BEYONCÉ & LYCKAN ÄR TOTAL

POKÉMON TAR ÖVER VÄRLDEN!

GODA GÄRNINGAR FÖR UNDER HUNDRINGEN

 
Några av er kommer kanske ihåg att jag skrev för någon månad sedan att jag varit på en heldagsinspelning i Örebro tillsammans med ett härligt gäng? :-)
 
Nu är resultatet äntligen ute! Jag är alltså med i veckans avsnitt av ”Under Hundringen” tillsammans med Felicia (min lagkamrat), Lovisa, Joel, Jace och Manfred. Har skrattat så mycket åt detta avsnittet! :-)

NEW HAIR & OUTFIT

 
Skinnjacka från JOFAMA | Jeans & t-shirt (ny!) från H&M | Skor från Björn Borg
 
Hej på er fina ni! Först och främst, TACK så jättemycket för alla fina komplimanger för min nya frisyr! Blir så himla glad. :-) Igår bokade jag spontant en resa hem till Västervik över helgen. Jag vet att jag sa i min vlogg att jag inte hade någon resa till Västervik inplanerad innan bröllopet i Norge om 2 veckor, men väldigt spontant så bokade jag en resa hem igår eftermiddag. Behövde komma iväg och umgås med familjen kände jag. Hur som helst, jag är supernöjd med nya håret! Rodi på salongen Creative Headz worked his magic! :-)

DRÖMMEN OM ATT FÅ SKRIVA EN EGEN BOK

Insåg för ett tag sedan hur mäktigt det skulle vara att en dag få skriva en egen bok. En självbiografi. En bok med målet att stärka barn, unga och/eller vuxna som befinner sig eller har befunnit sig i en liknande sitaution som jag.
 
Någonting jag märkt är det enorma tomrummet som behövs fyllas när det kommer till just ämnet mobbning och då menar jag inte bara tomrummet i sociala medier utan överallt. Så många mail och kommentarer jag fått genom åren från unga människor som tackar för att jag delat min historia och för att det fått dem att inse att de inte är ensamma och alla föräldrar som hört av sig och tackat för att deras barn haft mig som förebild när det varit tufft. Det är något av det största jag fått höra. Att vara en förebild.
 
Idag vet jag vad jag saknade där och då... Jag önskar att det funnits en bok eller en blogg (fanns dock inte alls då) där jag kunnat hämta styrka, någon som gått igenom liknande sitautioner som jag gjorde då, och där jag för en stund bara kunde få känna att jag inte var ensam och att jag duger precis så som jag är.
 
Jag tänker mig lite som mina personliga texter jag delat genom åren här på bloggen, detta skulle vara en bok om - Allt från drömmar, tonårstid, mobbning, utanförskap, att växa upp i en småstad, att våga sticka ut, att orka ta kampen för att bli accepterad för vem du är, mitt jobb, sociala medier. Ja, det är faktiskt en dröm jag har. Att en dag få skriva ”En bok av Jakob Andersson. Wow.
 
 
En printscreen från när Stiftelsen Friends delade min historia på sin Facebook-sida. Läs här!

ÖVER 35,000

 
Bild från min Instagram @Detvarmindag
 
Jag vet inte vart jag ska börja... Igår blev vi över 35,000 personer i ”Youtube-familjen” och jag vill bara säga TACK för all kärlek ni ger mig - Varje dag! Jag älskar er och kom ihåg att DU är fantastisk precis så som du är! Länk till min YouTube-kanal här: http://www.youtube.com/Detvarmindag. Det känns så overkligt på något sätt att jag började med YouTube för mindre än ett år sedan och att det idag är ett utav mina jobb! :-) Jag är så enormt tacksam!

NU RYKER HÅRET!

 
Prenumerera på min kanal här!

