är bilder med några av alla fina läsare jag träffar de senaste månaderna.
 
 
6. Skulle du kunna ha en bestämd träff med dina läsare?
- Absolut! Har länge funderat på att anordna någon form av "läsarfika" där vi kan träffas över en fika, prata och ta bilder tillsammans om så önskas. Detta skulle lämpligtvis ske här i Stockholm eftersom jag bor här, men jag är osäker på ifall intresse för en läsarfika finns och ifall jag har några läsare här som vill det? Skriv en kommentar här så kanske vi kan ordna en kvällsfika eller ses en helg.
 
7. Om jag säger lillasyster, vem är den första du kommer att tänka på? Vad är skillnaden mellan din relation till Emma och hennes familj och mellan dig och familjen Berntsson?
- De första jag kommer att tänka på när du säger ordet "lillasyster" är Emma och Ida. För de som inte vet så är det min bästa vän Karins biologiska lillasystrar som varit en del av mitt liv i över 9 år (!). Vi har en så pass nära och speciell relation att jag ser dem båda som mina syskon, deras mamma är som min extra-mamma. Vi bråkar, skrattar och gråter tillsammans. Jösses vad mycket fina minnen vi har! Mina småsystrar. Skillnaden mellan dessa relationer, är som alla relationer - Olika. Emma och Ida har som sagt varit en del av mitt liv i 9 år och vet (hoppas jag?) att de har en unik och speciell plats hos mig och att jag ser dom som mina syskon - Detta är en relation jag hoppas att ingen av oss tvivlar på. Det är i sådana fall väldigt tråkigt men upp till var och en av oss. Men de vet att jag älskar dom oerhört mycket! Mina fina.
 
Ordet "lillasyster" dök upp relativt snabbt då jag lärde känna Nellie och familjen Berntsson då vi snabbt kände att vi blev lite av en "bloggfamilj" och vi startade då uttrycket "Lilla bloggfamiljen" - Vi klickade direkt när vi träffades första gången för ett möte, vi insåg att vi delar många åsiker lika och befinner oss i "samma sociala media värld" och jag tycker att hela familjen Berntsson är helt fantastiskt fina människor som jag verkligen värdesätter högt! Så kort och gott - Att Nellie automatiskt blir "lillasystern" i "bloggfamiljen" känns väll väldigt naturligt i och med att jag är äldre. Jag blev helt enkelt lite som en "storebror" och valde att ta Nellies sida och försöka hjälpa henne att ta den dagligen kampen med näthat som hon utsätts för genom att försvara henne och lyfta henne. Jag blev helt enkelt som en "storebror" som skyddar - Det föll sig så naturlugt. Hoppas att du fick svar på din fråga! :)
 
8. Kommer du ihåg mig (det var jag som tog kort med dig på liseberg)? Hur var det första gången ett fan gick fram till dig? Du vet att du är bäst! <3
- Hej fina du! Klart jag kommer ihåg dig? Du är med på bild i förra delen av svaren från frågestunden (om du missat det?). Första gången en läsare kom fram till mig kändes oerhört märkligt, det var nästan att man tänkte "oj, nu har du nog blandat ihop mig med någon annan person.", men jag blev, och blir otroligt glad av att träffa er! Ni ger mig en enorm "självförtroende boost" och peppar, pushar och stöttar mig dag ut och dag in. Overkligt men så himla fint.
 
9. Skulle du kunna tänka dig att fika och prata med en läsare? Typ kanske inte hela tiden.. hade nog blivit väldigt många. Men typ om någon känner att dem verkligen behöver prata med dig och ditt stöd, skulle du ställa upp då ? Elelr känner du att om du ställer upp för en blir det att du måste fika med alla dina läsare som behöver prata med dig? Hehe blev lite krånglig fråga men hoppas du förstår vad jag menar iallafall.
- Se svaret i fråga nummer 6 i detta inlägget. Om intresse finns fär en läsarfika, lämna en kommentar här i kommentarsfältet. Skriv gärna vart du/ni bor någonstans också. Skulle vara superkul att ha en läsarfika här i Stockholm framöver. :)

FIRAR ETT ÅR IDAG!

