EVENT MED JACK & JONES, VERO MODA, VILA.

 
Kom fram tills Bestsellers kontor (herrgård!) i Solna. Bestsellers har märken så som Jack & Jones, Vero Moda, Vila, Selected med flera. :-)
 
Det kommer även en video på min Youtube-kanal där ni får hänga med på eventet! :-)
 
 
Vi spanade höst, vår- och sommanyheter från Vero Moda. Så mycket fint! Bland annat kommer de att släppa skor och även ett designsamarbete med artisten Lily Allen. Ska bli spännande att se plaggen! :-)
 
 
Därefter var det dags att spana in vår- och sommarnyheter 2016 från VILA. Kommer mycket söta och snygga klänningar - Perfekta för bröllopsfester och varma sommardagar! En av mina favoriter därifrån är de stickade tröjorna (sista bilden) i en massa snygga färger och härligt material. Tänk att matcha dom till ett par tighta, svarta jeans och en skinnjacka över - Så snyggt på både tjej som kille.
 
 
Och sist ut var Jack & Jones! Jag tror tyvärr att Jack & Jones har hos flera av oss lite av en "dålig stämpel" av någon okänd anledning. Jag personligen går nästan aldrig in i deras butiker, men nu lär det bli ändring på det. Vi fick en grundlig presentation av de 5 olika varumärkena som finns inom Jack & Jones — Och fick ta del utav sjukt många snygga plagg - Både jeans, t-shirts, tröjor, skjortor och jackor som kommer i butik nu i höst och under våren 2016. En lite rolig grej... Jack & Jones kommer i samband med att nya Star Wars-filmen släpps i höst att lansera en Star Wars-kollektion. Så är du en Star Wars-fantast så tycker jag att du ska hålla utkik i deras butiker i samband med att filmen släpps på bio. Tack Spalt PR och Bestseller för ett trevligt event!
Lovisa

Kul med video också! när kommer den?

2015-08-18 | 12:41:18
Sofia

Så himla fint och fina bilder! Vill haaaaaaaa...
kram!

2015-08-19 | 10:34:09
Amanda

Jättefina bilder :) ser trevligt ut! Ser fram mot vloggen :)

Svar: Yeeey! :-)
Jakob

2015-08-20 | 15:54:40Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:Trackback
RSS 2.0