NY FRISYR & BRÖLLOP VÄNTAR

 
Bilder från min Instagram @Detvarmindag
 
Jag har gått och klippt mig hos min frisör Veronica i Västervik i cirka 12 års tid (med undantaget vid ett tillfälle) och om cirka 2,5 vecka ska jag på min brors bröllop i Norge och tills dess måste jag verkligen klippa mig. Jag fick till och med en kommentar ”Ska du klippa dig snart?” - Då vet man att det börjar bli dags. Haha! ;-) Senast jag var hemma lyckades jag och Veronica inte få till någon klipptid och nu har jag ingen resa inplanerad till Västervik innan bröllopet vilket innebär att jag bokat en tid på en salong här i Stockholm.
 
 
Så, imorgon (onsdag) är det dags - Ny salong, ny frisör och jag är faktiskt lite nervös, haha! :-) Denna gång har jag även tänkt byta frisyr, så de senaste dagarna har jag suttit och googlat (och bett er om hjälp på min twitter) efter frisyrer och hår-inspo och jag tror nu att jag hittat frisyren jag ska köra på.
 
Jag har även tänkt att jag ska vlogga frisörbesöktet, så den vloggen kommer upp på lördag på min YouTube-kanal och då får ni se det färdiga resultatet. Jag har nu mailat till salongen för att höra ifall det är okej att jag filmar imorgon. Haha, life of a Youtuber... ;-)

FRAKTUR I FOTEN & RIHANNA

ATT DU SKULLE BETYDA SÅ MYCKET FÖR MIG

 
Ibland, eller rättare sagt väldigt ofta, tar orden slut och jag måste stanna upp en sekund, nypa mig i armen och läsa texten en, två eller tio gånger innan jag riktigt förstår att det är riktat till mig. Att orden är till mig. Den här kärleken ni ger mig är obeskrivlig och jag vill att DU som läser detta ska veta att jag är så enormt tacksam. TACK för att DU följer med mig på denna resan, att du stöttar, motiverar och peppar. Ni ger mig så himla mycket och jag känner bara så mycket kärlek! ♥

HUR VÄL KÄNNER NI VARANDRA EGENTLIGEN?

#ANTIWORLDTOUR

 
I måndags var jag och Antonia på Rihannas konsert i Tele2 Arena som var så sjuuukt grym! Alltså... Vilken artist, sångerska och energi plus att hela konserten var live vilket jag inte väntat mig. Trots att vi hade sittplatser så satt vi knappt ner på stolen en minut från det att konserten började! Haha. :-)
 
Favoritlåtarna under kvällen var ”Diamonds, ”Desperado och när hon inledde konserten genom att komma gåendes i publikhavet och framförde låten ”Stay! Rysningar. Och även i detta inlägg vill jag säga tack till er som kom fram och förgyllde kvällen! Era ord och kärlek betyder så oerhört mycket.

EN KVÄLL PÅ GRÖNAN

 
Bild från min Instagram @Detvarmindag
 
Hade en supermysig kväll igår! Efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Dennis, vi gick till Fresco och fikade och därefter en härlig promenad längst med Strandvägen till Gröna Lund för att gå på Mollys spelning! Gåshud deluxe. Och, jag vill även passa på att, som så många gånger förut, säga TACK till alla er fina som kom fram och sa hej, kramades och tog bilder tillsammans! Ni är för goa och gör mig alltid så himla glad. :-)
 
Idag efter jobbet ska jag springa förbi en sväng på Splay! Har några avtal jag ska skriva under och sedan ska jag och Mikael hitta på någonting. Kanske blir det en lång fika ute i det fina vädret! :-)

1 MILLION PRIVÉ

 
För snart två veckor sedan fick jag ett pressutskick med Paco Rabannes nya parfym 1 Million Privé och nog för att flaskan är så fin att jag bara vill ha den ståendes framme hela tiden så luktar den även MAGISKT gott! Ni som hängt med mig ett tag vet hur mycket jag älskar Paco Rabannes 1 Million och 1 Million Cologne. Så, här har ni ytterligare en ny storfavorit i min parfymsamling! :-)
 
Ni som följer mig på Snapchat @ Detvarmindag har redan sett detta! ;-)
 

HAR DU HAFT KÄNSLOR FÖR...

 
Häng med mig på Snapchat @ Detvarmindag
RSS 2.0