VAD HÄNDER NU?

SOCIAL MEDIA & PR MANAGER

 
Blogg.se lyfte mitt blogginlägg där jag berättar om mitt nya jobb som Social Media & PR manager på L'Oréal och NYX Cosmetics. Och jag vill passa på att säga TACK till alla er fantastiska som hört av er och gratulerat och ni som lämnat så oerhört fina kommentarer! Se några utav dessa här nedan. Jag blir så otroligt glad av era peppande ord! :-)
 
”Från att följt dig sedan bdb-tiden och du typ gick på gymnasiet (?) och till det här. Wow! Blir nästan lite sådär ”lillasyster-stolt”. Stort grattis Jakob!”
 
”Har följt dig sen du bodde i Västervik och kan inte bli mer en stolt och glad för din skull. Tänk hur långt du har kommit under alla dessa åren. Det är bananas! Jätte stort grattis och en bamseram till dig, det kommer bli jätte bra det här! :)”

MARIA NILA 100% VEGAN

 
 
För några dagar sedan fick jag hem ett pressutskick med hårprodukter från fina gänget på Maria Nila och VASS PR! :-) Jag har testat en del från Maria Nila tidigare och deras produkter är verkligen grymma! En stor favorit sedan ett bra tag tillbaka är deras hårspray (den stora rosa flaskan) som både håller håret på plats och luktar magiskt gott. Maria Nilas produkter är dessutom Cruelty Free och 100% veganska! :-)
 
Några av er vet att jag tycker om att använda lite torrshampoo när jag stylar mitt hår, just för att få den där fräscha och lite "ostylade" känslan. Så gissa om jag var taggad på att testa deras torrshampoo, som även den luktar grymt gott och är jätte enkel att arbeta in i håret! Jag avskyr nämligen torrshampoon som inte går att "borsta bort", alltså ni vet när det lägger sig som grått damm över håret och det går inte att få bort eller arbeta in i håret. Denna är superlätt och det räckte med att bara använda en borste för att produkten skulle gå in i håret samt få bort överflödig produkt. :-)
 
- Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlinks.

GÖTEBORG & JUL PÅ LISEBERG

 
Ny vecka och den är minst sagt fullspäckad med saker varje dag! Dessutom har jag en hel del att hinna med på min "to do"-list inför flytten om lite mer än 1 månad. Hur som helst... Helgen då! :-) I fredagsmorse flög jag till Göteborg och hade världens mysigaste helg! Bodde på hotell, gick på stan, åt en massa god mat, gick på Universeum och hann även med "Jul på Liseberg", sååå mysigt! :-)
 

SAKER HEMMA HOS MIG

BÖRJAR ETT NYTT KAPITEL

Igår firade jag och Stockholm 4 år. Idag är det 4 år sedan jag började jobba som Social Media & PR manager på ett företag som jobbar med att marknadsföra och distribuera makeup i Skandinavien. När jag började blev min första, och det som sedan kom att bli min största uppgift och fokus varumärket NYX Cosmetics. Ett makeup märke som säkerligen flera av er (om ni är makeup junkies) känner till? :-)
 
Jag startade Instagram-kontot @NYXnordics (som idag heter @NYXCosmeticsNordics) och märket växte i raketfart och så även storleken på Instagram-kontot och märkets synlighet i hela Skandinavien. Under 3 fantastiskt lärorika, roliga år och närmare 100,000 följare jobbade jag heltid (om inte mer) med NYX. Under 2014 köpte L'Oréal varumärket från grundaren i LA, men mitt (vårt) arbete med varumärket fortsatte fram tills årsskiftet 2015/2016 och det var en slags sorg att sluta arbeta med någonting som man varit en del av och byggt från grunden under 3-års tid. Därefter har jag fortsatt att arbeta med flera olika varumärken på samma företag, bland andra Milani Cosmetics och Models Own.
 
