CRUSH? HUR MÅR DU?

POJKEN SOM LÄRDE SIG FLYGA

 
Pojken som lärde sig flyga - I lördags fick jag denna tavlan utav Vanessas mamma med orden När jag målade denna tavlan tänkte jag på dig och den mobbning du gick igenom under hela din skoltid och att det idag går så himla bra för dig!. Jag är så rörd. Tack fina Åsa! ♥

JAG DRAR EN SVÄNG

JOHN LEGEND LOVE ME NOW

Fredagsfeeling! :-) Spelar denna låten på repeat i hörlurarna idag, alltså John Legends röst är verkligen helt magisk och denna nya låten "Love Me Now" hittade jag på Spotify för ett par dagar sedan och blev fast direkt så när jag såg att han varit på The Ellen Show och uppträtt med den live, så ja... Nu spelas den om och om igen! Haha. :-)
 

#IAMTHECREATOR

Som ni vet så lanserade min vän Linda sitt egna sminkmärke i fredags! Missa inte min vlogg från laneringsfesten! :-) I måndags fick jag hem detta fina pressutskicket med några utav produkterna, bland annat Infinity Palette och ett The Basic Kit (borstar). Se alla produkter hittills (jag är så himla spänd på vad som kommer att komma i framtiden) här. Produkterna är Cruelty Free vilket innebär att de inte testas på djur! :-)
 
 

SPÄNNANDE SAKER

 
Hej! Just nu pågår intensiva dagar och har så mycket att göra! Imorgon ska jag iväg på en spännande grej hela dagen, jag kommer att flyga till annan ort över dagen och jag är så sjukt pirrig nu. Dock kan jag inte berätta mer än så... :-)
 
 
Måndag och tisdag denna veckan har jag umgåtts med min äldsta bror som varit i Stockholm på jobbutbildning. Så himla lyxigt att kunna ses såhär mitt i veckan och umgås. En av de saker man (jag) saknar när man inte bor i samma stad som sin familj är att kunna träffas och göra något så enkelt som att äta mat tillsammans.
 
Igårkväll var vi i alla fall på Vapiano, jag käkade pasta och panacotta till efterrätt och vi satt och pratade om allt och ingenting. Min bror och jag satt och pratade en massa om det jag ska göra imorgon, och att ha så fint stöd och så mycket pepp från mina nära och kära betyder verkligen så oerhört mycket! :-)

SKICKAT POST TILL MIG

 
Bilden är från min Snapchat @ Detvarmindag
 
Var förbi Splay-kontoret igår en sväng och hämtade paket och post i min postbox, och i postboxen fanns bland annat denna fina teckningen som Jenny målat. Hur duktig?! :-) Jag önskar verkligen att jag kunde måla, men jag har ingen talang alls för det. Blir alltid så imponerad av sånt här och på samma gång rörd över det faktum att någon tagit sig tiden att måla av MIG av alla människor. Så, återigen, stort tack Jenny för denna fina bilden och tack till alla som tar sig tiden att skicka fina brev och teckningar, jag läser, kollar och sparar! :-)
 
Och förresten! Kan inte fatta att vi blivit över 40,000 personer i YouTube-familjen, förstår ni... 40,000!!! That's crazy. TACK för all kärlek och pepp och för att ni hänger med mig på denna resan”. Kanalen hittar du här! :-)
 
Min postbox:
SPLAY AB
Att: Jakob Andersson
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm

LANSERAR SMINKMÄRKE!

ANTONIA FÅR SIN PRESENT!

LH COSMETICS

Åh! Jag är på så himla bra humör idag, för vet ni vad... :-) Idag släpper nämnligen min fina vän Linda sitt egna makeup-märke, LH Cosmetics. Hur sjukt?! Jag är sååå glad för hennes skull. Bästa Linda! :-) Så ikväll väntar lanseringsfirande/fest tillsammans med en massa härliga vänner och bekanta! Så, glöm inte att spana in de första produkterna på www.lhcosmetics.com. :-) Och vill du läsa mer om märket kan du göra det här!
 
 
Bilden är lånad från Lindas blogg.

WALK & TALK - JUSTIN BIEBERS KONSERT?

NEW YORK HAUL & BRORSAN

RSS 2.0