Idag firar jag och Stockholm ett år tillsammans! Det är helt sinnessjukt att tiden har gått så fort och att tiden liksom bara rusar iväg. Hur som helst - Jag är så oerhört glad att jag tog chansen och flyttade hit! Det är det bästa val jag gjort. Jag älskar Stockholm.
 
Dagen firar vi med tacos ikväll och att min fina Fanny kommer och hälsar på hos mig - Så vi ses inne i stan i helgen! :) Fika, shopping och kvalitétstid. Bästa grejen!
 

SHOPPING!

Var på stan och fixade några ärenden vilket resulterade i att denna tröjan och halsduk fick följa med mig hem från Zara. 


FRÅGESTUND - DEL 2.

1. Vem ger dig inspiration?
- Det finns så många olika sätt att inspireras på. Jag inspireras utav min familj och mina vänner. Jag hittar klädinspiration på stan, i tidningar, på bloggar. Det finns så himla många olika sätt att inspireras på.
 
2. Läser du någon av dina läsares bloggar? 
- Jag läser ingen av mina läsares blogg varje dag, men självklart kikar jag in då och då på dom när ni kommenterar (och uppger er bloggadress). Så fint att få ett ansikte på sina läsare! :)
 
3. Hur har du gjort för att få en sån stor blogg med många läsare?
- Jag har bara varit jag. Alltid. Och jag antar (och hoppas) att det är just det som ni läsare tycker om? Men antar att jag fick endel läsare i och med att när jag började blogga 2008 så var det inte många killar som bloggade. Nedan ser ni några gamla bilder på mig! :)
 
 
 

 
4. Hur länge var du mobbad? 
- Jag tror att mobbningen började redan på låg- och mellanstadiet. Sedan pågick det fram tills jag började gymnasiet. Värst var det under de 3 åren på högstadiet.
 
5. Om du skulle få en anledning till att sluta blogga, vad skulle de vara? 
- Att jag inte tycker att det är kul längre eller att ni slutar läsa.
 
6. Hej fina Jakob! Innan jag ställer frågor vill jag bara säga att du är underbar <3 Din blogg inspirerar verkligen, många tankar och får mig att tänka på ett annat sätt (på ett positivt sätt)! Hur känner du när du får hat? 
- Faktum är att jag inte känner någonting alls, jag är så pass säker på mig själv att jag inte lägger något värde i de ord som dessa människor säger. Jag tänker att det säger så mycket mer om dom än det någonsin kommer att säga om mig. Jag fokuserar istället på alla er som varje dag överöser mig med kärlek och fina komplimanger. Jag lägger värde i att min familj och mina vänner älskar mig för den jag är.
 
7. Hur ser du på kärlek? (bortsett från familj och vänner). Är det något du vill ha i ditt liv, alltså letar du efter en partner eller tänker du mer "det händer när det händer"?
- Så klart jag vill ha kärlek i livet men jag tänker precis så som sa här ovan att "det händer när det händer". Jag har absolut ingen brådska. Jag är bara 22 år och mitt uppe i livet och jag älskar det! Jag tror inte att man kan "leta" efter kärleken, när du träffar rätt så gör du.
 
8. Hur känns det att ha jobbat på Marieborgskolan i Västervik och varit en speciallärare, din fula jävel.
- "Din fula jävel"? Haha. Tack? Det känns jättebra! Tack för att du uppenbarligen inte kan låta bli att läsa bloggen.
 
9. Du får säkert en drös med mail/kommentarer, finns det att chans att du kan komma ihåg dom om man skulle skriva igen? Skulle du liksom komma ihåg "Juste det var ju h*n som skrev och berätta om sin resa och min hjälp", eller något sånt. 
- Jag får en hel del mail som du säger, men det är klart jag skulle komma ihåg! Om jag inte skulle komma ihåg på en gång så är det bara att ge mig en liten "återberättelse"ifall det är så att du inte svarar i/på den mailkonversation vi skrivit tidigare då kan jag ju läsa vad vi skrivit tidigare. Så maila på kära du.
 