För cirka en månad sedan blev jag erbjuden att komma till L'Oréals huvudkontor i Köpenhamn för en intervju, L'Oréal och teamet på NYX hade sett det jobb jag gjort med NYX under de tidigare åren och ville nu erbjuda mig en tjänst! Jag åkte hem från Köpenhamn den dagen med en massa fjärilar i magen och tankarna flög runt i mitt huvud: Ska jag? Ska jag inte? Varför? Varför inte? Tänk om... - Ja, alla dessa tankar och faktum är att det är väldigt typiskt mig att tänka just Tänk om... i och inför nya situationer. Ett svar jag ändå inte kan få förens jag som i det här fallet, testat.
 
I torsdagskväll bestämde jag mig. Jag måste göra detta, jag måste ta chansen. Jag kan inte gå miste om denna möjlighet, tänk att ett så stort företag som L'Oréal och NYX sett mig och erbjudit MIG ett jobb! Sagt och gjort, i fredags förra veckan sa jag upp mig. Jag har aldrig tidigare sagt upp mig från en arbetsplats och det var många tankar och med en stor klump i magen jag lämnade beskedet till mina kollegor.
 
Så... Vad händer nu? Från och med Januari 2017 kommer jag att flytta till Malmö eller Köpenhamn i cirka 1 år! Kan bli mindre, kan bli mer. Detta var ett utav kraven för tjänsten, att jag kan tänka mig att bo på plats under i alla fall det kommande året för att lära känna företaget, mina kollegor, sättet de arbetar på och att finnas nära tillhands för all planering etc.
 
Vad ska jag göra? Jag kommer från och med årsskiftet att arbeta heltid som Social Media & PR manager för NYX Cosmetics i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island. Jag måste nypa mig själv i armen, jag tror faktiskt inte riktigt jag förstår vad som faktiskt har hänt eller hur stort detta är! Just nu är det bara så sjukt mycket tankar. Det är mindre än 2 (!) månader kvar tills jag ska flytta - Ta steget och lämna allt det jag byggt upp här, även om det bara är för en stund så är det för mig ett stort steg. Jag älskar Stockholm och jag kommer absolut att flytta tillbaka hit! :-)
 
Jag hoppas att du är taggad på att hänga med mig på detta äventyr som nu väntar! Jag vill även förtydliga - Jag kommer INTE att sluta med YouTube för att jag flyttar. Så prenumerera på min kanal HÄR!
 
Vill du höra mer hur mina tankar går kring detta? Klicka här!
 

BESTÄMT MIG FÖR ATT...

SKRÄCKKVÄLL!

JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM!

 
Är det någonting jag ÄLSKAR så är det att dofta och testa nya parfymer! En utav de bästa komplimanger jag vet är "Vad gott du luktar!" och många undrar vilken parfym jag använder. :-) Just nu varvar jag mellan dessa två från Paco Rabanne. 1 Million - finns här och 1 Million Privé - finns här. Dom båda luktar magiskt gott. Har även en till från 1 Million-serien som heter Cologne - finns här. Alla tre luktar sååå gott! Perfekt julklapp till pappa, bästa vän, pojkvän etc. :-)
 
 
 - Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlinks.

JAG SOM PROGRAMLEDARE

 
Från min Snapchat @ Detvarmindag
 
Jag är så otroligt rörd och glad över all fin respons jag fått från er som var där, från mina vänner och från gänget på Splay över mitt jobb som programledare på vår "Take over Gallerian"-liveshow i Gallerian torsdag, fredag och lördag. Under dessa tre dagar hade vi allt från livechallenges, mukbang, stuntshow, Snapchat Q&A's m.m. och jag har verkligen blivit överöst med fina komplimanger!
 
Och som att inte alla fantastiska ord varit mer än nog, i lördags när det var dags att avrunda liveshowen så får jag alltså blommor på scen av gänget på Splay. Hur fint?! Tack! 

STARCLUB @ BERNS

 
Igår var jag och ett härligt gäng (se bilden ovan) inbjudna av Starclub för att njuta av en 12-rätters middag på Berns Asiatiska och sedan gå på Mike Perry och DJ Nervos spelningar på Berns! Jag, Annica och Michaela skrattade så mycket att jag hade kramp i magen åt allt från galna dansmoves till fula snapchatfilter. Tack för en fantastiskt rolig kväll! :-)

PROGRAMLEDARE & HALLOWEEN

RSS 2.0