FRÅN MIN INSTAGRAM

 
Sara, Antonia, jag, Thomas, Niklas & Hanna på Rockbjörnen 2016. :-)
Fotograf Herman Caroan.
 
 
Gick på Pokémon-jakt och njöt av denna fina utsikten med mina kollegor på lunchen, haha. ;-)
 
 
Köpte en polotröja från River Island och jag har fått så mycket komplimanger när jag haft den.
 
 
Jag och Antonia gick på bio, men innan dess käkade vi denna, alltid lika goda, efterrätt... Oreoglass på Fridays Kungsträdgården. Älskar den! :-)
 
 
Jag och min fina böna Antonia! Finns inga ord för hur mycket jag värdesätter och älskar henne. Känns som om vi känt varandra hela livet. Tänk hur mycket vi redan har hunnit göra och då har vi bara varit vänner i lite mer än 1 år.

BACK TO SCHOOL

 
Snapchat @ Detvarmindag
 
HÄR kan du se en video där jag berättar om min historia.

VART SKA VI?

CHALLENGE CHAMPIONS

 
Här är resultatet av inspelningen jag gjorde förra veckan! Nämligen första avsnittet till Splays nya serie ”Challenge Champions”. Jag och Felicia är som sagt först ut och tävlar i YouTubers First Tweet Challenge. Haha! :-)

SNAPCHAT @ DETVARMINDAG

 
Glöm inte att hänga med mig på Snapchat @ Detvarmindag :-)
 
Idag efter jobbet ska jag möta upp Antonia, vi ska snabbt gå förbi på Splay för ett ärende, därefter ska vi äta middag och senare ikväll ska vi gå på bio vilket ska bli så himla mysigt! En riktigt bra torsdag med andra ord. :-)

FRIENDS

Ganska ofta slår det mig hur otroligt tacksam och glad jag är över de fantstiska personer jag lärt känna det senaste året. :-) Personer som idag är några utav mina närmaste vänner och personer som jag verkligen litar på. Några av dessa finns i detta inlägget och att vi dessutom är kollegor, hur fint är det? Att få möjligheten att vara kollegor med sina vänner, att kunna lyfta, peppa, stötta varandra i både jobb och privat. Goals! ;-)
 
 
Jag och Thomas för cirka två veckor sedan. Vi sprang runt på stan, käkade middag och drack goda drinkar tillsammans med Felicia och Mikael. :-)
 
 
Magiskt god chevrémacka på Fresco som ligger på Grev Turegatan. :-)
 
 
Jag och Mikael. :-)
 
 
Förra veckan (på min semester) var jag och hälsade på familjen i Västervik några dagar! Och en sak jag aldrig tröttnar på och som jag ibland kan sakna är att bara gå ner till hamnen och sitta och titta på när solen går ner. Det är verkligen någonting särskilt med närheten till havet och denna utsikt. Perfekt plats att sitta och rensa tankarna på eller hänga med sina vänner.
 
 
I måndags var jag och Sara på en rolig inspelning tillsammans med ett härligt gäng! Vad vi spelade in kommer jag såklart att visa så snart det finns ute. :-)

HON SA JA!

MIN BRORS BRÖLLOP

 
Kostymen finns här! | Skorna finns här!
 
I lördags gifte sig min bror i Norge! En dag fylld av skratt, glädjetårar och fina människor. Att se lyckan i min brors och hans frus ögon var något helt magiskt och för att inte prata om alla fina tal under kvällen. Så mycket kärlek! Att dessutom få vara bestman tillsammans med min äldsta bror Daniel var så himla fint. I samarbete med Zalando fick jag möjlighet att välja ut mina bröllopskläder och jag valde en kostym från Hugo Boss och även skor från Hugo Boss. Gillar du outfiten? :-)
 
- Inlägget är i samarbete med Zalando.se.
RSS 2.0