10. När åker du till GBG nästa gång? 
- Tanken var att jag skulle ha åkt till Göteborg nu på fredag och hälsat på hos Nellie och familjen Berntsson. Men tyvärr blev det inte av då Nellie skulle iväg på tävling (som nu blev inställd läste jag) och nu får jag besök i helgen. Så, det får bli framöver! :)
 

ROLE MODEL / FÖREBILD.

FRÅGESTUND - DEL 1

1. Kommer du komma till Söderköping igen?
- Jag kommer säkerligen att komma till Söderköping igen, men det lär nog inte bli förens i sommar! Försöker att ha som tradition att åka dit på sommaren och äta glass. Älskar ju glass!
 
2. Hur var de att va med i Nellies serie?
- Det har såklart varit superkul! Jag är otroligt stolt över henne och hennes Youtube-serie och glad över att hon velat ha med mig i den. Filmteamet är supergoa! Så, tummen upp! Om någon missat "Jag är Nellie" så kan du se avsnitten genom att klicka HÄR.
 
 
3. Hur känns de att va en sån underbar förebild för så många? Du är min förebild! Jag vet inte hur, men du får mig att må så sjukt bra.
- Först; TACK fina du! Det värmer så himla mycket. Och för att svara på din fråga, det känns oerhört overkligt men fantastiskt fint och kul på samma gång! Ni är så fina.
 
4. Hur gammal är du? Din favvo butik att köpa kläder på? Hatar mest i världen?
- Jag är 22, fyller 23 i december. Några av mina favoritbutiker är H&M och Zara. Hatar är ett väldigt starkt ord, men jag hatar mobbning i alla dess former.
 
5. Vad brukar du göra på vardagarna?
- Åker limousine, äter på restaurang varje dag... Nej, jag bara skojar! :) Haha. Jag jobbar heltid, träffar och fikar med mina vänner, bloggar, handlar, lagar mat, städar och slappar i soffan framför tvn. Alla sådana där vardagliga saker som de allra flesta gör.
 
6. Vad är dina bästa tips när man har en dålig dag? Hur ska man vända en sämre dag till en bättre(eller till och med grym) dag? Du är en inspirationsskälla! Kram!
- Tack kära du! Vad glad jag blir! Försök att tänka positivt, fokusera inte på allt det du "saknar" utan försök att tänka på det du har, alla i din omgivning som älskar dig - Familj, vänner, släkt. Försök att fånga varje dag och alla fina stunder. Vi lever redan på lånad tid. Kom ihåg att njuta av så "enkla" saker som mat, kramar och frisk luft. Och det faktum att du finns. Fantastiskt fint.
 
7. Saknar du nån gång att bo i Västervik? 
- Nej. Jag saknar självklart min familj, släkt och mina vänner väldigt mycket men saknar inte att bo i Västervik.
 
 
8. Trivs du med att vara singel? 
- Jag trivs jättebra med att vara singel. Jag har aldrig förstått "hysterin" med att vissa människor alltid måste ha någon och hysteriskt letar kärlek. Jag tar det som det kommer, jag har hela livet på mig! Just nu försöker jag bara njuta av allt som händer. Sen är det klart att man någon gång ibland saknar att ha någon som hjärtat slår lite extra för på ett kärleksplan, men jag klarar mig fin fint! :)
 
9. Vad/var jobbar du? 
- Jag jobbar som Social Media & PR ansvarig.
 
10. Har du någon dröm, något du verkligen du vill göra innan du dör?
- Min största dröm är att få vara frisk, att mina nära och kära får vara friska och att jag får vara med.

AND THE SUN IS SHINING

Fortsätt att ställa frågor i frågestunden genom att KLICKA HÄR - Ska sätta mig och svara på frågor ikväll!
 

VAR MED OCH RÄDDA LIV!

Den värsta tyfonen någonsin drabbade för ett par dagar sedan Filippinerna och de överlevande behöver vår hjälp - Tillsammans kan vi göra skillnad. 

Smsa TYFON till 72900 för att skänka 100kr till katastofarbetet i Filippinerna. Gör skillnad idag. Gör skillnad nu.

NEW JACKET!

