SAKNAR ORD

HAN ÄR MIN STORA KÄRLEK

Om tolv dagar är det exakt ett år sedan han kom in i mitt liv och under detta året har så mycket hänt - på både gott och ont - men aldrig har så mycket känts så rätt, så naturligt, så självklart. Han gör någonting med mig som jag inte kan förklara med ord. Läskigt men också något utav det absolut finaste jag upplevt. Jag som alltid varit den där personen som känt att jag alltid kommer att leva som singel, inte för att jag ville, utan för att jag trodde aldrig att den där fantastiska kärleken som alla pratade om skulle hända mig. Det var lite som om det inte skulle vara gjort för mig och med tiden blev jag helt okej med den tanken. ”Jag klarar mig själv”.
 
Med en ärrad själ efter att gång på gång blivit sårad och ”trampad på” genom min uppväxt så har varje svek gjort det allt svårare för mig att öppna upp och släppa in nya människor i mitt liv. Inte minst på ett så personligt och utlämnande plan som kärlek är. Ett tag var det för mig otänkbart. Jag kände bara ”Aldrig”.
 
Men så en dag händer det… Efter alla år som människor sagt ”det kommer att komma när du som minst anar det…” och jag alltid rynkat på näsan och sagt ”Mmm… Eller inte.” så måste jag nu erkänna att jag hade fel. Dom hade rätt. Det kom när jag som allra minst anade det. Där fanns han, killen som är som handplockad ur mina drömmar – Klyschigt jag vet, men det är sanningen. Det är precis så det känns. Plötsligt står jag där med hjärtat i handen och säger ”Varsågod, jag ger det till dig nu. Lova att vara rädd om det.”, plötsligt blir jag sårbarare än någonsin och på samma gång känns det som om jag svävar på moln, allt är bara som ett rus. Ett rus av känslor. Plötsligt känns det som om vi behöver vara två för att jag ska kunna andas, två för att jag ska känna mig hel, plötsligt är vi två som delar på framtiden som tidigare bara var min egen, plötsligt är vi två i mitt liv, i mina val, i mina drömmar, plötsligt är det inte längre bara ”jag” utan ”vi”. Idag är det där ”vi” för mig otänkbart att leva utan.
 
Han är den där personen som alltid lyssnar, han som analyserar och väger för- och nackdelar, han som berättar hur stolt han är över mig, han som pushar och peppar mig, han som fortfarande blir lika irriterad på mig varje gång jag pussar honom mitt i en mening och säger ”hallå, jag pratade ju faktiskt!” och sedan ändå inte kan hålla sig från att skratta, han som ser på mig så fort något är fel, han som tycker om att lyssna på när jag pratar jobb, han som är den första att erbjuda en hjälpande hand och support när jag som allra mest behöver det, han som fått vara mitt emotionella bollplank dagar då allt känts hopplöst och jag gråtit, han som har ett leende och en smilegrop som får mitt hjärta att slå dubbelslag, han som ger mig fjärilar i magen gång på gång, han som fått mig att spendera alldeles för många, alldeles för långa nätter med att prata om allt mellan himmel och jord, han som skrattar åt mina sjuka historier och knäppa humor, han som pussar mig i hela ansiktet på morgonen, han som jag stolt skryter om på släktmiddagar, på jobbet, till nya bekantskaper. Han. Han vars famn gör mig lugn, han som gör mig trygg, han som ser på mig på ett sätt som jag aldrig tidigare upplevt. Idag vet jag vad kärlek är tack vare honom och han är min stora kärlek! ♥ 
 
Tänk att det skulle ta 25 år innan jag hittade honom, men väntan har varit värd varenda sekund – för just nu lever jag, just nu njuter jag av varenda sekund som jag får vara hans.
 

GLOW

- Innehåller affiliatelänkar/adlinks.
 
Highligtern hittar du här och tröjan hittar du här!

HUR TRÄFFADES NI?

RSS 2.0