Som jag sprungit och letat efter denna jackan i H&M butikerna här i Stockholm... Kvar finns tyvärr dock endast jackan i storleken L och XL här. Jag brukar kunna ha L i vissa plagg, men denna blir alldeles för bred över axlarna för mig. Förstår ni då lyckan när jag hittade den på H&M's hemsida?! Så igårkväll klickade jag alltså hem skönheten nedan och kan inte vänta på att den ska landa hos mig! Säger det igen - Jag och mina jackor...
 
Du hittar denna bikerrock — HÄR.
Finns i XS - XL.
 

GREAT GATSBY


Bilder från Stureplan.se

BIRTHDAY PARTY - THE GREAT GATSBY.

Såhär såg jag ut igår på Angelicas 23 årsfest med temat The Great Gatsby! Middag på Suite på Stureplan och sedan dans tills långt in på natten. Tack till alla fina som gjorde kvällen fantastiskt fin! :)

SNEAK PEEK - THE GREAT GATSBY

En sneak peek på min outfit inför kvällens födelsedagsfirande för finaste Angelica med massa härliga människor och temat är The Great Gatsby! :)

HAPPY BIRTHDAY ANGELICA!

 
Idag fyller min fina vän Angelica 23 år! Grattis kära du ♥
Imorgon skålar vi ihop! :)
Gång på gång var de på mig i skolan. Varje dag var en ständig kamp, en ovisshet, en osäkerhet, en skräck. Många vet inte hur det är att vakna upp på morgonen, gå till skolan med en klump i magen så stor, så påtaglig att det känns nästan som om du kan vidröra den från utsidan på din egna mage. Den klumpen har jag haft så många gånger. De allra flesta dagar gick jag med huvudet högt, och har liksom aldrig tagit åt mig av vad de sa om mig. Aldrig låtit de komma innanför skalet jag byggt upp. Fasaden som jag än idag bär omkring på. Den fasaden som gör det svårt för min tillit till nya människor. Jag har alltid levt med tanken att det säger så mycket mer om dom själva än vad det någonsin kommer att säga om mig.  
 
Men självklart fanns det dagar då även jag tvivlade, jag är ingen superman. Jag är en människa med känslor precis som du. Dessa dagar hade det varit skönt om någon kunnat ta kampen tillsammans med mig. Om bara EN enda person ställt sig upp och sagt ifrån, om NÅGON bara sagt något så litet, men ack så stort ”Lägg av!” – Bara någon sagt någonting. Dagar som dessa fanns ingen där. De jag då trodde var mina vänner blickade bort, reste på sig och gick, skrattade osäkert med eller låtsades som att de inte hört någonting. Inte en enda person som sa ifrån. Ingen. Inget. Aldrig någonsin. Och idag är jag glad över att det var just jag som fick gå igenom detta – Missförstå mig rätt. Jag önskar att jag aldrig skulle behövt de, men det finns de som aldrig hade orkat och det är fruktansvärt. Det finns få saker som upprör mig så mycket som att läsa tidningsartiklar där det berättas om unga människor som väljer att avsluta sitt liv till följd av mobbning. Att läsa elaka kommentarer på nätet, se hur människor blir uthängda på diverse sidor – Bara att läsa hatkommentarer på Instagram får mig att vilja ta kampen tillsammans med den som utsätts. Det är inte okej och kommer heller aldrig att bli det. Aldrig. Jag kommer aldrig att välja att stå bredvid och titta på.  
 
Jag minns så väl hur jag stod vid cykelstället intill skolan, tittade på den kalla byggnaden och laddade batterierna – Samma visa varje morgon. På precis samma sätt jag vet att så många, tjejer och killar gör även idag. Varje dag. Även då. Och så även imorgon. Ingen ska behöva känna så.  
 
Jag böjer mig ner, låser min cykel och går mot dörren. Jag möter min egen reflektion i glasrutan på den tunga dörren in till högstadieskolan – Möter min egen blick och inser… Nu börjar det. Jakob var stark. Jag vet precis hur dagen kommer att vara, vem som kommer att säga vad, hur de kommer att hånskratta eller fälla en elak kommentar med en ilande pupertetsröst när jag går genom skolans caféteria. I caféterian sitter dom. De som själva utnämnt sig till de ”populära” i skolan. De som tror att alla vill bära deras kläder, gå i deras skor och ha deras vänner. Jag var aldrig en av dom. Tack o lov.
 

MOT NACKA FORUM.

Är på väg till Nacka Forum för lite shopping! Kul! Bara varit där en gång tidigare.
 
 
Två fina läsare som kom fram i Västervik nu i helgen som var. Så fina!

TANKAR BLIR TILL ORD.

Under en period nu har det dagligen ramlat in obeskrivliga mail - Mail som både varit jobbiga, sorgliga, tuffa, peppande, motiverande och som inspirerat mig till att fortsätta. En otrolig blandning av tuffa historier och kärleksfulla ord. Jag får ta del av hemska historier från unga tjejer och killar som söker stöd och motivation och möts alltid av svar som ger mig hopp. Ett hopp om att vi tillsammans klarar så oerhört mycket! Svar som också får mig att inse hur otroligt mycket jag kan påverka tillsammans med er, hur mycket mina ord kan vara till hjälp för någon som kanske bara behöver någonting så "litet" som att höra att de inte är ensamma. Och gång på gång får jag obeskrivligt fin respons på mina personliga inlägg.
 
Jag är så otroligt stolt över denna bloggen, så otroligt stolt över alla er som varje dag klickar in här - Vissa av er flera gånger dagligen och jag gör mitt yttersta för att vara en ärlig men bra förebild och jag håller tummarna för att jag lyckas. Men bara det faktum att någon ser mig som sin förebild är större än mina ord någonsin kommer att beskriva. En overklig verklighet.
 
Jag kommer nog aldrig att förstå att mina ord kan betyda så otroligt mycket för en annan människa. Men jag vill att ni ska komma ihåg att jag uppskattar er så oerhört mycket - Varje dag. Alltid. Ni är min drivkraft och era kommentarer och allt ert stöd får mig alldeles varm inombords. Tack!
 

WITH EVERYTHING YOU SAY

 
Skinnjacka från JOFAMA // Stickad tröja, halsduk och jeans från H&M // Skor från Din Sko

"JAG ÄR NELLIE" - HALLOWEEN

Jag skrattar så att tårarna sprutar när jag ser detta avsnittet som är en Halloween-special i Nellies Youtube-serie "Jag är Nellie" som jag är med i. Titta gärna här nedan! Ni kommer att skratta, tro mig... Haha!
 

COFFEE ON A SUNDAY.

Mötte upp min fina vän Fanny på förmiddagen. Vi käkade lunch och sedan mötte Glenn upp oss och vi drack kaffe på Espresso House och pratade om allt och ingenting. Nu umgås jag med mina föräldrar innan det är dags att åka hem till Stockholm igen. Helgen har gått så fort men ack så fint det är att träffa nära och kära. Bästa grejen.
 

FRÅGESTUND - KÖR!

Vet inte när jag hade en frågestund senast... Så efter några önskemål den senaste tiden så tänkte jag nu att vi kör! Ställ lite härliga frågor i detta inlägget så väljer jag ut några jag svarar på senare. Kör! :)
 
 

TAKE ME HOME

 
Skinnjacka från JOFAMA // Tröja från About Knowing Ed // Skjorta från Cubus // Jeans från H&M // Skor från Din Sko.

SNEAK PEEK

 
Här kommer en sneak peek på en outfit som kommer upp senare! :)

VÄSTERVIK

Nyfriserad av bästa frisören i stan, VeronicaChrisma Hårdesign. :) Nu stan för att kika i affärer och fika!

1 NOVEMBER

Och det är redan november! Det kändes verkligen märkligt (overkligt?) att skriva det här i rubriken ovan. Tiden går verkligen så himla fort! Jag sitter just nu på en buss på väg till Västervik för att hälsa på min familj och mina vänner! Så mysigt. Längtar så mycket efter dom allihopa! :)

Hoppas även att jag träffar lika många goa läsarna denna helgen som jag gjort de senaste gångerna jag varit hemma och hälsat på. Så kul med så mycket läsare i min egna hemstad! :)


Jag och dessa två fina läsare som jag träffat flera gånger tidigare igår i Gallerian. Så goa! :)
RSS 2.0